Jan Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 3 godziny temu, zając napisał: Na zdrowie! 3 godziny temu, kordiankw napisał: Ja wybrałem zwykłą sezonowke, Sezonówka to oczywiście w Waszym przypadku (darmowy nocleg w Szczyrku albo w kamperze) to najlepsze co mogliście zrobić przy obecnych cenach skipassów. Zakładam że chcecie pojeździć więcej dni niż większość narciarzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja (edytowane) Trzeba zacząć planować sezon 🤪 Edytowane 31 Maja przez Mikoski 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 05:10 Udostępnij Napisano Niedziela o 05:10 9 godzin temu, Mikoski napisał: Trzeba zacząć planować sezon 🤪 Kusisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Niedziela o 05:48 Udostępnij Napisano Niedziela o 05:48 (edytowane) 41 minut temu, Lexi napisał: Kusisz... Cena promocyjna była do 31 mają teraz już drożej. Nie wiem z jakiego jesteś miesiąca, ale jest zniżka dla sześciolatków. Trzeba mieć ukończone 60 lat. Edytowane Niedziela o 05:52 przez kordiankw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 06:36 Udostępnij Napisano Niedziela o 06:36 47 minut temu, kordiankw napisał: Trzeba mieć ukończone 60 lat. Tak właśnie kombinuje 6 wskakuje w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 09:10 Udostępnij Napisano Niedziela o 09:10 2 godziny temu, Lexi napisał: 6 wskakuje Poważna sprawa - uważaj na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Niedziela o 10:23 Udostępnij Napisano Niedziela o 10:23 Godzinę temu, Jan napisał: Poważna sprawa - uważaj na siebie To znaczy co będzie? Bo z moich obserwacji wynika, że nic. Jak ktoś jest stary to jest stary mając nawet 35 czy 40 lat i będzie kwękał i ustawiał się w pozycji starczej. A jak ktoś jest młody to może mieć i 80 i młody będzie. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 19:31 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 19:31 W ramach przygotowania pod nowy sezon, chłód sztangi dalej jest ze mną. Zaliczone na ławie 130kg na raz, poniższe z foto weszło dziś na serie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 4 godziny temu, grimson napisał: W ramach przygotowania pod nowy sezon, chłód sztangi dalej jest ze mną. Zaliczone na ławie 130kg na raz, poniższe z foto weszło dziś na serie: Jak to dobrze że moje narty nie są tak ciężkie i nie wymagają ode mnie dźwigania takich ciężarów 😁 Tradycyjnie podnoszę skrzynkę browara do bagażnika 🤪 i forma do listopada czyli otwarcia jak co roku sezonu będzie ok. Plan treningowy sprawdzony od czterdziestu lat i raczej nie będę zmieniać. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu 5 godzin temu, Mikoski napisał: Jak to dobrze że moje narty nie są tak ciężkie i nie wymagają ode mnie dźwigania takich ciężarów 😁 Tradycyjnie podnoszę skrzynkę browara do bagażnika 🤪 i forma do listopada czyli otwarcia jak co roku sezonu będzie ok. Plan treningowy sprawdzony od czterdziestu lat i raczej nie będę zmieniać. i to się spina, że nie progresując z obciążeniem nie masz postępu na nartach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, grimson napisał: i to się spina, że nie progresując z obciążeniem nie masz postępu na nartach. Mam 55 lat i mój poziom jest dla mnie zadowalający i raczej już lepiej nie będzie(cztery operacje lewego kolana i nieunikniona wymiana obydwu)Jak ktoś mnie pyta czy potrafię jeździć odpowiadam że tylko jako tako się ślizgam 😁 Nic nikomu nie muszę udowadniać, z forum poznałem kilkadziesiąt osób i zawsze dobrze się bawimy w górach i nawet nie czekają na mnie zbyt długo pod wyciągiem 🤪 Edytowane 14 godzin temu przez Mikoski 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, grimson napisał: i to się spina, że nie progresując z obciążeniem nie masz postępu na nartach. a jaki jest Twój postęp ? Te 100 km/h już osiągnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 31 minut temu, Jan napisał: a jaki jest Twój postęp ? Te 100 km/h już osiągnąłeś? Mój postęp jest taki, że do tej pory nie polamalem się na nartach. GOPRowki czy śmigłowce LPR są dla mnie obce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, grimson napisał: Mój postęp jest taki, że do tej pory nie polamalem się na nartach. GOPRowki czy śmigłowce LPR są dla mnie obce. mało jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Jan napisał: mało jeździsz 2 godziny na nartach w sezonie to faktycznie mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, grimson napisał: 2 godziny na nartach w sezonie to faktycznie mało i to jeszcze na oślej łące w Czarnej Górze 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, Jan napisał: i to jeszcze na oślej łące w Czarnej Górze 🙂 No nie, to nie ma moje słabe nerwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi