kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Teraz, Spiochu napisał: Myslalem, ze uczciwosc to cos normalnego. Przecież napisałem, że tak się kreujesz, a jak jest naprawdę to nie mam pojęcia, nie znam cię, ale doświadczenie życiowe nauczyło mnie, że im ktoś głośniej krzyczy o wartościach czy zasadach, to tym bardziej ma je w głębokim poważaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, kordiankw napisał: Przecież napisałem, że tak się kreujesz, a jak jest naprawdę to nie mam pojęcia, nie znam cię, ale doświadczenie życiowe nauczyło mnie, że im ktoś głośniej krzyczy o wartościach czy zasadach, to tym bardziej ma je w głębokim poważaniu. Nie odnajduje sie w oszukiwaniu ,ale nie musisz wierzyc. W powazaniu mam za to czesc przepisow drogowych, wiec idealem tez nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spiochu napisał: idealem tez nie jestem. To wiem, inaczej nie musiałbyś wyjeżdżać do Wietnamu w poszukiwaniu drugiej połówki 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Teraz, kordiankw napisał: To wiem, inaczej nie musiałbyś wyjeżdżać do Wietnamu w poszukiwaniu drugiej połówki 🤔 No coz, musze sie meczyc z 20 latka zamiast w PL zwiazac sie z samotna matka w moim wieku. Jakos bede musial to przezyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Napisz coś więcej, strasznie urzekła mnie twoja historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu przestańcie pierdolić proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, kordiankw napisał: Napisz coś więcej, strasznie urzekła mnie twoja historia. Kopnie ja w dupę jak tylko wspomni że chce dzieci bo kasa jest na zabawki nie na dzieciory. Była forumowiczka mogłaby coś o tym powiedzieć. Edytowane 1 godzinę temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Jakie urojenia, moze to juz demencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 12 minut temu, Spiochu napisał: Jakie urojenia, moze to juz demencja? Nick @ami336 chyba jest ci znana to ta którą kopnąłeś bo jej dupa urosła,demencja młodym wieku 🤔 Edytowane 1 godzinę temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mikoski napisał: Nick @ami336 chyba jest ci znana to ta którą kopnąłeś bo jej dupa urosła,demencja młodym wieku 🤔 Ona jest znana ale twoje urojenia to juz wynik starosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi