Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, PaVic napisał: Czasem tak myślę sobie,że mam coś pod kopułą nie tak … no mam,bo jadąc do sklepu ogrodniczego wstąpiłem do rowerowego 🤪 a że w planach i ostatnim czasie zerkałem i myślałem o dodatkowym do mtb czyli gravelku … cóż kupiłem 🥳 wiec się chwalę ale … męskie kolory były choć 1000€ qwa drożej i teraz tak dojechałem do ogrodniczego i sobie myślę jak kurwa rynek dyma nas w bambuko 😂 pomarańcz tysiaka jurka tańszy od zieleni czy czerni 🤦♂️ Oglądałem zielony ten sam model ale nagle pan stwierdził,że ma w cenie aluminium Carbon dokładnie taki sam jak model z tego roku zielony na zapleczu za powtarzam 1000€ tak więc mam bo jak zobaczyłem go to stwierdziłem Bingo 🥳 Mial być Carpani lub coś w ten klimat a jest Scott cóż życie 🤧😂🤪🔥 Qrwa ładny! pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, Marcos73 napisał: Qrwa ładny! pozdro Zieleń też ładna była zresztą czerń też 😉 tylko już cena nie za ładna 😂 Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Phi, do pomarańczki nie ma podejścia 😎 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: Qrwa ładny! pozdro No niby ładny ale gravel to prawie "szosa"..... a wiadomo kto jezdzi na "szosie".. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu 3 godziny temu, PaVic napisał: Mial być Carpani lub coś w ten klimat a jest Scott cóż życie Źle kminisz.... Skoro 1k został w kieszeni to czy nie będzie akurat na Carpani? 😁 Trza se psychologicznie argumentować wszelakie NIEZBĘDNE wydatki...💪😆 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu (edytowane) 3 godziny temu, PaVic napisał: Czasem tak myślę sobie,że mam coś pod kopułą nie tak … no mam,bo jadąc do sklepu ogrodniczego wstąpiłem do rowerowego 🤪 a że w planach i ostatnim czasie zerkałem i myślałem o dodatkowym do mtb czyli gravelku … cóż kupiłem 🥳 wiec się chwalę ale … męskie kolory były choć 1000€ qwa drożej i teraz tak dojechałem do ogrodniczego i sobie myślę jak kurwa rynek dyma nas w bambuko 😂 pomarańcz tysiaka jurka tańszy od zieleni czy czerni 🤦♂️ Oglądałem zielony ten sam model ale nagle pan stwierdził,że ma w cenie aluminium Carbon dokładnie taki sam jak model z tego roku zielony na zapleczu za powtarzam 1000€ tak więc mam bo jak zobaczyłem go to stwierdziłem Bingo 🥳 Mial być Carpani lub coś w ten klimat a jest Scott cóż życie 🤧😂🤪🔥 Scott robi też niezłe narty więc będzie zamiast Carpani... W sumie dobrze, że nie jeżdżę do ogrodniczego. Edytowane 22 minuty temu przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 15 minut temu Udostępnij Napisano 15 minut temu 3 godziny temu, PaVic napisał: Czasem tak myślę sobie,że mam coś pod kopułą nie tak … no mam,bo jadąc do sklepu ogrodniczego wstąpiłem do rowerowego Witaj w klubie. Ja kilka lat temu wracając z pracy do domu miałem zakupić ziemniaki na obiad , zajechałem do salonu i kupiłem samochód 😁😁😁 Narty jeszcze kupisz,po co mają się kurzyć do sezonu.😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu 52 minuty temu, Lexi napisał: No niby ładny ale gravel to prawie "szosa"..... a wiadomo kto jezdzi na "szosie".. 😉 „Ten dłubie w nosie" Dobry szosowy nie jest zły, może w przyszłym sezonie... Już się drapię po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi