moruniek Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Panowie, co Wy macie do tego różowego ? Toż to był męski kolor, tak nawet do chrztu się chłopców ubierało. p.s. Dziewczynki na niebiesko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Cześć Ale często zdarza mi się widywać wieśniaków na pożyczonym sprzęcie pod stokiem - wiesz o co chodzi. POzdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Ale często zdarza mi się widywać wieśniaków na pożyczonym sprzęcie pod stokiem - wiesz o co chodzi. POzdro Ich to nie boli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć Nie. Mnie się nie zdarza więc nie wiem jak to jest. Pozdro ale jak tamtędy zjeżdżałeś to było z całą pewnością więcej śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) 14 minut temu, filok napisał: Mitek czujesz ten zgrzyt pod ślizgami 😄 Narty starczają mu chyba na jeden zjazd, albo nawet niecały.... Edytowane 11 godzin temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, tomkly napisał: Narty starczają chyba na jeden zjazd? Oby 🙂 po takim zjeździe zostaje tylko górna warstwa laminatu z grafiką 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, filok napisał: Oby 🙂 po takim zjeździe zostaje tylko górna warstwa laminatu z grafiką 😄 Swoją drogą to świetna reklama tej marki nart... Udało się im przeżyć. Na pewno nie były to Atomiki. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, tomkly napisał: Swoją drogą to świetna reklama tej marki nart... Udało się im przeżyć. Na pewno nie były to Atomiki. 😉 Candide Ski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 34 minuty temu, filok napisał: To jesteś szczęśliwym człowiekiem 🙂 Pozdrawiam Cześć Poważnie, choć zdarzało mi się dość często jeździć w słabych warunkach to nigdy nie zniszczyłem sprzętu. Nie hamuję na kamieniach. 😉 Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, tomkly napisał: Gdyby nie ten kolor to byłyby w 100% zajebiste. A tak to jedynie dobrze jeżdżą. Testowałem i super mi się jeździło, pod warunkiem, że patrzyłem daleko do przodu, żeby tego paskudztwa nie widzieć. 😄 To tak jak w Mercedesie niby barokowo nieco, a nie ma się do czego przyjebać. pozdro ps. Takie ładne inaczej😀 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Marcos73 napisał: To tak jak w Mercedesie niby barokowo nieco, a nie ma się do czego przyjebać. pozdro ps. Takie ładne inaczej😀 to sezon już zakończony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 29 minut temu, Marcos73 napisał: To tak jak w Mercedesie niby barokowo nieco, a nie ma się do czego przyjebać. pozdro ps. Takie ładne inaczej😀 Jak to leciało? Złote, a skromne... 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, Bruner79 napisał: Różowy jest w modzie. Każdy facet ma w sobie trochę żeńskiego pierwiastka 🤗 A niektórzy nawet odrobinę męskiego;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 13 godzin temu, Bruner79 napisał: W moich stronach dalej sezon trwa 😎 Przecież ty za granicę wyjechałeś;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, star napisał: Przecież ty za granicę wyjechałeś;-) Racja, do granicy mam 1km. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi