MariuszKce Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Cześć 🙂 czy da się ustalić dobry serwis nart w Katowicach lub najbliższych miastach ościennych? Macie coś do polecenia? Ostatnie posty sprzed 15 lat 🤷 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Ja oddaję do Xtreme-shop Ruda Śląska, ul. Radoszowska, mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Może nie ościennie, ale w Kraku już znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Lech-ski mały prywatny serwis po ojcu przejął syn robię tam narty od trzydziestu lat. Katowice-Panewniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszKce Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Bruner79 napisał: Może nie ościennie, ale w Kraku już znajdziesz. Niestety koszt do ceny usługi za wysoki 🙂 25 minut temu, Mikoski napisał: Lech-ski mały prywatny serwis po ojcu przejął syn robię tam narty od trzydziestu lat. Katowice-Panewniki Czy w takich małych serwisach nie ma się co bać jakiegoś przestarzałego sprzętu? Czy lepiej tak niż masówka gdzie nie wiadomo kto to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, Mikoski napisał: Lech-ski mały prywatny serwis po ojcu przejął syn robię tam narty od trzydziestu lat. Katowice-Panewniki Dokładnie, też ich znam osobiście od dziecka i mam do nich pełne zaufanie. Cała moja rodzina oddaje tam narty do serwisu. Poza tym robiłem kilka razy u Grzesia w Gigi sport w sumie to obydwa serwisy są po sąsiedzku. Oba moge polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, MariuszKce napisał: Niestety koszt do ceny usługi za wysoki 🙂 Czy w takich małych serwisach nie ma się co bać jakiegoś przestarzałego sprzętu? Właściwie sam sobie odpowiadasz. Usługa na ultraprecyzyjnej maszynie kosztującej solidnie ponad milion złotych nie może kosztować tyle co ręczne dłubanie. Moje narty po zrobieniu w Kraków Sport jeżdżą lepiej niż kiedykolwiek. Lepiej jak nowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszKce Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, jurek_h napisał: Właściwie sam sobie odpowiadasz. Usługa na ultraprecyzyjnej maszynie kosztującej solidnie ponad milion złotych nie może kosztować tyle co ręczne dłubanie. Moje narty po zrobieniu w Kraków Sport jeżdżą lepiej niż kiedykolwiek. Lepiej jak nowe. Źle się wyraziłem - chodziło mi o koszt dojazdu do Krakowa z Katowic i odbioru nart. Jak to z grubsza na miejscu to czy to będzie 50 zł więcej czy mniej to bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, jurek_h napisał: Moje narty po zrobieniu w Kraków Sport jeżdżą lepiej niż kiedykolwiek. Lepiej jak nowe U mnie nie trafili ze smarem ;D... przepastowałem na parkingu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, MariuszKce napisał: Źle się wyraziłem - chodziło mi o koszt dojazdu do Krakowa z Katowic i odbioru nart. Jak to z grubsza na miejscu to czy to będzie 50 zł więcej czy mniej to bez znaczenia. jedź stopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 32 minuty temu, jurek_h napisał: Właściwie sam sobie odpowiadasz. Usługa na ultraprecyzyjnej maszynie kosztującej solidnie ponad milion złotych nie może kosztować tyle co ręczne dłubanie. Moje narty po zrobieniu w Kraków Sport jeżdżą lepiej niż kiedykolwiek. Lepiej jak nowe. Cześć Ty to jesteś jednak dziwny. Przecież oczywistym jest, że każde narty, które kupisz będą jeździć lepiej jak nowe bo Ty dodajesz im co najmniej 50% do ich klasy. Ze mną jest podobnie tylko nieco mniej dodaję. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszKce Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jan napisał: jedź stopem Niesamowicie zabawne, bardzo merytorycznie ponadto. Pytanie było o serwis w Katowicach. Nie wiem kto jedzie 160 km na wycieczkę żeby zawieźć, a potem drugie 160 żeby odebrać narty, ale nie ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Masz też opcję - door to door. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) A panowie na puchar Świata te narty chcecie przygotować? Czy vos przegapiłem? Śląsk 4 milionowa metropolita z tradycjami sportowymi, także narciarskimi, nie ma serwisu narciarskiego. Trzeba faktycznie jechać do Krakowa. Edytowane 3 godziny temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, bubol.T napisał: A panowie na puchar Świata te narty chcecie przygotować? Czy vos przegapiłem? Zdecydowanie przegapiłeś potrzebę zaufania do nart przez każdego narciarza. Nawet w codziennej jeździe. Przy dobrze zrobionych nartach, jak widzę na moim torze jazdy wyślizgane lodowisko to dociskam krawędź bo wiem, że mnie nie puści. Nie boję się obsunięcia i utraty kontroli. Dodatkowo po dobrej maszynie krawędzie są wypolerowane co przedłuża ich trwałość. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszKce Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, jurek_h napisał: Zdecydowanie przegapiłeś potrzebę zaufania do nart przez każdego narciarza. Nawet w codziennej jeździe. Przy dobrze zrobionych nartach, jak widzę na moim torze jazdy wyślizgane lodowisko to dociskam krawędź bo wiem, że mnie nie puści. Nie boję się obsunięcia i utraty kontroli. Dodatkowo po dobrej maszynie krawędzie są wypolerowane co przedłuża ich trwałość. Ja tego nie kwestionuje, tylko żeby to było w miarę na miejscu 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, jurek_h napisał: Zdecydowanie przegapiłeś potrzebę zaufania do nart przez każdego narciarza. Nawet w codziennej jeździe. Przy dobrze zrobionych nartach, jak widzę na moim torze jazdy wyślizgane lodowisko to dociskam krawędź bo wiem, że mnie nie puści. Nie boję się obsunięcia i utraty kontroli. Dodatkowo po dobrej maszynie krawędzie są wypolerowane co przedłuża ich trwałość. To najważniejsze - dlatego po ostatniej glebie na Strbskim najpierw szybciutko pojechałem zmienić do autka narty na ostrzejsze a potem szybciutko na serwis (mam tylko 35km w jedną stronę) - generalnie serwisuję sam ale raz za czas trzeba reanimować narty na maszynie a moje sl od nowości nie były.. 🙂 ... aaa jeszcze - u mnie sie odejmuje jakiś tam procent od nart a nie dodaje jak u Mitka - po prostu moje narty są takie zajebiiste.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi