Victor Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października 26 minut temu, Victor napisał: widzę że Cię już mocno korci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października 21 minut temu, Jan napisał: widzę że Cię już mocno korci Tak na trzy max cztery dzionki nie mowie nie 😜 aczkolwiek piękna jesień w tym roku więc wytrzymam jeszcze chwileczkę 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Poniedziałek o 19:46 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:46 Sezon ogórków trwa, a Pingwin podał ceny na nowy sezon. Dobra wiadomość jest taka, że bez podwyżek. https://www.czarnygron.pl/narty/cennik-karnetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 20:45 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:45 58 minut temu, bubol.T napisał: Sezon ogórków trwa, raczej halowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 09:26 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 09:26 Dałem wszystkie narty na serwis. Córce trzeba sprawdzić stopę, czy przez rok nie urosła za mocno -> temat buta narciarskiego. Tymczasem pogoda robi się całkiem całkiem, niedługo połowa października a tu prognozują w Sudetach, w szczytowych partiach, opady śniegu, przy minusowej temperaturze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 11:25 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:25 1 godzinę temu, grimson napisał: Dałem wszystkie narty na serwis. Córce trzeba sprawdzić stopę, czy przez rok nie urosła za mocno -> temat buta narciarskiego. Tymczasem pogoda robi się całkiem całkiem, niedługo połowa października a tu prognozują w Sudetach, w szczytowych partiach, opady śniegu, przy minusowej temperaturze. A Twojej córce to jeszcze stopy rosną? Zabierasz ją czasem do Czarnej Góry czy tylko słoneczna Italia 😎? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 11:59 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 11:59 32 minuty temu, Jan napisał: A Twojej córce to jeszcze stopy rosną? Zabierasz ją czasem do Czarnej Góry czy tylko słoneczna Italia 😎? Rosną, dopiero stuknęło jej 13 lat, a wzrost już 176cm i rozmiar buta 42. Jak jedziemy całą familią, to śmigamy razem w Zieleńcu, na CG, w Szklarskiej. ITA też wchodzi w grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Czwartek o 12:00 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:00 😂🤣😂🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Piątek o 12:18 Udostępnij Napisano Piątek o 12:18 Pomijam lekcje ale jeżeli taki warun już jest pomijając te dzikie tłumy to czas się szykować 🥳🎿 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 14:04 Udostępnij Napisano Piątek o 14:04 1 godzinę temu, Victor napisał: Pomijam lekcje ale jeżeli taki warun już jest pomijając te dzikie tłumy to czas się szykować 🥳🎿 na kamerce widzę że warun dalej świetny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Piątek o 14:12 Udostępnij Napisano Piątek o 14:12 7 minut temu, Jan napisał: na kamerce widzę że warun dalej świetny Masz ochote w tygodniu wyskoczyć na powiedzmy trzy dzionki 🥳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano wczoraj o 13:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:58 (edytowane) Nie wiem czy ktoś już wklejał info o Snow Card Tirol, bo siedziałem długo w Portugalii na surfingu i nie zaglądałem tu ale czas się aktywować narciarsko. Tyrol ogłosił ceny oraz zasady sprzedaży sezonówek. Nie są dostępne online, więc znów trzeba się wybrać w czasie lodowcowym: https://www.snowcard.tirol.at/ Edytowane wczoraj o 14:02 przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 23 godziny temu Na Vinted cała masa sprzętu narciarskiego, nart, ciuchów. do wyboru do koloru, z metkami i bez. Już niedługo dostawa nowego nabytku z tego portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Cześć Chciałbym się wybrać z młodzieżą na jakiś lodowiec na weekend 11 listopada. Na którym powinny być najlepsze warunki, najwięcej tras otwartych? Na dzisiaj najlepiej wygląda Tux i Solden, cenowo pewnie też wyjdzie podobnie, a może coś mniejszego, ale będzie bardziej kameralnie? Poleci ktoś jakieś miejsce? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, brachol napisał: Cześć Chciałbym się wybrać z młodzieżą na jakiś lodowiec na weekend 11 listopada. Na którym powinny być najlepsze warunki, najwięcej tras otwartych? Na dzisiaj najlepiej wygląda Tux i Solden, cenowo pewnie też wyjdzie podobnie, a może coś mniejszego, ale będzie bardziej kameralnie? Poleci ktoś jakieś miejsce? pozdro Ktoś może ma czardziejską kulę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, brachol napisał: Cześć Chciałbym się wybrać z młodzieżą na jakiś lodowiec na weekend 11 listopada. Na którym powinny być najlepsze warunki, najwięcej tras otwartych? Na dzisiaj najlepiej wygląda Tux i Solden, cenowo pewnie też wyjdzie podobnie, a może coś mniejszego, ale będzie bardziej kameralnie? Poleci ktoś jakieś miejsce? pozdro Cześć Piotrze byłem za dwa może trzy razy w tym okresie na Tuxie i zawsze było tak, że pogoda zmieniała się praktycznie w czasie doby. Jednego dnia słońce, następnego śnieżyca, kolejnego wiatr, itd. Chyba rzeczywiście to bardziej wróżenie albo jechać na pogodę. Może podłączyć się do którejś z busowych ekip - oni mają dużą wiedzę i do tego weryfikują plany on-line w zależnośći od warunków. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Mitek napisał: Cześć Piotrze byłem za dwa może trzy razy w tym okresie na Tuxie i zawsze było tak, że pogoda zmieniała się praktycznie w czasie doby. Jednego dnia słońce, następnego śnieżyca, kolejnego wiatr, itd. Chyba rzeczywiście to bardziej wróżenie albo jechać na pogodę. Może podłączyć się do którejś z busowych ekip - oni mają dużą wiedzę i do tego weryfikują plany on-line w zależnośći od warunków. Pozdro Cześć Mitek, jestem świadomy tego, że pogoda na lodowcu zmienia się szybko, często są mgły lub silny wiatr. Bardziej chodziło mi o kwestie gdzie sprawniej przygotowują trasy, ale to pewnie akurat w obu ośrodkach będzie podobnie. Na pogodę mogę jechać, ale wolałbym coś wcześniej zarezerwować, bo będzie korzystniej cenowo. Busiarze - nie bardzo, bo przy 3 osobach to już nie kalkuluje się taki przejazd busem. Z tego co czytam, to w tym terminie jadą do obu ośrodków. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, brachol napisał: Cześć Chciałbym się wybrać z młodzieżą na jakiś lodowiec na weekend 11 listopada. Na którym powinny być najlepsze warunki, najwięcej tras otwartych? Na dzisiaj najlepiej wygląda Tux i Solden, cenowo pewnie też wyjdzie podobnie, a może coś mniejszego, ale będzie bardziej kameralnie? Poleci ktoś jakieś miejsce? pozdro Dzisiejsze na pytanie jaki warun czy twardo dostałem odpowiedź -szkło ! W tamtym sezonie w listopadzie byłem na Piztalu panował beton zresztą był na wszystkich lodowcach a tras niewiele otwartych . Dlatego wstrzymałbym się z decyzją gdzie bo to raczej nie ma większego znaczenia jak warunki będą śniegowe . 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Hintertux najlepszy o tej porze, lecę tam 7.11 na 4 dni jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ja cisnę 10 go do Solden. Też liczę na to że będzie fajny warun 🙄 Jakby ktoś chciał nocleg to mogę pomóc ogarnąć na bardzo fajnej miejscówce - sauna, spa itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, JurekByd napisał: Hintertux najlepszy o tej porze, lecę tam 7.11 na 4 dni jakby co Też tak sądzę. Choć kiedyś na październikowym wyjeździe z Tobą za wiele się nie najezdziłem,bo pierwszego dnia skosił mnie deskarzy,dwa żebra pęknięte. Jurek zawsze miał fajne miejscówki,sauna,basen w małym pensjonacie i fajne towarzystwo pomogły znieść braki jazdy i jakoś przetrwać 😊 pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Edwin napisał: Też tak sądzę. Choć kiedyś na październikowym wyjeździe z Tobą za wiele się nie najezdziłem,bo pierwszego dnia skosił mnie deskarzy,dwa żebra pęknięte. Jurek zawsze miał fajne miejscówki,sauna,basen w małym pensjonacie i fajne towarzystwo pomogły znieść braki jazdy i jakoś przetrwać 😊 pozdro. to może gdzieś pojechać coby była sauna i basen i nart wcale nie zabierać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 29 minut temu, Jan napisał: to może gdzieś pojechać coby była sauna i basen i nart wcale nie zabierać Z fajną ekipą czemu nie. Zawsze w dalszych wyjazdach było dla mnie ważniejsze z kim ,nie gdzie.. Wyjeździć to się mogłem na pobliskich górkach. Edytowane 2 godziny temu przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi