kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, Spiochu napisał: Myslalem, ze uczciwosc to cos normalnego. Przecież napisałem, że tak się kreujesz, a jak jest naprawdę to nie mam pojęcia, nie znam cię, ale doświadczenie życiowe nauczyło mnie, że im ktoś głośniej krzyczy o wartościach czy zasadach, to tym bardziej ma je w głębokim poważaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, kordiankw napisał: Przecież napisałem, że tak się kreujesz, a jak jest naprawdę to nie mam pojęcia, nie znam cię, ale doświadczenie życiowe nauczyło mnie, że im ktoś głośniej krzyczy o wartościach czy zasadach, to tym bardziej ma je w głębokim poważaniu. Nie odnajduje sie w oszukiwaniu ,ale nie musisz wierzyc. W powazaniu mam za to czesc przepisow drogowych, wiec idealem tez nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spiochu napisał: idealem tez nie jestem. To wiem, inaczej nie musiałbyś wyjeżdżać do Wietnamu w poszukiwaniu drugiej połówki 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, kordiankw napisał: To wiem, inaczej nie musiałbyś wyjeżdżać do Wietnamu w poszukiwaniu drugiej połówki 🤔 No coz, musze sie meczyc z 20 latka zamiast w PL zwiazac sie z samotna matka w moim wieku. Jakos bede musial to przezyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu Napisz coś więcej, strasznie urzekła mnie twoja historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi