cappo Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jak dla mnie kask powinnen być obowiązkowy, ale https://snowbrains.com/swiss-study-finds-not-a-single-commercial-helmet-protects-at-real-world-speedsi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Jak dla mnie powinny zostać wprowadzone "narciarskie prawo jazdy" - rozszerzenie książeczki narciarza -i tylko po zaliczeniu szczegółowego egzaminu z elementów zachowania bezpieczeństwa biernego i czynnego oraz techniki narciarskiej można by było kupić karnet. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, cappo napisał: Jak dla mnie kask powinnen być obowiązkowy i protektory na ramiona, plecy, dupę i jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Znaczy wychodzi na to, że mnie kask jakoś ochroni, bo niezwykle rzadko przekraczam 20 km/h na stoku … może trzeba by dostosować prędkość do możliwości ochrony kasków? I ustawić ograniczenia prędkości? I łoić mandaty? Złośliwa jestem, przepraszam 😁 A tymczasem Tadeusz zakłada Ruch Obrony Czapek 😉 Edytowane 1 godzinę temu przez .Beata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi