brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, cappo napisał: Poznań-3 Zinnnen wyjechaliśmy o 5:30, za Norynberga zaczął się dramat, sznur aut, wypadki, zwężenia i deszcz a przez to ograniczenia. Dojechaliśmy o 20:30 czyli po 15h. Przewidujac korek na brenerze pojechaliśmy na Kufstein i potem tunel Felbertauern, ciekawa droga, zwłaszcza że w najwyższych partiach waliło białym, ale służby ogarniały, także na tym odcinku nic nie straciliśmy. Moim zdaniem z Poznania lepiej teraz jechać S3 na Pragę i potem Linz i dalej już wybierasz którędy - tak mam przynajmniej zamiar jechać jutro rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Z tego co widzę pokazuje dłużej, ale przy takim ruchu i wszystkim co się dziś działo może faktycznie być lepiej. Szerokiej drogi! Jedziesz do 3 Zinnen czy gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu To ciekawe, wracaliśmy dzisiaj trasą "południową" z Dolomitów czyli na Villach, Graz, Wiedeń, Ostrawę do Katowic - droga była nadspodziewanie spokojna, właściwie bez korków, tylko miejscowo padał deszcz (gdzieś za Graz), drogą była odśnieżona, za to wszędzie widać było niedawne przejście śnieżnego frontu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, cappo napisał: Z tego co widzę pokazuje dłużej, ale przy takim ruchu i wszystkim co się dziś działo może faktycznie być lepiej. Szerokiej drogi! Jedziesz do 3 Zinnen czy gdzieś indziej? Jadę do Campo Tures (na północ od Brunico) są tam dwa niewielkie ośrodki Speikboden i Klausberg. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, brachol napisał: Jadę do Campo Tures (na północ od Brunico) są tam dwa niewielkie ośrodki Speikboden i Klausberg. Czytałam o nich w gazetce promocyjnej Południowego Tyrolu - zerknij proszę czy na parkingach przy wyciągach stoją gdzieś kampery 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, brachol napisał: Jadę do Campo Tures (na północ od Brunico) są tam dwa niewielkie ośrodki Speikboden i Klausberg. Byłem w marcu z Jurkiem, ale wszystko we mgle i w nocy spadło dobre 30 cm, także ciężko mi oceniać te ośrodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Fajny pomysł. Takie nieduże ośrodki zazwyczaj pozwalają się nieźle wyjeździć. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Dzisiaj wieczorową porą 😎 klimacik elegancki 😁 IMG_9128.mov 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu 13 minut temu, brachol napisał: Jadę do Campo Tures (na północ od Brunico) są tam dwa niewielkie ośrodki Speikboden i Klausberg. po 40 km tras każdy ośrodek to wcale nie takie niewielkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu 8 minut temu, cappo napisał: Byłem w marcu z Jurkiem, ale wszystko we mgle i w nocy spadło dobre 30 cm, także ciężko mi oceniać te ośrodki. Ja z kolei z Jurasem byłem w Drei Zinnen, mieliśmy 3 dni lampy i ostatniego dnia śnieg intensywny i wróciliśmy wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Jan napisał: po 40 km tras każdy ośrodek to wcale nie takie niewielkie Niby tak, ale tutaj piszą o 230 km to te niewielkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu 26 minut temu, zając napisał: To ciekawe, wracaliśmy dzisiaj trasą "południową" z Dolomitów czyli na Villach, Graz, Wiedeń, Ostrawę do Katowic - droga była nadspodziewanie spokojna, właściwie bez korków, tylko miejscowo padał deszcz (gdzieś za Graz), drogą była odśnieżona, za to wszędzie widać było niedawne przejście śnieżnego frontu. Śmy się mijały 🙂 w Graz byłam ok 14.30 na tankowaniu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 33 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 33 minuty temu 2 godziny temu, Jan napisał: myślałem że już jesteś w Italii Na razie zadaje szyku. Przyjazd na razie przed 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 11 minut temu Udostępnij Napisano 11 minut temu 21 minut temu, .Beata. napisał: Śmy się mijały 🙂 w Graz byłam ok 14.30 na tankowaniu To już?🙂 Szybko zleciało... W końcu i Ty Zazulko sobie pośmigasz ⛷️ Wrzuć z czasu foteczkę😄 I pozdrów Elę😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi