grimson Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, kordiankw napisał: Właścicielem Onet w połowie są Niemcy, a w połowie Szwajcarzy, tak dla jasności. Niech nawet będzie 50% Wenezuela i 50% Kongo. To dalej oznacza, że Onet nie jest polski, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Teraz, grimson napisał: Niech nawet będzie 50% Wenezuela i 50% Kongo. To dalej oznacza, że Onet nie jest polski, To jakoś wpływa na wiarygodność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Teraz, grimson napisał: Niech nawet będzie 50% Wenezuela i 50% Kongo. To dalej oznacza, że Onet nie jest polski, I co to zmienia? Auto niemieckie już ci nie przeszkadza, a przecież mógłbyś jeździć polską Izera 🤔. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, brachol napisał: To jakoś wpływa na wiarygodność? myślisz że nie wpływa? Poczytaj, ile fundacja Konrada Adenauera wydaje swojego budżetu na Europę Środkowo-Wschodnią. Oczywiście robią to w dobrej wierze, promując sprzedaż wurstów, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, kordiankw napisał: I co to zmienia? Auto niemieckie już ci nie przeszkadza, a przecież mógłbyś jeździć polską Izera 🤔. jakbyśmy produkowali w Polsce auta, to pewnie bym śmigał używaną Izerą. ponieważ nie produkujemy, to mam na masce logo kuraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, grimson napisał: myślisz że nie wpływa? Poczytaj, ile fundacja Konrada Adenauera wydaje swojego budżetu na Europę Środkowo-Wschodnią. Oczywiście robią to w dobrej wierze, promując sprzedaż wurstów, nieprawdaż? Całe szczęście, że Onet nie jest jedynym źródłem informacji dostępnym w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, kordiankw napisał: Właścicielem Onet w połowie są Niemcy, a w połowie Szwajcarzy, tak dla jasności. Ale nad nimi czuwa Mosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, grimson napisał: jakbyśmy produkowali w Polsce auta, to pewnie bym śmigał używaną Izerą. ponieważ nie produkujemy, to mam na masce logo kuraka. Nart polskich też nie ma? ty taki narodowiec i jeździsz na zagranicznych ...😁 Wstyd 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, grimson napisał: jakbyśmy produkowali w Polsce auta, to pewnie bym śmigał używaną Izerą. ponieważ nie produkujemy, to mam na masce logo kuraka. A właścicielem kuraka kto jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, grimson napisał: jakbyśmy produkowali w Polsce auta, to pewnie bym śmigał używaną Izerą. ponieważ nie produkujemy, to mam na masce logo kuraka. Zawsze możesz śmigać Melexem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, kordiankw napisał: A właścicielem kuraka kto jest? Ano VW. Ten sam VW robił podchody na początku lat 9-tych pod FSO. FSO powiedziało wtedy stanowcze nie, i związało się z Daewoo. Sam premier Cimoszewicz pokazywał się wtedy w czapce z logo tej firmy. Jak skończyło FSO, a jak skończył kurak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 13 godzin temu, Spiochu napisał: Jedziesz jak 80 letni dziadek a potem się dziwisz ze napotykasz problemy. Nie, jadę prawidłowo. Bo tak jest bezpiecznie wg mnie. To było na obwodnicy dużego miasta. Edytowane 1 godzinę temu przez MarioJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 15 godzin temu, grimson napisał: W tym przypadku prowadził ślepy kulawego. Ofiara nie miała zapiętych pasów, dlatego facet wypadł przez przednie okno. To nie jest póki co zabójstwo, tylko wypadek ze skutkiem śmiertelnym. Niech prokurator sie wypowie. Dalej nie komentujesz zachowania zabójcy. Jesteś ciulem i karłem moralnym. To kierowca zabójca wjechał w inne auto i spowodował wypadek śmiertelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, MarioJ napisał: Nie, jadę prawidłowo. Bo tak jest bezpiecznie wg mnie. To było na obwodnicy dużego miasta. Bezpieczniej bedzie jak nie bedziesz wyprzedzal skoro chcesz jechac wolno lub dobrze popatrzysz czy kogos nie ma i przyspieszysz przy wyprzedzaniu. Niezaleznie od przepisow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 15 minut temu, Spiochu napisał: Bezpieczniej bedzie jak nie bedziesz wyprzedzal skoro chcesz jechac wolno lub dobrze popatrzysz czy kogos nie ma i przyspieszysz przy wyprzedzaniu. Niezaleznie od przepisow. A czemu ty kmiocie moralnie stępiały nie czepiasz się gościa który zapierdala 140km/h po S-ce obwodnicy z ograniczeniem 100 tylko mnie będziesz pouczał ? Edytowane 1 godzinę temu przez MarioJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 8 minut temu, MarioJ napisał: A czemu ty kmiocie moralnie stępiały nie czepiasz się gościa który zapierdala 140km/h po S-ce obwodnicy z ograniczeniem 100 tylko mnie będziesz pouczał ? By ty jestes drogowa fajtlapa co nawet w lusterku nie dowidzi i utrudnia innym jazde. Jakbys dobrze popatrzyl i sprawnie wyprzedzil to nikt by cie nie poganial. A 140 na lewym to jedzie prawie kazdy ale ty musisz im udowadniac swoja glupote. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 49 minut temu Udostępnij Napisano 49 minut temu 33 minuty temu, MarioJ napisał: Dalej nie komentujesz zachowania zabójcy. Jesteś ciulem i karłem moralnym. To kierowca zabójca wjechał w inne auto i spowodował wypadek śmiertelny. co tu komentować? facet zapierdalał, wg najnowszej informacji 200km/godz i uderzył w auto, które widocznie wjechało na jego pas. to może być realny powód wypadku. apropos: po co te wyzwiska? ja nie będę się zniżał do twojego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 41 minut temu Udostępnij Napisano 41 minut temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 34 minuty temu Udostępnij Napisano 34 minuty temu (edytowane) 32 minuty temu, MarioJ napisał: A czemu ty kmiocie moralnie stępiały nie czepiasz się gościa który zapierdala 140km/h po S-ce obwodnicy z ograniczeniem 100 tylko mnie będziesz pouczał ? Teoria względności się kłania;-) Taka dla ludzi. Pisałeś, że w porywach jechałeś 110, on 140 czy auto poruszające się szybciej od Ciebie około 30km/h daje ci poczucie że ktoś jak to mówisz zapierdala i naprawdę co trzeba robić w aucie aby nie zauważyć takiego zbliżającego się niespiesznie auta? Przyspieszanie przy wyprzedzaniu to dobra praktyka, Śpiochu rację ma i tyle. Zresztą chyba w przepisach jest coś o tym jak ma wyglądać sprawny manewr wyprzedzania, a nie powszechne lewopasmowe grand turismo. PS a w ogóle to fajny wątek i ciekawe różnorodne opinie, brawo wy;-) Edytowane 29 minut temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 33 minuty temu Udostępnij Napisano 33 minuty temu 6 minut temu, grimson napisał: apropos …agresor werbalny, antyspołeczny , chwiejny z poczuciem własnej wartości ale cierpi na własne głębokie kompleksy w psychologii jest też makiawelizm czyli cyniczne manipulowanie …oj można pisać 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi