polm Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Prośba o rozdzielenie wątku http://www.skiforum....948-pozegnanie/ na oryginalny wątek Witka i pozostałe nurty i meandry. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Ja także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Prośba o rozdzielenie wątku http://www.skiforum....948-pozegnanie/ na oryginalny wątek Witka i pozostałe nurty i meandry. Dziękuję. Oryginalny wątek Witka to jest pierwszy post. Skoro sam nie poprosił o zamknięcie tego wątku po napisaniu postu to chcąc rozdzielić jego wątek moderator musiałby wywalić całą resztę - kto ma osądzić co tam ma zostać ? Polm z mlodziem? Post jest w hyde parku także " piszta co chceta." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Wpisy dotyczące odejścia Witka, a pozostałe wpisy niech trafią do Taktyka Fizyka i Metaloplastyka. Ja nie jestem od osądzania, a jedynie uprzejmie poprosiłem. Prosić jeszcze można, przynajmniej do 24-11-2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 temat pozostanie w takiej formie , w jakiej jest obecnie ... i do jakiej zostanie rozwinięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Niech się dzieje wola Nieba, Z nią się zawsze zgadzać trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... robertw Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Przepraszam a co z działem aktualności? Nic tam nie można pisać, a najświeższy wpis sprzed dwóch lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... MajkaW Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Można blokować po IP, nie wiem czy da się ograniczyć do pl. Zwykle tory czyli zasłony działają. Ja na swoim musiałem wymusić rejestrację do winnych notek, ale komentarze mam ciągle open. Co do rejestracji to są recaptcha mniej lub bardziej złożone np 1+3= lub podaj fotki z nartami;-) i nie spamują ci komentarzy, miałam z tym spory kłopot.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 i nie spamują ci komentarzy, miałam z tym spory kłopot.... O dziwo nie. Mimo, że komentarzy było 10x więcej niż winnych notek, które zostały zaspamowane, więc musiałem zastosować uwierzytelnianie via Drupal, mimo, że strona stała obok i napisana była z ręki, znaczy: php, SQL, js, CSS, html. A jaki portal prowadzisz? Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pawelb91 Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Zdradza dużego kalibru nieszczęśnika, któremu szajba odbiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Aż boję się zapytać co to za filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Zaspamował w wątku o bezczelnych włoskich instruktorach, gdzie pojawia się podobne imię. Dlatego przypomina martwą duszę, która na chwilę ożyła w karykaturalnej postaci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Tz. Same zydy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Dzięki "Ketim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... adamski10 Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
polm Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Wpisy dotyczące odejścia Witka, a pozostałe wpisy niech trafią do Taktyka Fizyka i Metaloplastyka. Ja nie jestem od osądzania, a jedynie uprzejmie poprosiłem. Prosić jeszcze można, przynajmniej do 24-11-2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 temat pozostanie w takiej formie , w jakiej jest obecnie ... i do jakiej zostanie rozwinięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Niech się dzieje wola Nieba, Z nią się zawsze zgadzać trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Przepraszam a co z działem aktualności? Nic tam nie można pisać, a najświeższy wpis sprzed dwóch lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Można blokować po IP, nie wiem czy da się ograniczyć do pl. Zwykle tory czyli zasłony działają. Ja na swoim musiałem wymusić rejestrację do winnych notek, ale komentarze mam ciągle open. Co do rejestracji to są recaptcha mniej lub bardziej złożone np 1+3= lub podaj fotki z nartami;-) i nie spamują ci komentarzy, miałam z tym spory kłopot.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 i nie spamują ci komentarzy, miałam z tym spory kłopot.... O dziwo nie. Mimo, że komentarzy było 10x więcej niż winnych notek, które zostały zaspamowane, więc musiałem zastosować uwierzytelnianie via Drupal, mimo, że strona stała obok i napisana była z ręki, znaczy: php, SQL, js, CSS, html. A jaki portal prowadzisz? Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pawelb91 Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Zdradza dużego kalibru nieszczęśnika, któremu szajba odbiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Aż boję się zapytać co to za filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Zaspamował w wątku o bezczelnych włoskich instruktorach, gdzie pojawia się podobne imię. Dlatego przypomina martwą duszę, która na chwilę ożyła w karykaturalnej postaci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Tz. Same zydy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Dzięki "Ketim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... adamski10 Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 i nie spamują ci komentarzy, miałam z tym spory kłopot.... O dziwo nie. Mimo, że komentarzy było 10x więcej niż winnych notek, które zostały zaspamowane, więc musiałem zastosować uwierzytelnianie via Drupal, mimo, że strona stała obok i napisana była z ręki, znaczy: php, SQL, js, CSS, html. A jaki portal prowadzisz? Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figozmakiem Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Zdradza dużego kalibru nieszczęśnika, któremu szajba odbiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Aż boję się zapytać co to za filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Zaspamował w wątku o bezczelnych włoskich instruktorach, gdzie pojawia się podobne imię. Dlatego przypomina martwą duszę, która na chwilę ożyła w karykaturalnej postaci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Tz. Same zydy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Dzięki "Ketim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... adamski10 Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Aż boję się zapytać co to za filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Zaspamował w wątku o bezczelnych włoskich instruktorach, gdzie pojawia się podobne imię. Dlatego przypomina martwą duszę, która na chwilę ożyła w karykaturalnej postaci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Tz. Same zydy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Dzięki "Ketim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... adamski10 Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
figozmakiem Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Dosyć nieudolne naśladownictowo pewnych filmów z yt Zaspamował w wątku o bezczelnych włoskich instruktorach, gdzie pojawia się podobne imię. Dlatego przypomina martwą duszę, która na chwilę ożyła w karykaturalnej postaci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Tz. Same zydy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Dzięki "Ketim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... adamski10 Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sirom Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Czy moderatorzy mogą zrobić porządek z kolejnym przygłupem który stoi za debilnymi postami od dwóch nowych "użytkowników" od wczoraj? Dzięki. Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Tz. Same zydy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Dzięki "Ketim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... adamski10 Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
figozmakiem Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Cóż - gościu prawdopodobnie sam ze sobą dyskutuje. Szkoda tylko, że używa nicka z po części podszywającego się za jednego z byłych użytkowników ..... No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Tz. Same zydy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Dzięki "Ketim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... adamski10 Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji.
fredowski Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Tz. Same zydy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirom Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 No wiesz, "Sirom" czytane w manierze języka Hebrajczyków, tj. od prawej do lewej . Wiem bo sam odwracalem starego nicka po powrocie do forum. Nie wiem tylko czemu gościu dopisuje morisa do nazwy. Może chce uczcić moje wpisy i relacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Na moderację nie ma co liczyć ( to i tak lepsza forma niż na innych forach) Nie przejmował bym się jednak. Wystarczy na niego ( znaczy Trolla) nie reagować. Zignorować intruza i znudzi mu się szybciej niż by się zdawało. Pozdrawiam "Aiprah" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 ..... "Aiprah" Cześć Fajnie brzmi i wygląda. Kojarzy mi się ze starożytnym Egiptem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Dzięki "Ketim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... adamski10 Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Do Moderacji.
Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Dzięki "Ketim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Pozdrawiam "Aiprah" Dzięki "Ketim". Z moim nickiem tak ładnie nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... adamski10 Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
adamski10 Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Ktoś mi powie co się dzieje z kontem że co chwilę mnie wylogowuje i nic nie mogę napisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Też tak mam. Od kilku miesięcy. Loguję się 2-3 razy, potem piszę posta, kopiuje go i znowu ze 2 razy się muszę zalogować żeby go wkleić i wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Jeśli zaznaczymy przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie" problem z pisaniem postów znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi