Victor Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października 26 minut temu, Victor napisał: widzę że Cię już mocno korci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października 21 minut temu, Jan napisał: widzę że Cię już mocno korci Tak na trzy max cztery dzionki nie mowie nie 😜 aczkolwiek piękna jesień w tym roku więc wytrzymam jeszcze chwileczkę 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października Sezon ogórków trwa, a Pingwin podał ceny na nowy sezon. Dobra wiadomość jest taka, że bez podwyżek. https://www.czarnygron.pl/narty/cennik-karnetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 20:45 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:45 58 minut temu, bubol.T napisał: Sezon ogórków trwa, raczej halowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 09:26 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 09:26 Dałem wszystkie narty na serwis. Córce trzeba sprawdzić stopę, czy przez rok nie urosła za mocno -> temat buta narciarskiego. Tymczasem pogoda robi się całkiem całkiem, niedługo połowa października a tu prognozują w Sudetach, w szczytowych partiach, opady śniegu, przy minusowej temperaturze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 11:25 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:25 1 godzinę temu, grimson napisał: Dałem wszystkie narty na serwis. Córce trzeba sprawdzić stopę, czy przez rok nie urosła za mocno -> temat buta narciarskiego. Tymczasem pogoda robi się całkiem całkiem, niedługo połowa października a tu prognozują w Sudetach, w szczytowych partiach, opady śniegu, przy minusowej temperaturze. A Twojej córce to jeszcze stopy rosną? Zabierasz ją czasem do Czarnej Góry czy tylko słoneczna Italia 😎? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 11:59 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 11:59 32 minuty temu, Jan napisał: A Twojej córce to jeszcze stopy rosną? Zabierasz ją czasem do Czarnej Góry czy tylko słoneczna Italia 😎? Rosną, dopiero stuknęło jej 13 lat, a wzrost już 176cm i rozmiar buta 42. Jak jedziemy całą familią, to śmigamy razem w Zieleńcu, na CG, w Szklarskiej. ITA też wchodzi w grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Czwartek o 12:00 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:00 😂🤣😂🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Piątek o 12:18 Udostępnij Napisano Piątek o 12:18 Pomijam lekcje ale jeżeli taki warun już jest pomijając te dzikie tłumy to czas się szykować 🥳🎿 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 14:04 Udostępnij Napisano Piątek o 14:04 1 godzinę temu, Victor napisał: Pomijam lekcje ale jeżeli taki warun już jest pomijając te dzikie tłumy to czas się szykować 🥳🎿 na kamerce widzę że warun dalej świetny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Piątek o 14:12 Udostępnij Napisano Piątek o 14:12 7 minut temu, Jan napisał: na kamerce widzę że warun dalej świetny Masz ochote w tygodniu wyskoczyć na powiedzmy trzy dzionki 🥳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano wczoraj o 13:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:58 (edytowane) Nie wiem czy ktoś już wklejał info o Snow Card Tirol, bo siedziałem długo w Portugalii na surfingu i nie zaglądałem tu ale czas się aktywować narciarsko. Tyrol ogłosił ceny oraz zasady sprzedaży sezonówek. Nie są dostępne online, więc znów trzeba się wybrać w czasie lodowcowym: https://www.snowcard.tirol.at/ Edytowane wczoraj o 14:02 przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 19:41 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 19:41 Na Vinted cała masa sprzętu narciarskiego, nart, ciuchów. do wyboru do koloru, z metkami i bez. Już niedługo dostawa nowego nabytku z tego portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Cześć Chciałbym się wybrać z młodzieżą na jakiś lodowiec na weekend 11 listopada. Na którym powinny być najlepsze warunki, najwięcej tras otwartych? Na dzisiaj najlepiej wygląda Tux i Solden, cenowo pewnie też wyjdzie podobnie, a może coś mniejszego, ale będzie bardziej kameralnie? Poleci ktoś jakieś miejsce? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, brachol napisał: Cześć Chciałbym się wybrać z młodzieżą na jakiś lodowiec na weekend 11 listopada. Na którym powinny być najlepsze warunki, najwięcej tras otwartych? Na dzisiaj najlepiej wygląda Tux i Solden, cenowo pewnie też wyjdzie podobnie, a może coś mniejszego, ale będzie bardziej kameralnie? Poleci ktoś jakieś miejsce? pozdro Ktoś może ma czardziejską kulę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, brachol napisał: Cześć Chciałbym się wybrać z młodzieżą na jakiś lodowiec na weekend 11 listopada. Na którym powinny być najlepsze warunki, najwięcej tras otwartych? Na dzisiaj najlepiej wygląda Tux i Solden, cenowo pewnie też wyjdzie podobnie, a może coś mniejszego, ale będzie bardziej kameralnie? Poleci ktoś jakieś miejsce? pozdro Cześć Piotrze byłem za dwa może trzy razy w tym okresie na Tuxie i zawsze było tak, że pogoda zmieniała się praktycznie w czasie doby. Jednego dnia słońce, następnego śnieżyca, kolejnego wiatr, itd. Chyba rzeczywiście to bardziej wróżenie albo jechać na pogodę. Może podłączyć się do którejś z busowych ekip - oni mają dużą wiedzę i do tego weryfikują plany on-line w zależnośći od warunków. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Mitek napisał: Cześć Piotrze byłem za dwa może trzy razy w tym okresie na Tuxie i zawsze było tak, że pogoda zmieniała się praktycznie w czasie doby. Jednego dnia słońce, następnego śnieżyca, kolejnego wiatr, itd. Chyba rzeczywiście to bardziej wróżenie albo jechać na pogodę. Może podłączyć się do którejś z busowych ekip - oni mają dużą wiedzę i do tego weryfikują plany on-line w zależnośći od warunków. Pozdro Cześć Mitek, jestem świadomy tego, że pogoda na lodowcu zmienia się szybko, często są mgły lub silny wiatr. Bardziej chodziło mi o kwestie gdzie sprawniej przygotowują trasy, ale to pewnie akurat w obu ośrodkach będzie podobnie. Na pogodę mogę jechać, ale wolałbym coś wcześniej zarezerwować, bo będzie korzystniej cenowo. Busiarze - nie bardzo, bo przy 3 osobach to już nie kalkuluje się taki przejazd busem. Z tego co czytam, to w tym terminie jadą do obu ośrodków. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, brachol napisał: Cześć Chciałbym się wybrać z młodzieżą na jakiś lodowiec na weekend 11 listopada. Na którym powinny być najlepsze warunki, najwięcej tras otwartych? Na dzisiaj najlepiej wygląda Tux i Solden, cenowo pewnie też wyjdzie podobnie, a może coś mniejszego, ale będzie bardziej kameralnie? Poleci ktoś jakieś miejsce? pozdro Dzisiejsze na pytanie jaki warun czy twardo dostałem odpowiedź -szkło ! W tamtym sezonie w listopadzie byłem na Piztalu panował beton zresztą był na wszystkich lodowcach a tras niewiele otwartych . Dlatego wstrzymałbym się z decyzją gdzie bo to raczej nie ma większego znaczenia jak warunki będą śniegowe . 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Hintertux najlepszy o tej porze, lecę tam 7.11 na 4 dni jakby co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ja cisnę 10 go do Solden. Też liczę na to że będzie fajny warun 🙄 Jakby ktoś chciał nocleg to mogę pomóc ogarnąć na bardzo fajnej miejscówce - sauna, spa itd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, JurekByd napisał: Hintertux najlepszy o tej porze, lecę tam 7.11 na 4 dni jakby co Też tak sądzę. Choć kiedyś na październikowym wyjeździe z Tobą za wiele się nie najezdziłem,bo pierwszego dnia skosił mnie deskarzy,dwa żebra pęknięte. Jurek zawsze miał fajne miejscówki,sauna,basen w małym pensjonacie i fajne towarzystwo pomogły znieść braki jazdy i jakoś przetrwać 😊 pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Edwin napisał: Też tak sądzę. Choć kiedyś na październikowym wyjeździe z Tobą za wiele się nie najezdziłem,bo pierwszego dnia skosił mnie deskarzy,dwa żebra pęknięte. Jurek zawsze miał fajne miejscówki,sauna,basen w małym pensjonacie i fajne towarzystwo pomogły znieść braki jazdy i jakoś przetrwać 😊 pozdro. to może gdzieś pojechać coby była sauna i basen i nart wcale nie zabierać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 29 minut temu, Jan napisał: to może gdzieś pojechać coby była sauna i basen i nart wcale nie zabierać Z fajną ekipą czemu nie. Zawsze w dalszych wyjazdach było dla mnie ważniejsze z kim ,nie gdzie.. Wyjeździć to się mogłem na pobliskich górkach. Edytowane 2 godziny temu przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu (edytowane) 7 godzin temu, brachol napisał: Cześć Chciałbym się wybrać z młodzieżą na jakiś lodowiec na weekend 11 listopada. Na którym powinny być najlepsze warunki, najwięcej tras otwartych? Na dzisiaj najlepiej wygląda Tux i Solden, cenowo pewnie też wyjdzie podobnie, a może coś mniejszego, ale będzie bardziej kameralnie? Poleci ktoś jakieś miejsce? pozdro W zeszłym sezonie w tym terminie jeździliśmy w Solden, ale moim zdaniem nie jest to optymalna opcja. Cały listopad było tam straszliwie twardo, wszędzie lodoszreń a do dyspozycji raptem 5 km tras. Gdybym miał wybierać z tej dwójki to zdecydowanie Tux. Od Solden o tej porze roku dużo lepszy jest też Pitztal. Edytowane 36 minut temu przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi