Skocz do zawartości

Szkolenie "Level Up" styczeń 2026

Gabrik

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Bruner79 napisał:

Widzę że autor aktywny w innych tematach a staremu forumowiczowi nie chce się odpowiedzieć. Szkoda 🙂

Jako osoba DOES także stwierdzam - szkoda. Pomijając, że nic nadzwyczajnego, poza przeoczeniem. A decydowało kilka aspektów, także ten, iż może uda się pewna niespodzianka. 

Edytowane przez Gabrik
byczek gramatyczny

9 minut temu, Gabrik napisał:

Jako osoba DOES także stwierdzam - szkoda. Pomijając, że nic nadzwyczajnego, po za przeoczeniem. A decydowało kilka aspektów, także ten, iż może uda się pewna niespodzianka. 

Mam nadzieję, że podzielicie się relacją i nie będzie hasła, jak ze zlotu w Zwardoniu😊

23 minuty temu, Gabrik napisał:

Jako osoba DOES także stwierdzam - szkoda. Pomijając, że nic nadzwyczajnego, po za przeoczeniem. A decydowało kilka aspektów, także ten, iż może uda się pewna niespodzianka. 

Cześć

Co to jest osoba DOES? Poważnie pytam bo nie mam pojęcia.

Pozdro

Edytowane przez Mitek

12 minut temu, Mitek napisał:

Dziękuję.

"Poza"piszemy razem w tym sensie jakby co, bo nie wiadomo o co chodzi. Mnie jakoś nie szkoda ale kim ja tam jestem... 

Mitek. Nie bądź taki polonista, bo pisząc na srajfonie,a tak tylko piszę często muszę edytować,gdybym tego w tej chwili nie zrobił poszło by Mirek😊pozdro

4 minuty temu, Mitek napisał:

Cześć

Pisanie wymaga uwagi i dokładności zawsze, jeżeli chcemy być dobrze zrozumiani i szanujemy czytających. To oczywiste.

Też piszę na telefonie tym razem, to dość częste i nic nie zmienia.

Pozdro

Też czasem popełniasz błędy,jak każdy, tak że wiesz... Ale to fakt trzeba szanować odbiorców, oraz siebie pisząc.

• Like 1

19 minut temu, Edwin napisał:

Też czasem popełniasz błędy,jak każdy, tak że wiesz... Ale to fakt trzeba szanować odbiorców, oraz siebie pisząc.

Cześć

Oczywiście ale widzę, że - podobnie jak Ty - staram się nie popełniać. Szacun więc dla Ciebie i dla innych dbających.

A są tacy co mają to w dupie z założenia

Pozdro

• Thanks 1