Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, PaVic napisał: Czasem tak myślę sobie,że mam coś pod kopułą nie tak … no mam,bo jadąc do sklepu ogrodniczego wstąpiłem do rowerowego 🤪 a że w planach i ostatnim czasie zerkałem i myślałem o dodatkowym do mtb czyli gravelku … cóż kupiłem 🥳 wiec się chwalę ale … męskie kolory były choć 1000€ qwa drożej i teraz tak dojechałem do ogrodniczego i sobie myślę jak kurwa rynek dyma nas w bambuko 😂 pomarańcz tysiaka jurka tańszy od zieleni czy czerni 🤦♂️ Oglądałem zielony ten sam model ale nagle pan stwierdził,że ma w cenie aluminium Carbon dokładnie taki sam jak model z tego roku zielony na zapleczu za powtarzam 1000€ tak więc mam bo jak zobaczyłem go to stwierdziłem Bingo 🥳 Mial być Carpani lub coś w ten klimat a jest Scott cóż życie 🤧😂🤪🔥 Qrwa ładny! pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 41 minut temu, Marcos73 napisał: Qrwa ładny! pozdro Zieleń też ładna była zresztą czerń też 😉 tylko już cena nie za ładna 😂 Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Phi, do pomarańczki nie ma podejścia 😎 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: Qrwa ładny! pozdro No niby ładny ale gravel to prawie "szosa"..... a wiadomo kto jezdzi na "szosie".. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, PaVic napisał: Mial być Carpani lub coś w ten klimat a jest Scott cóż życie Źle kminisz.... Skoro 1k został w kieszeni to czy nie będzie akurat na Carpani? 😁 Trza se psychologicznie argumentować wszelakie NIEZBĘDNE wydatki...💪😆 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, PaVic napisał: Czasem tak myślę sobie,że mam coś pod kopułą nie tak … no mam,bo jadąc do sklepu ogrodniczego wstąpiłem do rowerowego 🤪 a że w planach i ostatnim czasie zerkałem i myślałem o dodatkowym do mtb czyli gravelku … cóż kupiłem 🥳 wiec się chwalę ale … męskie kolory były choć 1000€ qwa drożej i teraz tak dojechałem do ogrodniczego i sobie myślę jak kurwa rynek dyma nas w bambuko 😂 pomarańcz tysiaka jurka tańszy od zieleni czy czerni 🤦♂️ Oglądałem zielony ten sam model ale nagle pan stwierdził,że ma w cenie aluminium Carbon dokładnie taki sam jak model z tego roku zielony na zapleczu za powtarzam 1000€ tak więc mam bo jak zobaczyłem go to stwierdziłem Bingo 🥳 Mial być Carpani lub coś w ten klimat a jest Scott cóż życie 🤧😂🤪🔥 Scott robi też niezłe narty więc będzie zamiast Carpani... W sumie dobrze, że nie jeżdżę do ogrodniczego. Edytowane 3 godziny temu przez brachol 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, PaVic napisał: Czasem tak myślę sobie,że mam coś pod kopułą nie tak … no mam,bo jadąc do sklepu ogrodniczego wstąpiłem do rowerowego Witaj w klubie. Ja kilka lat temu wracając z pracy do domu miałem zakupić ziemniaki na obiad , zajechałem do salonu i kupiłem samochód 😁😁😁 Narty jeszcze kupisz,po co mają się kurzyć do sezonu.😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, Lexi napisał: No niby ładny ale gravel to prawie "szosa"..... a wiadomo kto jezdzi na "szosie".. 😉 „Ten dłubie w nosie" Dobry szosowy nie jest zły, może w przyszłym sezonie... Już się drapię po głowie. " Grawela" to ja miałem przez lata za dzieciaka ,Romet sprint2 się nazywał 😁😁 wszystko wraca. Edytowane 2 godziny temu przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, AdrianW napisał: Skoro 1k został w kieszeni to czy nie będzie akurat na Carpani? Na dynie starczy 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Edwin napisał: Witaj w klubie. Ja kilka lat temu wracając z pracy do domu miałem zakupić ziemniaki na obiad , zajechałem do salonu i kupiłem samochód 😁😁😁 Narty jeszcze kupisz,po co mają się kurzyć do sezonu.😀 Chcesz powiedzieć, że za bardzo impulsywni jesteśmy ? 🧐 coś w tym jest ale póki co zawsze dobrze wychodzę na tym i oby tak dalej -trzeba się tego trzymać 😀 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, PaVic napisał: Chcesz powiedzieć, że za bardzo impulsywni jesteśmy ? 🧐 coś w tym jest ale póki co zawsze dobrze wychodzę na tym i oby tak dalej -trzeba się tego trzymać 😀 pozdro Ja też 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, PaVic napisał: Na dynie starczy 😏 Oooo… 😩 Czyli wszelkie długości, sztywności i elastyczności przeanalizowane… szkoooda 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu 52 minuty temu, PaVic napisał: za bardzo impulsywni jesteśmy Mnie to wygląda na kryzys wieku średniego... 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi