MarioJ Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, PaVic napisał: To najważniejsze choć jak czytam jestem czasem przerażony zastanawiając się czy oby kara nie przychodzi ci z łatwością dla własnych dzieci 🥴 bo wiesz dyscyplina to nie cierpienie tylko nauka 😏 Psycholog? Zajmujesz się sprawami społecznymi? 🙂 Mógłbym Ci dużo napisać, ale mam zwyczaj że na publicznym forum nie piszę o rodzinie. Taki jeden fakt: córka zdała maturę z polskiego rozszerzonego na 91%. I sama do tego doszła. Bardzo mnie to ucieszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Mikoski napisał: Twoim zadaniem to słuszne? trzeba porównać celowość czynu vs szkodliwość. to jest temat dla sądu. z drugiej strony, propozyzja 19 lat więzienia dla kierowcy pachnie jak wyrok za najcięższe przestępstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, MarioJ napisał: Psycholog? Zajmujesz się sprawami społecznymi? 🙂 Mógłbym Ci dużo napisać, ale mam zwyczaj że na publicznym forum nie piszę o rodzinie. Taki jeden fakt: córka zdała maturę z polskiego rozszerzonego na 91%. I sama do tego doszła. Bardzo mnie to ucieszyło. 😂 nie miej mi za złe ten śmiech 🤣 13 minut temu, MarioJ napisał: Psycholog? Lubie rozkminkę, przychodzi mi to naturalnie 😂 kiedyś miałem partnerkę która studiowała psychologię a ja rozwiązywałem zagadnienie od pstryk a ona się wk…😜 że jak to 🤷♂️ 15 minut temu, MarioJ napisał: Zajmujesz się sprawami społecznymi Nigdy, strata własnego czasu 15 minut temu, MarioJ napisał: Taki jeden fakt: córka zdała maturę z polskiego rozszerzonego na 91%. I sama do tego doszła. Bardzo mnie to ucieszyło. To niczego nie dowodzi 🤷♂️ może być zwykłym zakłamaniem rzeczywistości 😏 choć oczywiście dobrze, że sobie radzi bo to jest najistotniejsze ale dla przykładu odbijając piłeczkę mój syn który urodził się w Belgii mówi w domu po polsku bo taka nasza decyzja żeby się uczył naszego języka rodzimego a z niderlandzkiego którego nikt z nas go uczył jest w ścisłej czołówce w klasie bo przychodzi mu to z łatwością 🤷♂️ ten typ tak ma choć leń straszny 😤 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi