Skocz do zawartości

Volkl racetiger sc 165

CaperSKI

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Mitek napisał:

Wszystko widać albo można ocenić w inny sposób więc nie chrzań. Nie widać jak się ktoś po prostu nie zna.

Chłopaki dali się wpuścić w maliny naprawdę koncertowo.

Ważne żeby teraz ch.....a wyeliminować z rynku na zawsze, a nie pisać pierdoły.

Jak się ma rentgen w oczach to jasne, że nawet śruby widać. Ty naprawdę wierzysz, że da się wyeliminować całe zło tego świata? PS na olx widziałem kilka lewych ofert skiturow jak szukałem w końcu kupiłem nówki z Francji w promocji. Olx chyba nie daje jakiś szczególnych praw do reklamacji. Chyba allegro już nieco lepiej, ale nie reklamowałem ani tu ani tam więc się nie mądrzę.

Edytowane przez star

7 godzin temu, tomkly napisał:

Znalazłem c...., tuż koło mnie w Wilczkowicach. Nie znam się na nartach Volkl więc trudno mi powiedzieć czy to są nowe czy stare modele. 

https://www.olx.pl/oferty/q-Raj-ski-rent/?search[order]=filter_float_price:desc

https://rajskirent.pl/

Bartłomiej Kusak

Ale tutaj raczej ze zwrotem nie powinno być problemu - facet co prawda sprzedaje na olx jako osoba prywatna ale ilość  wystawionego towaru ewidentnie wskazuje na działalność handlową. W dodatku na firmowej stronie ma linka do towaru wystawionego na olx.. więc spokojnie trzeba próbować zwrócić narty.

Ciekawe czy wystawił paragon do tej transakcji... a jeśli wystawił to czy go wysłał z nartami.. 🙂

11 godzin temu, Mitek napisał:

Ty, ale teraz zorientowałem się, że załączyłeś link do srebrnej taśmy. No to mnie tym rozwaliłeś - też sobie jaja robisz. 🙂

Pozdro

Nie raz, nie dwa udało się naprawić takie przypadki, a taśma jak taśma, ma dobrze trzymać, bo sama z siebie nart nie naprawia. 😉

Sprzęt odesłać do sprzedającego.

Pozdrawiam serdecznie.

3 godziny temu, star napisał:

Jak się ma rentgen w oczach to jasne, że nawet śruby widać. Ty naprawdę wierzysz, że da się wyeliminować całe zło tego świata? PS na olx widziałem kilka lewych ofert skiturow jak szukałem w końcu kupiłem nówki z Francji w promocji. Olx chyba nie daje jakiś szczególnych praw do reklamacji. Chyba allegro już nieco lepiej, ale nie reklamowałem ani tu ani tam więc się nie mądrzę.

Nie, ale chociaż próbuję,

6 minut temu, widzewiak_z_gor napisał:

Nie raz, nie dwa udało się naprawić takie przypadki, a taśma jak taśma, ma dobrze trzymać, bo sama z siebie nart nie naprawia. 😉

Sprzęt odesłać do sprzedającego.

Pozdrawiam serdecznie.

Cześć

Ale wiesz są rzeczy, tzw. symbole i oczywistości. Tak jak MacGyver miał scyzoryk, tak każdy normalny człowiek MUSI mieć srebrną taśmę i trytytki - symbole współczesnej cywilizacji i osiągnięcia równe odkryciu bozonu Higgsa. Wyobrażasz sobie współczesny świat bez trytytek czy srebrnej taśmy? 🙂

Pozdro

Absolutnie srebrna taśma i trytytki muszą być!

Co do MacGyvera, to przypomniał mi się jeden z kawałów.

Podczas ucieczki Mac pyta kompana:

- masz może dżem? 

- niestety nie, odpowiada kompan,

- a zapałki?

- też nie mam,

- w takim razie nici z helikoptera, rzekł zrezygnowany Anderson.

Dobrego dnia, pozdr.

11 godzin temu, CaperSKI napisał:

Znamy się Mitek z czego bardzo się cieszę, rozmawialiśmy kiedyś telefonicznie o Streifie( na marginesie wybieram się w tym roku) Jestem wkur….ony bo zatwierdziłem kumplowi zakup po obejrzeniu ślizgów, krawędzi i szaty graficznej a ten psiku….tas przysłał coś takiego. Macie racje trzeba było prosto do Brunera walić. 

Nie ma się co stresować, gość na bank zwróci pieniądze.

9 godzin temu, tomkly napisał:

Ja pierdolę, te narty się nadają jedynie na płot. Jacek Przybyła ma na płocie w swoim szczyrkowskim serwisie całą kolekcję takich eksponatów. Za 1.500 zł to @Bruner79załatwił mi praktycznie nowe komórki e-SL, ze ślizgiem i krawędziami na poziomie 95% fabrycznie nowych.

4 minuty temu, DYNAMICskiPolska napisał:

Sprzedający w natłoku sprzętu nie zauważył kaczych dziobów lub kręci wałek. Choć mógł mieć narty spięte paskami. Po napisaniu do delikwenta zaraz bedzie wiadomo czy to wałek czy pomyłka....

Z doświadczenia - 1. nartami handlują w dużej mierze ludzie niemający pojęcia o nartach. 2. Po prostu świadomie wciska szmelc - niewiedza ludzi.

22 minuty temu, Bruner79 napisał:

Z doświadczenia - 1. nartami handlują w dużej mierze ludzie niemający pojęcia o nartach. 2. Po prostu świadomie wciska szmelc - niewiedza ludzi.

Wiesz jak to wygląda. Po sezonie zapakowali całego busa z przyczepą tego co pozostało w austriackiej wypożyczalni. Warunek żeby to kupić tanio (albo w ogóle) był taki, że nie przebierasz tylko bierzesz wszystko jak leci. No to potem zamiast odpady, które i tak powinny zostać wkalkulowane w ten deal, z racji niskiej ceny całości, cwaniak próbuje pocisnąć naiwnym. Nie wierzę, że wypakowując narty tego nie zauważył. 

Edytowane przez tomkly
  • Like 1

7 minut temu, tomkly napisał:

Wiesz jak to wygląda. Po sezonie zapakowali całego busa z przyczepą tego co pozostało w austriackiej wypożyczalni. Warunek żeby to kupić tanio (albo w ogóle) był taki, że nie przebierasz tylko bierzesz wszystko jak leci. No to potem zamiast odpady, które i tak powinny zostać wkalkulowane w ten deal, z racji niskiej ceny całości, cwaniak próbuje pocisnąć naiwnym. Nie wierzę, że wypakowując narty tego nie zauważył. 

Dokładnie. Tego nie da się nie zauważyć. Kiedyś kupiłem dla siebie takie sl volkla. Identyczna sytuacja. Gościu odrazu odesłał  kasę. Wiedział co sprzedaje. A jak kupi zwykły Janek Kowalski to przecież nie pozna bo się nie zna. Typowe zachowanie cebulowych handlarzyn. 

Edytowane przez Bruner79
  • Like 2

Cześć

Dokładnie. Gość nic nie ryzykuje - parę pln za przesyłkę. Jak trafi na laika - nawet chyba większa szansa - to jest sporo do przodu. Jak ktoś zareklamuje to od razu info z przeprosinami za pomyłkę i ekspresowa wymiana towaru lub zwrot kasy i jeszcze zarobi na wizerunku za przyznanie się do błędu i szybki serwis. Logika nakazuje tak robić, tylko to zasrana uczciwość się zawsze wkrada...

Pozdro

• Like 1