star Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia (edytowane) 15 minut temu, lubeckim napisał: Raczej obstawiam, że był harcerzem, może nawet z ZHR 🙂 Może i nie, ale zgłaszanie władzom przewinień ma we krwi;-) do ZHR pasowałby jak ulał:-) Edytowane 5 Sierpnia przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 6 Sierpnia Udostępnij Napisano 6 Sierpnia W dniu 5.08.2025 o 06:19, star napisał: Byłeś w wojsku? Przyznaj się że sam chciałbyś być w tym obozie. Najlepiej na łódce? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Sierpnia Udostępnij Napisano 7 Sierpnia (edytowane) 11 godzin temu, MarioJ napisał: Przyznaj się że sam chciałbyś być w tym obozie. Najlepiej na łódce? na? w? Skojarzenia to przekleństwo. Edytowane 7 Sierpnia przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Sierpnia Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 Sierpnia Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 38 minut temu, kordiankw napisał: Co tanie to drogie. Albo partactwo przy montażu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 11 Sierpnia Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu O co kaman ma ktoś dostęp jakie wafle https://zakopane.wyborcza.pl/zakopane/7,179294,32177713,zostalam-z-choroba-i-rachunkiem-na-800-zl-schronisko-w-tatrach.html#do_w=484&do_v=1316&do_st=RS&do_sid=1721&do_a=1721&s=BoxOpImg2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, star napisał: O co kaman ma ktoś dostęp jakie wafle https://zakopane.wyborcza.pl/zakopane/7,179294,32177713,zostalam-z-choroba-i-rachunkiem-na-800-zl-schronisko-w-tatrach.html#do_w=484&do_v=1316&do_st=RS&do_sid=1721&do_a=1721&s=BoxOpImg2 a o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Jan napisał: a o co chodzi ? Zadatek warszawianka choroba i takie tam… byłeś w Murowańcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, star napisał: Zadatek warszawianka choroba i takie tam… byłeś w Murowańcu? ale przed czym konkretnie przestrzegasz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 6 godzin temu, Jan napisał: ale przed czym konkretnie przestrzegasz ? Przed Murowańcem pewnie, bo nie dają tam wafli. "– Schronisko napisało mi, że mogę przywieźć suchy prowiant, ale trudno funkcjonować przez tydzień na waflach ryżowych i jajkach. To nie jest rozwiązanie – mówi." Edytowane 4 godziny temu przez MarioJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 godzin temu, Jan napisał: ale przed czym konkretnie przestrzegasz ? Jak przed czym? Przed chorobami! Wafle przecież nikomu nie zaszkodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, MarioJ napisał: Przed Murowańcem pewnie, bo nie dają tam wafli. "– Schronisko napisało mi, że mogę przywieźć suchy prowiant, ale trudno funkcjonować przez tydzień na waflach ryżowych i jajkach. To nie jest rozwiązanie – mówi." Murowańca jakoś szczególnie nie lubię choć zdarzało się nocować w starych czasach. Wolę piątkę. Zamiast wafli wolę gofry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu 3 godziny temu, MarioJ napisał: Przed Murowańcem pewnie, bo nie dają tam wafli. "– Schronisko napisało mi, że mogę przywieźć suchy prowiant, ale trudno funkcjonować przez tydzień na waflach ryżowych i jajkach. To nie jest rozwiązanie – mówi." Cześć Nie wiem o co chodzi ale czytając przytoczone przez Ciebie zdanie to pisał to jakiś kretyn. Zdarzało mi się być miesiąc w Tatrach non-stop ale nie miałem ani jednego wafla ryżowego a po jajka zbiegało się po południu do Kuźnic... Aha... nigdy nie miałem w Murowańcu rezerwacji więc nie miałem głupich problemów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 minut temu Udostępnij Napisano 12 minut temu 4 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Nie wiem o co chodzi ale czytając przytoczone przez Ciebie zdanie to pisał to jakiś kretyn. Zdarzało mi się być miesiąc w Tatrach non-stop ale nie miałem ani jednego wafla ryżowego a po jajka zbiegało się po południu do Kuźnic... Aha... nigdy nie miałem w Murowańcu rezerwacji więc nie miałem głupich problemów. Pozdro Cześć W Murowańcu teraz bez rezerwacji nic nie zdziałasz... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi