polm Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Prośba o rozdzielenie wątku http://www.skiforum....948-pozegnanie/ na oryginalny wątek Witka i pozostałe nurty i meandry. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlodzio Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Ja także Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro323 Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Prośba o rozdzielenie wątku http://www.skiforum....948-pozegnanie/ na oryginalny wątek Witka i pozostałe nurty i meandry. Dziękuję. Oryginalny wątek Witka to jest pierwszy post. Skoro sam nie poprosił o zamknięcie tego wątku po napisaniu postu to chcąc rozdzielić jego wątek moderator musiałby wywalić całą resztę - kto ma osądzić co tam ma zostać ? Polm z mlodziem? Post jest w hyde parku także " piszta co chceta." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... polm Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Wpisy dotyczące odejścia Witka, a pozostałe wpisy niech trafią do Taktyka Fizyka i Metaloplastyka. Ja nie jestem od osądzania, a jedynie uprzejmie poprosiłem. Prosić jeszcze można, przynajmniej do 24-11-2015. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jark Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 temat pozostanie w takiej formie , w jakiej jest obecnie ... i do jakiej zostanie rozwinięty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... polm Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Niech się dzieje wola Nieba, Z nią się zawsze zgadzać trzeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... robertw Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Przepraszam a co z działem aktualności? Nic tam nie można pisać, a najświeższy wpis sprzed dwóch lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 years later... MajkaW Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Można blokować po IP, nie wiem czy da się ograniczyć do pl. Zwykle tory czyli zasłony działają. Ja na swoim musiałem wymusić rejestrację do winnych notek, ale komentarze mam ciągle open. Co do rejestracji to są recaptcha mniej lub bardziej złożone np 1+3= lub podaj fotki z nartami;-) i nie spamują ci komentarzy, miałam z tym spory kłopot.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 i nie spamują ci komentarzy, miałam z tym spory kłopot.... O dziwo nie. Mimo, że komentarzy było 10x więcej niż winnych notek, które zostały zaspamowane, więc musiałem zastosować uwierzytelnianie via Drupal, mimo, że strona stała obok i napisana była z ręki, znaczy: php, SQL, js, CSS, html. A jaki portal prowadzisz? Może być na priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... pawelb91 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... figozmakiem Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Zdradza dużego kalibru nieszczęśnika, któremu szajba odbiła . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Segal Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Aż boję się zapytać co to za filmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... figozmakiem Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Zaspamował w wątku o bezczelnych włoskich instruktorach, gdzie pojawia się podobne imię. Dlatego przypomina martwą duszę, która na chwilę ożyła w karykaturalnej postaci . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sirom Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... figozmakiem Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Tz. Same zydy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sirom Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Dzięki "Ketim". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... adamski10 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... widzewiak_z_gor Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 6 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
polm Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Wpisy dotyczące odejścia Witka, a pozostałe wpisy niech trafią do Taktyka Fizyka i Metaloplastyka. Ja nie jestem od osądzania, a jedynie uprzejmie poprosiłem. Prosić jeszcze można, przynajmniej do 24-11-2015. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jark Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 temat pozostanie w takiej formie , w jakiej jest obecnie ... i do jakiej zostanie rozwinięty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polm Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Niech się dzieje wola Nieba, Z nią się zawsze zgadzać trzeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertw Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Przepraszam a co z działem aktualności? Nic tam nie można pisać, a najświeższy wpis sprzed dwóch lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Można blokować po IP, nie wiem czy da się ograniczyć do pl. Zwykle tory czyli zasłony działają. Ja na swoim musiałem wymusić rejestrację do winnych notek, ale komentarze mam ciągle open. Co do rejestracji to są recaptcha mniej lub bardziej złożone np 1+3= lub podaj fotki z nartami;-) i nie spamują ci komentarzy, miałam z tym spory kłopot.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 i nie spamują ci komentarzy, miałam z tym spory kłopot.... O dziwo nie. Mimo, że komentarzy było 10x więcej niż winnych notek, które zostały zaspamowane, więc musiałem zastosować uwierzytelnianie via Drupal, mimo, że strona stała obok i napisana była z ręki, znaczy: php, SQL, js, CSS, html. A jaki portal prowadzisz? Może być na priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... pawelb91 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... figozmakiem Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Zdradza dużego kalibru nieszczęśnika, któremu szajba odbiła . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Segal Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Aż boję się zapytać co to za filmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... figozmakiem Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Zaspamował w wątku o bezczelnych włoskich instruktorach, gdzie pojawia się podobne imię. Dlatego przypomina martwą duszę, która na chwilę ożyła w karykaturalnej postaci . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sirom Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... figozmakiem Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Tz. Same zydy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sirom Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Dzięki "Ketim". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... adamski10 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... widzewiak_z_gor Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 6 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 i nie spamują ci komentarzy, miałam z tym spory kłopot.... O dziwo nie. Mimo, że komentarzy było 10x więcej niż winnych notek, które zostały zaspamowane, więc musiałem zastosować uwierzytelnianie via Drupal, mimo, że strona stała obok i napisana była z ręki, znaczy: php, SQL, js, CSS, html. A jaki portal prowadzisz? Może być na priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figozmakiem Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Zdradza dużego kalibru nieszczęśnika, któremu szajba odbiła . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Segal Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Aż boję się zapytać co to za filmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... figozmakiem Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Zaspamował w wątku o bezczelnych włoskich instruktorach, gdzie pojawia się podobne imię. Dlatego przypomina martwą duszę, która na chwilę ożyła w karykaturalnej postaci . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sirom Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... figozmakiem Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Tz. Same zydy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sirom Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Dzięki "Ketim". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... adamski10 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... widzewiak_z_gor Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 6 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Adam ..DUCH Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Segal Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Aż boję się zapytać co to za filmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... figozmakiem Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Zaspamował w wątku o bezczelnych włoskich instruktorach, gdzie pojawia się podobne imię. Dlatego przypomina martwą duszę, która na chwilę ożyła w karykaturalnej postaci . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sirom Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... figozmakiem Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Tz. Same zydy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sirom Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Dzięki "Ketim". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... adamski10 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... widzewiak_z_gor Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 6 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
figozmakiem Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Zaspamował w wątku o bezczelnych włoskich instruktorach, gdzie pojawia się podobne imię. Dlatego przypomina martwą duszę, która na chwilę ożyła w karykaturalnej postaci . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sirom Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... figozmakiem Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Tz. Same zydy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sirom Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Dzięki "Ketim". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... adamski10 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... widzewiak_z_gor Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 6 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
sirom Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... figozmakiem Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Tz. Same zydy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sirom Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Dzięki "Ketim". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... adamski10 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... widzewiak_z_gor Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 6 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
figozmakiem Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Tz. Same zydy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sirom Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Dzięki "Ketim". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... adamski10 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... widzewiak_z_gor Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 6 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji.
fredowski Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Tz. Same zydy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirom Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Dzięki "Ketim". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... adamski10 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... widzewiak_z_gor Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 6 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji.
Harpia Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Dzięki "Ketim". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... adamski10 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... widzewiak_z_gor Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 6 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
adamski10 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiochu Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts