.Beata. Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, jurek_h napisał: Beato. Bardzo pięknie mnie wyręczyłaś. Dziękuję. Jerzy, to tylko takie moje przemyślenia, raczej życiowe, niż narciarskie. Jeśli wpadłbyś na zlot, mógłbyś się zrewanżować 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, .Beata. napisał: chyba nikt nie krytykuje nart, oczywiście że nie o narty chodziło tylko o geszefty obu dyskutantów, którzy dobrze się znają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Kupiłem i nie narzekam, narciarz z doświadczeniem po kilku zjazdach przyzwyczai sie do nart. W zasadzie każdy produkt z górnej półki mu spasuje. Ale ta szata graficzna niepowtarzalna @Mitek przemyśl sprawę, rzucają sie w oczy, małżonka mówi, że brzydszych nikt nie ma 😆 Edytowane 2 godziny temu przez bubol.T 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Mnie kuszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, bubol.T napisał: Kupiłem i nie narzekam, narciarz z doświadczeniem po kilku zjazdach przyzwyczai sie do nart. W zasadzie każdy produkt z górnej półki mu spasuje. Ale ta szata graficzna niepowtarzalna @Mitek przemyśl sprawę, rzucają sie w oczy, małżonka mówi, że brzydszych nikt nie ma 😆 Najwyraźniej nie mam dosyć doświadczenia. 😀😆😘 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, tomkly napisał: Najwyraźniej nie mam dosyć doświadczenia. 😀😆😘 Może tak być Edytowane 2 godziny temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, Jan napisał: no to poważna sprawa, a jeździ ONA na nartach ? Dzielnie próbuje ⛷️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, bubol.T napisał: Kupiłem i nie narzekam, narciarz z doświadczeniem po kilku zjazdach przyzwyczai sie do nart. W zasadzie każdy produkt z górnej półki mu spasuje. Ale ta szata graficzna niepowtarzalna @Mitek przemyśl sprawę, rzucają sie w oczy, małżonka mówi, że brzydszych nikt nie ma 😆 Cześć Od dawna nie kupuję nart. Jeżdżę na tym co mi dają, a dają mi Rossignola lub Dynastara... POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu Godzinę temu, bubol.T napisał: Kupiłem i nie narzekam, narciarz z doświadczeniem po kilku zjazdach przyzwyczai sie do nart. W zasadzie każdy produkt z górnej półki mu spasuje. Ale ta szata graficzna niepowtarzalna @Mitek przemyśl sprawę, rzucają sie w oczy, małżonka mówi, że brzydszych nikt nie ma 😆 Jak widzę co wyprawiają z nartami pod knajpami, to mnie pusty śmiech ogarnia. Ja pierdolnę swoje na stojaku i mam w dupie. Muszę tylko uważać na rzygowiny potem. Mnie się podobają jednak. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 24 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 24 minuty temu 3 godziny temu, .Beata. napisał: Jerzy, to tylko takie moje przemyślenia, raczej życiowe, niż narciarskie. Jeśli wpadłbyś na zlot, mógłbyś się zrewanżować 😉 Beato. Z wielką przyjemnością. Planowałem spotkanie z Wami. Chcę przyjechać ale deklaracje z mojej strony mogą okazać się nie rzetelne. Plany na miesiąc do przodu nie leżą w mojej specyfice 😉 Zrobię wszystko aby z Tobą i wieloma znanymi, od lat przyjaciółmi się spotkać. Przypomnij mi jednak datę bo zgubiłem się w Waszych ustaleniach terminu 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 13 minut temu Autor Udostępnij Napisano 13 minut temu (edytowane) 7 godzin temu, Baltazar Gabka napisał: 😄 To było miłe i ciekawe dowiedzieć się że Jesteś współtwórcą JANTARÓW. Dzięki za uznanie ale to spore nadużycie 😉 Wcielenia Jantarów były trzy. Wytwarzał je w Szczyrku, główny pomysłodawca i konstruktor. W tej samej technologii robione były także w budynku Aeroklubu Bielsko Bialskiego w którym mieszkałem. Trzecia wersja to wersja Byrdego z Kęt. W dwóch ostatnich miałem jakiś udział ale polegał na projektowaniu grafiki i jej drukowaniu na nartach. Jantar Bravo to................ja 🙂 Oczywiście te z Aeroklubu BB wytwarzałem fizycznie i technicznie sam dla siebie pod dyktando zarządzającego szefa technicznego Aeroklubu. Edytowane 4 minuty temu przez jurek_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi