PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, Mitek napisał: Porównujesz te dwa filmiki. No to rzeczywiście masz problemy z oceną. Pozdro Porównuje jazdę trzech doświadczonych narciarzy z długim stażem i w tym zestawieniu Twoja jazda wygląda blado i tyle . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 12 godzin temu, Mitek napisał: Ale nie ma co zaprzeczać, czy też dyskutować bo sam tak jeździsz. Na każdych nartach. Wprawdzie tutaj bardziej nie było śniegu niż był ale jak był to narzucony łopatą w postaci lodowych brył a miedzy nimi kamienie. Narty akurat miałeś TE ale na innych by było tak samo. VID_20240301_124732.mp4 21 MB · 0 pobrań Czy dobrze odczytałem kolejność zjeżdżających: Mitek, Mikoski, Rybelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 32 minuty temu Udostępnij Napisano 32 minuty temu 11 minut temu, a_senior napisał: Czy dobrze odczytałem kolejność zjeżdżających: Mitek, Mikoski, Rybelek? Andrzej, drugi przemknął Lexi, tak wynika z kontekstu postów. Pani jako trzecia (nie znam), ale trzeba przyznać...No ale ja jak @Adam ..DUCH, mam słabość do kobiecej jazdy na nartach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi