Skocz do zawartości

Szkolenie "Level Up" styczeń 2026

Gabrik

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, Lexi napisał:

No stary .. ludzie kasę za to zapłacili grubą Ty chciałbyś za darmoszkę zdobyć  wiedzę tajemną?.. 😉   

zawsze się znajdzie klient co na krzywy ryj... ps. Gabrik - good job!

Edytowane przez star
  • Thanks 1

11 godzin temu, Bruner79 napisał:

Skoro szef imprezy się odezwał, to czekamy na jakieś filmy demo z jazdy z przykładowymi ćwiczeniami - ewentualnie przez instruktora - chcemy zobaczyć 🙂 oczywiscie zwyczajnie, zasięgnąć wiedzy, chyba że to top secret 🤫😁

jakbyś filmu demo nigdy nie widział; przecież tłumaczą już wszyscy jednym ludzkim głosem - jeździć panie, a nie oglądać, kopsnął byś się chłopie w te Jeseniki i sam coś zmontował, a my byśmy życzliwie pooglądali i ocenili tak od siebie, po ludzku;-) ps. a serio to gdzie byłeś w tym sezonie? ja już dawno w jesenikach nie byłem, niestety...

napisz lepiej jakie narty ma stefano zapięte? nordika to umiem przeczytać, slr? chyba, że gabrik napisze...

Edytowane przez star

2 godziny temu, star napisał:

jakbyś filmu demo nigdy nie widział; przecież tłumaczą już wszyscy jednym ludzkim głosem - jeździć panie, a nie oglądać, kopsnął byś się chłopie w te Jeseniki i sam coś zmontował, a my byśmy życzliwie pooglądali i ocenili tak od siebie, po ludzku;-) ps. a serio to gdzie byłeś w tym sezonie? ja już dawno w jesenikach nie byłem, niestety...

napisz lepiej jakie narty ma stefano zapięte? nordika to umiem przeczytać, slr? chyba, że gabrik napisze...

Multigara...

47 razy próbował i jakoś mu wreszcie wyszło, tą czarną trasą często kończyliśmy zajęcia danego dnia. Nieprzyjemna "franca", gdyż mocno wylodzona.

20260122_085646.thumb.jpg.ec51f2f0243df24e2d76f7816d2543bc.jpg

Edytowane przez Gabrik
  • Like 1

9 minut temu, Gabrik napisał:

Multigara...

47 razy próbował i jakoś mu wreszcie wyszło, tą trasą często kończyliśmy zajęcia danego dnia.

Dzięki - pięknie

https://snowsport.pl/blog/narty-nordica-dobermann-multigara-dc-2026-testy-i-opinie/?srsltid=AfmBOoo5zm_qYFVIxVsGovujlgHZV1gIL3X7RDR9Tjiq274CWDq7GWXV

https://eliteskiing.com/a-team/stefano-belingheri/

Edytowane przez star

30 minut temu, star napisał:

Star przepraszam, małe sprostowanie. Widziałem Stefano trzykrotnie. Na tym zdjęciu co wkleiłem ma raczej zapięte SLR. W pozostałych przypadkach on i jego instruktorzy jeździli na Multigara.

18 minut temu, Gabrik napisał:

Star przepraszam, małe sprostowanie. Widziałem Stefano trzykrotnie. Na tym zdjęciu co wkleiłem ma raczej zapięte SLR. W pozostałych przypadkach on i jego instruktorzy jeździli na Multigara.

a te slr też mają te NN napisy? bo na twojej fotce są takowe... chyba, że to nowa szata cesarza te NN od Nordiki?