.Beata. Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, jurek_h napisał: Beato. Bardzo pięknie mnie wyręczyłaś. Dziękuję. Jerzy, to tylko takie moje przemyślenia, raczej życiowe, niż narciarskie. Jeśli wpadłbyś na zlot, mógłbyś się zrewanżować 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 godzin temu, .Beata. napisał: chyba nikt nie krytykuje nart, oczywiście że nie o narty chodziło tylko o geszefty obu dyskutantów, którzy dobrze się znają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Kupiłem i nie narzekam, narciarz z doświadczeniem po kilku zjazdach przyzwyczai sie do nart. W zasadzie każdy produkt z górnej półki mu spasuje. Ale ta szata graficzna niepowtarzalna @Mitek przemyśl sprawę, rzucają sie w oczy, małżonka mówi, że brzydszych nikt nie ma 😆 Edytowane 4 godziny temu przez bubol.T 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Mnie kuszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, bubol.T napisał: Kupiłem i nie narzekam, narciarz z doświadczeniem po kilku zjazdach przyzwyczai sie do nart. W zasadzie każdy produkt z górnej półki mu spasuje. Ale ta szata graficzna niepowtarzalna @Mitek przemyśl sprawę, rzucają sie w oczy, małżonka mówi, że brzydszych nikt nie ma 😆 Najwyraźniej nie mam dosyć doświadczenia. 😀😆😘 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, tomkly napisał: Najwyraźniej nie mam dosyć doświadczenia. 😀😆😘 Może tak być Edytowane 3 godziny temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 8 godzin temu, Jan napisał: no to poważna sprawa, a jeździ ONA na nartach ? Dzielnie próbuje ⛷️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 54 minuty temu, bubol.T napisał: Kupiłem i nie narzekam, narciarz z doświadczeniem po kilku zjazdach przyzwyczai sie do nart. W zasadzie każdy produkt z górnej półki mu spasuje. Ale ta szata graficzna niepowtarzalna @Mitek przemyśl sprawę, rzucają sie w oczy, małżonka mówi, że brzydszych nikt nie ma 😆 Cześć Od dawna nie kupuję nart. Jeżdżę na tym co mi dają, a dają mi Rossignola lub Dynastara... POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, bubol.T napisał: Kupiłem i nie narzekam, narciarz z doświadczeniem po kilku zjazdach przyzwyczai sie do nart. W zasadzie każdy produkt z górnej półki mu spasuje. Ale ta szata graficzna niepowtarzalna @Mitek przemyśl sprawę, rzucają sie w oczy, małżonka mówi, że brzydszych nikt nie ma 😆 Jak widzę co wyprawiają z nartami pod knajpami, to mnie pusty śmiech ogarnia. Ja pierdolnę swoje na stojaku i mam w dupie. Muszę tylko uważać na rzygowiny potem. Mnie się podobają jednak. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, .Beata. napisał: Jerzy, to tylko takie moje przemyślenia, raczej życiowe, niż narciarskie. Jeśli wpadłbyś na zlot, mógłbyś się zrewanżować 😉 Beato. Z wielką przyjemnością. Planowałem spotkanie z Wami. Chcę przyjechać ale deklaracje z mojej strony mogą okazać się nie rzetelne. Plany na miesiąc do przodu nie leżą w mojej specyfice 😉 Zrobię wszystko aby z Tobą i wieloma znanymi, od lat przyjaciółmi się spotkać. Przypomnij mi jednak datę bo zgubiłem się w Waszych ustaleniach terminu 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 7 godzin temu, Baltazar Gabka napisał: 😄 To było miłe i ciekawe dowiedzieć się że Jesteś współtwórcą JANTARÓW. Dzięki za uznanie ale to spore nadużycie 😉 Wcielenia Jantarów były trzy. Wytwarzał je w Szczyrku, główny pomysłodawca i konstruktor. W tej samej technologii robione były także w budynku Aeroklubu Bielsko Bialskiego w którym mieszkałem. Trzecia wersja to wersja Byrdego z Kęt. W dwóch ostatnich miałem jakiś udział ale polegał na projektowaniu grafiki i jej drukowaniu na nartach. Jantar Bravo to................ja 🙂 Oczywiście te z Aeroklubu BB wytwarzałem fizycznie i technicznie sam dla siebie pod dyktando zarządzającego szefa technicznego Aeroklubu. Edytowane 1 godzinę temu przez jurek_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi