star Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 6 godzin temu, Bruner79 napisał: Widzę że autor aktywny w innych tematach a staremu forumowiczowi nie chce się odpowiedzieć. Szkoda 🙂 Bądź cierpliwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 10 godzin temu, Bruner79 napisał: Widzę że autor aktywny w innych tematach a staremu forumowiczowi nie chce się odpowiedzieć. Szkoda 🙂 Jako osoba DOES także stwierdzam - szkoda. Pomijając, że nic nadzwyczajnego, poza przeoczeniem. A decydowało kilka aspektów, także ten, iż może uda się pewna niespodzianka. Edytowane 3 godziny temu przez Gabrik byczek gramatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Gabrik napisał: Jako osoba DOES także stwierdzam - szkoda. Pomijając, że nic nadzwyczajnego, po za przeoczeniem. A decydowało kilka aspektów, także ten, iż może uda się pewna niespodzianka. Mam nadzieję, że podzielicie się relacją i nie będzie hasła, jak ze zlotu w Zwardoniu😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 23 minuty temu, Gabrik napisał: Jako osoba DOES także stwierdzam - szkoda. Pomijając, że nic nadzwyczajnego, po za przeoczeniem. A decydowało kilka aspektów, także ten, iż może uda się pewna niespodzianka. Cześć Co to jest osoba DOES? Poważnie pytam bo nie mam pojęcia. Pozdro Edytowane 4 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Edwin napisał: Mam nadzieję, że podzielicie się relacją i nie będzie hasła, jak ze zlotu w Zwardoniu😊 Także żywię taką nadzieję 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Mitek napisał: Cześć Co to jest osoba DOES? Poważnie pytam bo nie mam pojęcia. Pozdro Szkoda tu pisać Mitek, prościej poczytać o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Gabrik napisał: Szkoda tu pisać Mitek, prościej poczytać o tym. Dziękuję. "Poza"piszemy razem w tym sensie jakby co, bo nie wiadomo o co chodzi. Mnie jakoś nie szkoda ale kim ja tam jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Mitek napisał: Dziękuję. "Poza"piszemy razem w tym sensie jakby co, bo nie wiadomo o co chodzi. Mnie jakoś nie szkoda ale kim ja tam jestem... Pisanie na smatrfonie wiąże się często z pewnymi wpadkami gramatycznymi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Mitek napisał: Dziękuję. "Poza"piszemy razem w tym sensie jakby co, bo nie wiadomo o co chodzi. Mnie jakoś nie szkoda ale kim ja tam jestem... Mitek. Nie bądź taki polonista, bo pisząc na srajfonie,a tak tylko piszę często muszę edytować,gdybym tego w tej chwili nie zrobił poszło by Mirek😊pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć Pisanie wymaga uwagi i dokładności zawsze, jeżeli chcemy być dobrze zrozumiani i szanujemy czytających. To oczywiste. Też piszę na telefonie tym razem, to dość częste i nic nie zmienia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Pisanie wymaga uwagi i dokładności zawsze, jeżeli chcemy być dobrze zrozumiani i szanujemy czytających. To oczywiste. Też piszę na telefonie tym razem, to dość częste i nic nie zmienia. Pozdro Też czasem popełniasz błędy,jak każdy, tak że wiesz... Ale to fakt trzeba szanować odbiorców, oraz siebie pisząc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, Edwin napisał: Też czasem popełniasz błędy,jak każdy, tak że wiesz... Ale to fakt trzeba szanować odbiorców, oraz siebie pisząc. Cześć Oczywiście ale widzę, że - podobnie jak Ty - staram się nie popełniać. Szacun więc dla Ciebie i dla innych dbających. A są tacy co mają to w dupie z założenia Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Edwin napisał: Mam nadzieję, że podzielicie się relacją ja też mam nadzieję że podzielisz się relacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi