SzymQ Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 19 minutes ago, AdrianW said: Cóż, będzie następny 😉 Wiem gdzie uderzać jak coś. Tylko w tygodniu na GK latasz? W weekendy jest stanie w kolejkach. Nie bywam od kiedy po godzinie jazdy zrezygnowałem mając karnet 4h 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, SzymQ napisał: W weekendy jest stanie w kolejkach. Nie bywam od kiedy po godzinie jazdy zrezygnowałem mając karnet 4h 🙂 Takem czuł 😉 Żeby tam pojeździć 4h musiałbym wyjechać z domu o 14 i wróciłbym wtedy na 23.30😆 Jest to jakaś opcja. Ponowimy temat w nast sezon. Nie napisałeś, daleko masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Zrobiliśmy sellarondę pomarańczową + dojazd i powrót przez Alta Badia, gdzie stacjonujemy. Generalnie fajna zabawa ale nie obraziłabym się gdyby ludzi było o połowę mniej 😁na ogół nie było źle, ale kilka problematycznych punktów (wyciągi) było ze sporym kolejkami. Pogoda dziś klasycznie włoska: 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, zając napisał: Zrobiliśmy sellarondę pomarańczową To jeszcze Cortina przez Lagazuoi–Armentarola i powrót przez Hodden Valley. Mi się nie udało tym razem :(. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, rulez napisał: To jeszcze Cortina przez Lagazuoi–Armentarola i powrót przez Hodden Valley. Mi się nie udało tym razem :(. Okolice Cortiny odpuszczamy z uwagi na ruch okołoolimpijski. Poza tym jesteśmy tu pierwszy raz więc wszystko jest nowe i nie wiemy co tam się powinno obowiązkowo zaliczyć 😉 Jutro ma być dzień śnieżny - więc nie ma co się za daleko wyprawiać ani liczyć na widoki. Rozważamy pozostanie do piątku w aktulanym miejscu, plan był jeszcze na Carezzę, ale okaże się jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 39 minut temu Udostępnij Napisano 39 minut temu 2 hours ago, AdrianW said: Ponowimy temat w nast sezon. Nie napisałeś, daleko masz? 60 albo 90 km. Ale jak bym nie jechał to godzina 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 39 minut temu Udostępnij Napisano 39 minut temu (edytowane) 39 minut temu, zając napisał: Okolice Cortiny odpuszczamy z uwagi na ruch okołoolimpijski. Poza tym jesteśmy tu pierwszy raz więc wszystko jest nowe i nie wiemy co tam się powinno obowiązkowo zaliczyć 😉 Jutro ma być dzień śnieżny - więc nie ma co się za daleko wyprawiać ani liczyć na widoki. Rozważamy pozostanie do piątku w aktulanym miejscu, plan był jeszcze na Carezzę, ale okaże się jutro. Mi sie bardzo podobała Civetta, tyle, ze tam sporo łagodnych tras wiec jak kto lubi. A jeszcze bardziej jesli chodzi o widoki, to San Martino di Castrozza. Widoki kosmos i nie bylo tam w ogóle ludzi trasy cały dzień jak stół, ale to daleko. A wy sie tam przemieszczanie tym Kamperem, czy stacjonarnie? W ogole piękna zajawka. Edytowane 37 minut temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 17 minut temu Udostępnij Napisano 17 minut temu 17 minut temu, bubol.T napisał: Mi sie bardzo podobała Civetta, tyle, ze tam sporo łagodnych tras wiec jak kto lubi. A jeszcze bardziej jesli chodzi o widoki, to San Martino di Castrozza. Widoki kosmos i nie bylo tam w ogóle ludzi trasy cały dzień jak stół, ale to daleko. A wy sie tam przemieszczanie tym Kamperem, czy stacjonarnie? W ogole piękna zajawka. Dzięki, czasu jakoś za mało na to wszystko. No jedziemy od północy: najpierw zatrzymaliśmy się przy 3 Zinnen, potem na Kronplatzu, a teraz w miejscowości La Villa (tu akurat jest kamperpark w bliskiej odległości od wyciągu, a był nam potrzebny serwis), mieliśmy zostać 2 dni i jechać dalej ale z uwagi na słabą pogodę jutro może zostaniemy na miejscu bo serio jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi