Jan Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 3 godziny temu, zając napisał: Na zdrowie! 3 godziny temu, kordiankw napisał: Ja wybrałem zwykłą sezonowke, Sezonówka to oczywiście w Waszym przypadku (darmowy nocleg w Szczyrku albo w kamperze) to najlepsze co mogliście zrobić przy obecnych cenach skipassów. Zakładam że chcecie pojeździć więcej dni niż większość narciarzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja (edytowane) Trzeba zacząć planować sezon 🤪 Edytowane 31 Maja przez Mikoski 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca 9 godzin temu, Mikoski napisał: Trzeba zacząć planować sezon 🤪 Kusisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca (edytowane) 41 minut temu, Lexi napisał: Kusisz... Cena promocyjna była do 31 mają teraz już drożej. Nie wiem z jakiego jesteś miesiąca, ale jest zniżka dla sześciolatków. Trzeba mieć ukończone 60 lat. Edytowane 1 Czerwca przez kordiankw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca 47 minut temu, kordiankw napisał: Trzeba mieć ukończone 60 lat. Tak właśnie kombinuje 6 wskakuje w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2 godziny temu, Lexi napisał: 6 wskakuje Poważna sprawa - uważaj na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca Godzinę temu, Jan napisał: Poważna sprawa - uważaj na siebie To znaczy co będzie? Bo z moich obserwacji wynika, że nic. Jak ktoś jest stary to jest stary mając nawet 35 czy 40 lat i będzie kwękał i ustawiał się w pozycji starczej. A jak ktoś jest młody to może mieć i 80 i młody będzie. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 19:31 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 19:31 W ramach przygotowania pod nowy sezon, chłód sztangi dalej jest ze mną. Zaliczone na ławie 130kg na raz, poniższe z foto weszło dziś na serie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Piątek o 00:25 Udostępnij Napisano Piątek o 00:25 4 godziny temu, grimson napisał: W ramach przygotowania pod nowy sezon, chłód sztangi dalej jest ze mną. Zaliczone na ławie 130kg na raz, poniższe z foto weszło dziś na serie: Jak to dobrze że moje narty nie są tak ciężkie i nie wymagają ode mnie dźwigania takich ciężarów 😁 Tradycyjnie podnoszę skrzynkę browara do bagażnika 🤪 i forma do listopada czyli otwarcia jak co roku sezonu będzie ok. Plan treningowy sprawdzony od czterdziestu lat i raczej nie będę zmieniać. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 05:30 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 05:30 5 godzin temu, Mikoski napisał: Jak to dobrze że moje narty nie są tak ciężkie i nie wymagają ode mnie dźwigania takich ciężarów 😁 Tradycyjnie podnoszę skrzynkę browara do bagażnika 🤪 i forma do listopada czyli otwarcia jak co roku sezonu będzie ok. Plan treningowy sprawdzony od czterdziestu lat i raczej nie będę zmieniać. i to się spina, że nie progresując z obciążeniem nie masz postępu na nartach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Piątek o 06:29 Udostępnij Napisano Piątek o 06:29 (edytowane) Godzinę temu, grimson napisał: i to się spina, że nie progresując z obciążeniem nie masz postępu na nartach. Mam 55 lat i mój poziom jest dla mnie zadowalający i raczej już lepiej nie będzie(cztery operacje lewego kolana i nieunikniona wymiana obydwu)Jak ktoś mnie pyta czy potrafię jeździć odpowiadam że tylko jako tako się ślizgam 😁 Nic nikomu nie muszę udowadniać, z forum poznałem kilkadziesiąt osób i zawsze dobrze się bawimy w górach i nawet nie czekają na mnie zbyt długo pod wyciągiem 🤪 Edytowane Piątek o 06:56 przez Mikoski 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 08:09 Udostępnij Napisano Piątek o 08:09 2 godziny temu, grimson napisał: i to się spina, że nie progresując z obciążeniem nie masz postępu na nartach. a jaki jest Twój postęp ? Te 100 km/h już osiągnąłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 08:41 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 08:41 31 minut temu, Jan napisał: a jaki jest Twój postęp ? Te 100 km/h już osiągnąłeś? Mój postęp jest taki, że do tej pory nie polamalem się na nartach. GOPRowki czy śmigłowce LPR są dla mnie obce. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 09:42 Udostępnij Napisano Piątek o 09:42 Godzinę temu, grimson napisał: Mój postęp jest taki, że do tej pory nie polamalem się na nartach. GOPRowki czy śmigłowce LPR są dla mnie obce. mało jeździsz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 09:51 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 09:51 9 minut temu, Jan napisał: mało jeździsz 2 godziny na nartach w sezonie to faktycznie mało 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 09:55 Udostępnij Napisano Piątek o 09:55 2 minuty temu, grimson napisał: 2 godziny na nartach w sezonie to faktycznie mało i to jeszcze na oślej łące w Czarnej Górze 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 12:32 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 12:32 2 godziny temu, Jan napisał: i to jeszcze na oślej łące w Czarnej Górze 🙂 No nie, to nie ma moje słabe nerwy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Sobota o 03:29 Udostępnij Napisano Sobota o 03:29 W dniu 6.06.2025 o 02:25, Mikoski napisał: Jak to dobrze że moje narty nie są tak ciężkie i nie wymagają ode mnie dźwigania takich ciężarów 😁 Tradycyjnie podnoszę skrzynkę browara do bagażnika 🤪 i forma do listopada czyli otwarcia jak co roku sezonu będzie ok. Plan treningowy sprawdzony od czterdziestu lat i raczej nie będę zmieniać. Nawet nie wiesz jak by twoja ty forma wystrzeliła w kosmos jakbyś przestał się ograniczać i do bagażnika zaniósł dwie skrzynki browara. Wszystko tkwi w głowie. Dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fomicz Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Temat przysnął 🙂 Włochy, Francja początek grudnia. Kiedy pojawią się jakieś oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, fomicz napisał: Temat przysnął 🙂 trzeba obalać browary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi