star Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 godzin temu, Bruner79 napisał: Widzę że autor aktywny w innych tematach a staremu forumowiczowi nie chce się odpowiedzieć. Szkoda 🙂 Bądź cierpliwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 54 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 54 minuty temu (edytowane) 10 godzin temu, Bruner79 napisał: Widzę że autor aktywny w innych tematach a staremu forumowiczowi nie chce się odpowiedzieć. Szkoda 🙂 Jako osoba DOES także stwierdzam - szkoda. Pomijając, że nic nadzwyczajnego, poza przeoczeniem. A decydowało kilka aspektów, także ten, iż może uda się pewna niespodzianka. Edytowane 1 minutę temu przez Gabrik byczek gramatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 41 minut temu Udostępnij Napisano 41 minut temu 9 minut temu, Gabrik napisał: Jako osoba DOES także stwierdzam - szkoda. Pomijając, że nic nadzwyczajnego, po za przeoczeniem. A decydowało kilka aspektów, także ten, iż może uda się pewna niespodzianka. Mam nadzieję, że podzielicie się relacją i nie będzie hasła, jak ze zlotu w Zwardoniu😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu (edytowane) 23 minuty temu, Gabrik napisał: Jako osoba DOES także stwierdzam - szkoda. Pomijając, że nic nadzwyczajnego, po za przeoczeniem. A decydowało kilka aspektów, także ten, iż może uda się pewna niespodzianka. Cześć Co to jest osoba DOES? Poważnie pytam bo nie mam pojęcia. Pozdro Edytowane 30 minut temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 14 minut temu Autor Udostępnij Napisano 14 minut temu 19 minut temu, Edwin napisał: Mam nadzieję, że podzielicie się relacją i nie będzie hasła, jak ze zlotu w Zwardoniu😊 Także żywię taką nadzieję 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 13 minut temu Autor Udostępnij Napisano 13 minut temu 16 minut temu, Mitek napisał: Cześć Co to jest osoba DOES? Poważnie pytam bo nie mam pojęcia. Pozdro Szkoda tu pisać Mitek, prościej poczytać o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu 3 minuty temu, Gabrik napisał: Szkoda tu pisać Mitek, prościej poczytać o tym. Dziękuję. "Poza"piszemy razem w tym sensie jakby co, bo nie wiadomo o co chodzi. Mnie jakoś nie szkoda ale kim ja tam jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 2 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 2 minuty temu 4 minuty temu, Mitek napisał: Dziękuję. "Poza"piszemy razem w tym sensie jakby co, bo nie wiadomo o co chodzi. Mnie jakoś nie szkoda ale kim ja tam jestem... Pisanie na smatrfonie wiąże się często z pewnymi wpadkami gramatycznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi