ravick97st Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Napisz szczegóły jaki warun… W nocy był „minus”, więc rano firn, który trzymał do 10:30 na głównej trasie. Później miękko, ale nie bardzo rozjeżdżone, z uwagi na małą ilość ludzi (pewnie się to zmieni jak tłumy skiturowe zjadą z Salatyna 😉). Prawa odnoga trzyma się dłużej. Odnośnie warunków, to w jednym miejscu widziałem kamienie (do ominięcia). Czarna bez problemu przejezdna, przy wystającej trawie spod śniegu. Idzie ochłodzenie i z tego co pamiętam opad, więc na luzie daję im jeszcze dwa tygodnie (trzeba by było zerknąć kiedy mają lokalne zawody, po których decyzje zazwyczaj zapadają szybciej). Co do planów, to mam w głowie „rewizytę” w przyszłym tygodniu (czwartek/piątek), ale działam w bardzo mocno zmieniających się okolicznościach. Jak tylko będzie coś pewne, to się odezwę. Edytowane 6 godzin temu przez ravick97st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, kordiankw napisał: Piękne zakończenie sezonu: dobra prędkość średnia, 17,2km/godz. rozumiem że było na bieżąco do kanap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, kordiankw napisał: Piękne zakończenie sezonu: dobra prędkość średnia, 17,2km/godz. rozumiem że było na bieżąco do kanap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) . Edytowane 8 godzin temu przez grimson dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Teraz, ravick97st napisał: W nocy był „minus”, więc rano firm, który trzymał do 10:30 na głównej trasie. Później miękko, ale bardzo nierozjeżdżone, z uwagi na małą ilość ludzi (pewnie się to zmieni ja tłumy skiturowe zjadą z Salatyna 😉). Prawa odnoga trzyma się dłużej. Odnośnie warunków, to w jednym miejscu widziałem kamienie (do ominięcia). Czarna bez problemu przejezdna, przy wystającej trawie spod śniegu. Idzie ochłodzenie i z tego co pamiętam opad, więc na luzie daję im jeszcze dwa tygodnie (trzeba by zerknąć kiedy mają lokalne zawody, po których decyzje zazwyczaj zapadają szybciej). Co do planów, to ma w głowie „rewizytę” w przyszłym tygodniu (czwartek/piątek), ale działam w bardzo mocno zmieniających się okolicznościach. Jak tylko będzie coś pewne, to się odezwę. To odezwij się, ja też nie wiem czy dam radę, bo kurwa z budowlańcami to nic nigdy nie wiadomo, robimy fundament pod maszynę i zamykamy firmę na parę dni, ale od poniedziałku przychodzą i i nie mogą trafić 🙂 W środę "mają" zacząć i będę miał czas. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Marcos73 napisał: To odezwij się, ja też nie wiem czy dam radę, bo kurwa z budowlańcami to nic nigdy nie wiadomo, robimy fundament pod maszynę i zamykamy firmę na parę dni, ale od poniedziałku przychodzą i i nie mogą trafić 🙂 W środę "mają" zacząć i będę miał czas. pozdro Te typy tak mają, nabiorą roboty, wszedzie zaczną, nigdzie nie skończą, a jeszcze nie wiadomo czy jakiś szewski poniedziałek nie wpadnie, albo nawet wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Pominąć moją jazdę a rozkoszować się przekazem 😜🎸🏔️ https://www.instagram.com/reel/DV0fGJyDNZT/?igsh=MTFscWo5OTlzNm5oMg== 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, bubol.T napisał: Te typy tak mają, nabiorą roboty, wszedzie zaczną, nigdzie nie skończą, a jeszcze nie wiadomo czy jakiś szewski poniedziałek nie wpadnie, albo nawet wtorek. No właśnie mieli zacząć w poniedziałek, ale wczoraj okazało się, że jednak środa 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Marcos73 napisał: ale wczoraj okazało się, że jednak środa A powiedzieli chociaż, która środa ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, rulez napisał: A powiedzieli chociaż, która środa ? Ty, kurła nie zapytałem 🙂 pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Do zakończenia sezonu to pozostało jeszcze ze 2 miesiące... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, tomkly napisał: Do zakończenia sezonu to pozostało jeszcze ze 2 miesiące... i słusznie, dopóki jest białe, można jeździć. nawet Lodowiec Góra Kamieńsk nie jest ostatecznie skreślony dla miłośników białego szaleństwa: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) W moich stronach dalej sezon trwa 😎 Edytowane 5 godzin temu przez Bruner79 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Bruner79 napisał: W moich stronach dalej sezon trwa 😎 Grzecho, ależ Ty masz piękne deseczki 😉 pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, bubol.T napisał: Te typy tak mają, nabiorą roboty, wszedzie zaczną, nigdzie nie skończą, a jeszcze nie wiadomo czy jakiś szewski poniedziałek nie wpadnie, albo nawet wtorek. Bingo! Tak właśnie robię 😂 Czasami nawet uda się coś skończyć... ale główne motto to aby zacząć 💪 Szewskich dni nie ma, tryb samolot na weekend jak za dużo się nazbiera... No i żeby oczywiście zregenerować psychikę 😊 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 23 godziny temu, Bruner79 napisał: Też mnie zawsze to zastanawiało - dlaczego jeśli śniegu jest full, ośrodki są zamykane. Teraz zajarzylem. Wynika z tego, że z braku sztruksownikow. Pamiętam kiedyś jak zamykałem sezon u mnie w Czechach. Wyjątkowo był to początek kwietnia, Czesi otworzyli w tym miesiącu - a raczej przedłużyli sezon. I pamiętam jak wjeżdżałem na górę jako jedyny. Po moim wjeździe wyłączyli orczyk. Stałem na górze sam jedyny, niczym samotny wilk Mc Cain. Ani jednej żywej duszy. Patrzysz w dół,masz to uczucie w głowie, że to już koniec … dramat 🙂 Dla mnie wiosenne jeżdżenie to kwintesencja narciarstwa. To jak od porannego betonu, po odpuszczający śnieg - aż do ciapy… poezja. Oczywiście lampa i błękitne niebo. Człowiek się uzależnia 😉 Może rzeczywiście takich poebow coraz mniej jak my… Tak się trochu uzewnętrzniłem 🤗 Te, romantyk! 😜 10 minut temu, Marcos73 napisał: Grzecho, ależ Ty masz piękne deseczki 😉 pozdro O to to, męskich nie było? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 31 minut temu, Marcos73 napisał: Grzecho, ależ Ty masz piękne deseczki 😉 pozdro Muszę jeszcze różowe kijeczki do nich dosztukować 😎😁 Edytowane 2 godziny temu przez Bruner79 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, Marcos73 napisał: Grzecho, ależ Ty masz piękne deseczki 😉 pozdro Gdyby nie ten kolor to byłyby w 100% zajebiste. A tak to jedynie dobrze jeżdżą. Testowałem i super mi się jeździło, pod warunkiem, że patrzyłem daleko do przodu, żeby tego paskudztwa nie widzieć. 😄 Edytowane 1 godzinę temu przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, tomkly napisał: Gdyby nie ten kolor to byłyby w 100% zajebiste. A tak to jedynie dobrze jeżdżą. Testowałem i super mi się jeździło, pod warunkiem, że patrzyłem daleko do przodu, żeby tego paskudztwa nie widzieć. 😄 Różowy jest w modzie. Każdy facet ma w sobie trochę żeńskiego pierwiastka 🤗 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Bruner79 napisał: Różowy jest w modzie. Każdy facet ma w sobie trochę żeńskiego pierwiastka 🤗 Nic nie pobije różowych e-Race. Nie wiem kto takie metroseksualne paskudztwo był w stanie wymyślić... 😡 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu My się szykujemy do końca sezonu i martwimy się że śniegu ubywa a ten gościu na filmie nie ma z tym problemu 😄 Matko jedyna jak to oglądam to mnie wszystkie zęby bolą hehehe 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 47 minut temu Udostępnij Napisano 47 minut temu No ale wiesz to jest Candide... Narciarz Wybitny!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 2 minuty temu, Mitek napisał: No ale wiesz to jest Candide... Narciarz Wybitny!!! Mitek czujesz ten zgrzyt pod ślizgami 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 41 minut temu Udostępnij Napisano 41 minut temu 2 minuty temu, filok napisał: Mitek czujesz ten zgrzyt pod ślizgami 😄 Cześć Nie. Mnie się nie zdarza więc nie wiem jak to jest. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu Teraz, Mitek napisał: Cześć Nie. Mnie się nie zdarza więc nie wiem jak to jest. Pozdro To jesteś szczęśliwym człowiekiem 🙂 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi