Skocz do zawartości

rower :)

jark

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, PaVic napisał:

Czasem tak myślę sobie,że mam coś pod kopułą nie tak … no mam,bo jadąc do sklepu ogrodniczego wstąpiłem do rowerowego 🤪 a że w planach i ostatnim czasie zerkałem i myślałem o dodatkowym do mtb czyli gravelku … cóż kupiłem 🥳 wiec się chwalę ale … męskie kolory były choć 1000€ qwa drożej i teraz tak dojechałem do ogrodniczego i sobie myślę jak kurwa rynek dyma nas w bambuko 😂

pomarańcz tysiaka jurka tańszy od zieleni czy czerni  🤦‍♂️

Oglądałem zielony ten sam model ale nagle pan stwierdził,że ma w cenie aluminium Carbon dokładnie taki sam jak model z tego roku zielony na zapleczu za powtarzam 1000€ tak więc mam bo jak zobaczyłem go to stwierdziłem Bingo 🥳

E23338AD-99DA-4519-8019-9D5FC15A1762.thumb.jpeg.61e32663f4bc1984fb775cc0a92e6393.jpeg

Mial być Carpani lub coś w ten klimat a jest Scott cóż życie 🤧😂🤪🔥

Qrwa ładny!

pozdro

• Haha 1

3 godziny temu, PaVic napisał:

Mial być Carpani lub coś w ten klimat a jest Scott cóż życie

Źle kminisz.... Skoro 1k został w kieszeni to czy nie będzie akurat na Carpani? 😁 Trza se psychologicznie argumentować wszelakie NIEZBĘDNE wydatki...💪😆

Pozdro 

Czasem tak myślę sobie,że mam coś pod kopułą nie tak … no mam,bo jadąc do sklepu ogrodniczego wstąpiłem do rowerowego 🤪 a że w planach i ostatnim czasie zerkałem i myślałem o dodatkowym do mtb czyli gravelku … cóż kupiłem 🥳 wiec się chwalę ale … męskie kolory były choć 1000€ qwa drożej i teraz tak dojechałem do ogrodniczego i sobie myślę jak kurwa rynek dyma nas w bambuko 😂

pomarańcz tysiaka jurka tańszy od zieleni czy czerni  🤦‍♂️

Oglądałem zielony ten sam model ale nagle pan stwierdził,że ma w cenie aluminium Carbon dokładnie taki sam jak model z tego roku zielony na zapleczu za powtarzam 1000€ tak więc mam bo jak zobaczyłem go to stwierdziłem Bingo 🥳

E23338AD-99DA-4519-8019-9D5FC15A1762.thumb.jpeg.61e32663f4bc1984fb775cc0a92e6393.jpeg

Mial być Carpani lub coś w ten klimat a jest Scott cóż życie 🤧😂🤪🔥

Scott robi też niezłe narty więc będzie zamiast Carpani...

W sumie dobrze, że nie jeżdżę do ogrodniczego.

Edytowane przez brachol
  • Like 2
  • Haha 1

Czasem tak myślę sobie,że mam coś pod kopułą nie tak … no mam,bo jadąc do sklepu ogrodniczego wstąpiłem do rowerowego

Witaj w klubie. Ja kilka lat temu wracając z pracy do domu miałem zakupić ziemniaki na obiad , zajechałem do salonu i kupiłem samochód 😁😁😁

Narty jeszcze kupisz,po co mają się kurzyć do sezonu.😀

• Haha 1

1 godzinę temu, Lexi napisał:

No niby ładny ale gravel to prawie "szosa"..... a wiadomo kto jezdzi na "szosie".. 😉

„Ten dłubie w nosie" Dobry szosowy nie jest zły, może w przyszłym sezonie... Już się drapię po głowie.

" Grawela" to ja miałem przez lata za dzieciaka ,Romet sprint2 się nazywał 😁😁 wszystko wraca.

Edytowane przez Edwin

Godzinę temu, Edwin napisał:

Witaj w klubie. Ja kilka lat temu wracając z pracy do domu miałem zakupić ziemniaki na obiad , zajechałem do salonu i kupiłem samochód 😁😁😁

Narty jeszcze kupisz,po co mają się kurzyć do sezonu.😀

Chcesz powiedzieć, że za bardzo impulsywni jesteśmy ? 🧐 coś w tym jest ale póki co zawsze dobrze wychodzę na tym i oby tak dalej -trzeba się tego trzymać 😀

pozdro

• Thanks 1