star Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 4 godziny temu, Mitek napisał: Wszystko widać albo można ocenić w inny sposób więc nie chrzań. Nie widać jak się ktoś po prostu nie zna. Chłopaki dali się wpuścić w maliny naprawdę koncertowo. Ważne żeby teraz ch.....a wyeliminować z rynku na zawsze, a nie pisać pierdoły. Jak się ma rentgen w oczach to jasne, że nawet śruby widać. Ty naprawdę wierzysz, że da się wyeliminować całe zło tego świata? PS na olx widziałem kilka lewych ofert skiturow jak szukałem w końcu kupiłem nówki z Francji w promocji. Olx chyba nie daje jakiś szczególnych praw do reklamacji. Chyba allegro już nieco lepiej, ale nie reklamowałem ani tu ani tam więc się nie mądrzę. Edytowane 3 godziny temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, tomkly napisał: Znalazłem c...., tuż koło mnie w Wilczkowicach. Nie znam się na nartach Volkl więc trudno mi powiedzieć czy to są nowe czy stare modele. https://www.olx.pl/oferty/q-Raj-ski-rent/?search[order]=filter_float_price:desc https://rajskirent.pl/ Bartłomiej Kusak Ale tutaj raczej ze zwrotem nie powinno być problemu - facet co prawda sprzedaje na olx jako osoba prywatna ale ilość wystawionego towaru ewidentnie wskazuje na działalność handlową. W dodatku na firmowej stronie ma linka do towaru wystawionego na olx.. więc spokojnie trzeba próbować zwrócić narty. Ciekawe czy wystawił paragon do tej transakcji... a jeśli wystawił to czy go wysłał z nartami.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu 11 godzin temu, Mitek napisał: Ty, ale teraz zorientowałem się, że załączyłeś link do srebrnej taśmy. No to mnie tym rozwaliłeś - też sobie jaja robisz. 🙂 Pozdro Nie raz, nie dwa udało się naprawić takie przypadki, a taśma jak taśma, ma dobrze trzymać, bo sama z siebie nart nie naprawia. 😉 Sprzęt odesłać do sprzedającego. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 54 minuty temu Udostępnij Napisano 54 minuty temu 3 godziny temu, star napisał: Jak się ma rentgen w oczach to jasne, że nawet śruby widać. Ty naprawdę wierzysz, że da się wyeliminować całe zło tego świata? PS na olx widziałem kilka lewych ofert skiturow jak szukałem w końcu kupiłem nówki z Francji w promocji. Olx chyba nie daje jakiś szczególnych praw do reklamacji. Chyba allegro już nieco lepiej, ale nie reklamowałem ani tu ani tam więc się nie mądrzę. Nie, ale chociaż próbuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu 6 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: Nie raz, nie dwa udało się naprawić takie przypadki, a taśma jak taśma, ma dobrze trzymać, bo sama z siebie nart nie naprawia. 😉 Sprzęt odesłać do sprzedającego. Pozdrawiam serdecznie. Cześć Ale wiesz są rzeczy, tzw. symbole i oczywistości. Tak jak MacGyver miał scyzoryk, tak każdy normalny człowiek MUSI mieć srebrną taśmę i trytytki - symbole współczesnej cywilizacji i osiągnięcia równe odkryciu bozonu Higgsa. Wyobrażasz sobie współczesny świat bez trytytek czy srebrnej taśmy? 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 22 minuty temu Udostępnij Napisano 22 minuty temu Absolutnie srebrna taśma i trytytki muszą być! Co do MacGyvera, to przypomniał mi się jeden z kawałów. Podczas ucieczki Mac pyta kompana: - masz może dżem? - niestety nie, odpowiada kompan, - a zapałki? - też nie mam, - w takim razie nici z helikoptera, rzekł zrezygnowany Anderson. Dobrego dnia, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi