MarioJ Napisano 57 minut temu Autor Udostępnij Napisano 57 minut temu 22 minuty temu, PaVic napisał: To najważniejsze choć jak czytam jestem czasem przerażony zastanawiając się czy oby kara nie przychodzi ci z łatwością dla własnych dzieci 🥴 bo wiesz dyscyplina to nie cierpienie tylko nauka 😏 Psycholog? Zajmujesz się sprawami społecznymi? 🙂 Mógłbym Ci dużo napisać, ale mam zwyczaj że na publicznym forum nie piszę o rodzinie. Taki jeden fakt: córka zdała maturę z polskiego rozszerzonego na 91%. I sama do tego doszła. Bardzo mnie to ucieszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 46 minut temu Udostępnij Napisano 46 minut temu 9 minut temu, Mikoski napisał: Twoim zadaniem to słuszne? trzeba porównać celowość czynu vs szkodliwość. to jest temat dla sądu. z drugiej strony, propozyzja 19 lat więzienia dla kierowcy pachnie jak wyrok za najcięższe przestępstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu 12 minut temu, MarioJ napisał: Psycholog? Zajmujesz się sprawami społecznymi? 🙂 Mógłbym Ci dużo napisać, ale mam zwyczaj że na publicznym forum nie piszę o rodzinie. Taki jeden fakt: córka zdała maturę z polskiego rozszerzonego na 91%. I sama do tego doszła. Bardzo mnie to ucieszyło. 😂 nie miej mi za złe ten śmiech 🤣 13 minut temu, MarioJ napisał: Psycholog? Lubie rozkminkę, przychodzi mi to naturalnie 😂 kiedyś miałem partnerkę która studiowała psychologię a ja rozwiązywałem zagadnienie od pstryk a ona się wk…😜 że jak to 🤷♂️ 15 minut temu, MarioJ napisał: Zajmujesz się sprawami społecznymi Nigdy, strata własnego czasu 15 minut temu, MarioJ napisał: Taki jeden fakt: córka zdała maturę z polskiego rozszerzonego na 91%. I sama do tego doszła. Bardzo mnie to ucieszyło. To niczego nie dowodzi 🤷♂️ może być zwykłym zakłamaniem rzeczywistości 😏 choć oczywiście dobrze, że sobie radzi bo to jest najistotniejsze ale dla przykładu odbijając piłeczkę mój syn który urodził się w Belgii mówi w domu po polsku bo taka nasza decyzja żeby się uczył naszego języka rodzimego a z niderlandzkiego którego nikt z nas go uczył jest w ścisłej czołówce w klasie bo przychodzi mu to z łatwością 🤷♂️ ten typ tak ma choć leń straszny 😤 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi