Mitek Napisano Piątek o 14:15 Udostępnij Napisano Piątek o 14:15 5 godzin temu, Wujot2 napisał: Jakiś kompletnie nieżyciowy i nieogarnięty jest ten gość - po prostu mówisz - też Cię kocham i tęsknię za Tobą, i spieszę się bardzo aby Cię jak najszybciej zobaczyć. I z tego zdania można już płynnie przejść do końca rozmowy (bo trzeba teraz uważać, bo wjechałeś na odcinek gdzie nie pogadamy ale zadzwonię później jak już będę mógł itd) ---------------------- Taką rozmowę należy odczytywać tak: - ona dzwoni bo chcę sprawdzić czy przypadkiem nie masz nieautoryzowanego dostępu (najczęściej), ewentualnie: nudzi mi się, pamiętaj, że mnie masz i czy on mnie kocha? - on (jeśli kuma czaczę) - zapewnienie, że ją kocha to dowód w sprawie, że nie ma nieautoryzowanego dostępu (przy kochance raczej nie wypada tego mówić), szum wiatru w mikrofonie też mówi, ze jedzie plus może jakaś uwaga o ruchu (muszę uważać na tego idiotę). Nie ma co przeciągać tej rozmowy - wszystkie punkty odhaczone. Kończymy sprawę! Można też przeciągnąć opowiadając, jak to jest pięknie i że szkoda, że Cię tu nie ma i wysłać jakąś fotę ze swoim pyskiem. Cześć Proste! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Piątek o 15:25 Udostępnij Napisano Piątek o 15:25 Dzieję się na TDF 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Piątek o 16:13 Udostępnij Napisano Piątek o 16:13 47 minut temu, Mikoski napisał: Dzieję się na TDF 💪 A tam, norma. Dominator jest tylko jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Piątek o 16:35 Udostępnij Napisano Piątek o 16:35 21 minut temu, kordiankw napisał: A tam, norma. Dominator jest tylko jeden. Dwanaście kilometrów przed metą tracił trzy minuty...no i co 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Piątek o 16:47 Udostępnij Napisano Piątek o 16:47 11 minut temu, Mikoski napisał: Dwanaście kilometrów przed metą tracił trzy minuty...no i co 🤪 Jak ruszył samotnie w pogoń, to byłem pewny, że dojdzie ucieczkę i wygra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 18:44 Udostępnij Napisano Piątek o 18:44 Cześć A bo dzisiaj być AdH - podjazd może nienajtrudniejszy ale widać Pogacarovi albo drużynie - sponsorowi głównemu -zależało. Panowie... na dzień dzisiejszy sytuacja jest taka, że jeżeli Pogacar chce wygrać etap i atakuje to go wygra albo komuś wygraną z premedytacja odda ale tak aby to było dyskretne. Musieliby go zastrzelić żeby było inaczej. Fajna jazda moich ulubionych kolarzy jak Kus czy - zawsze niesamowity - Carapaz ale Pogacar... No i Yates po wczorajszym... to jest dopiero szacun! Pozdro Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Macie pozdrowienia od @jan koval 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu 10 godzin temu, Jan napisał: Macie pozdrowienia od @jan koval Pensylvania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 minut temu Udostępnij Napisano 15 minut temu 23 minuty temu, Lexi napisał: Pensylvania? dokładnie w Kovalowym ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi