ravick97st Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 59 minut temu, Marcos73 napisał: Napisz szczegóły jaki warun… W nocy był „minus”, więc rano firm, który trzymał do 10:30 na głównej trasie. Później miękko, ale bardzo nierozjeżdżone, z uwagi na małą ilość ludzi (pewnie się to zmieni ja tłumy skiturowe zjadą z Salatyna 😉). Prawa odnoga trzyma się dłużej. Odnośnie warunków, to w jednym miejscu widziałem kamienie (do ominięcia). Czarna bez problemu przejezdna, przy wystającej trawie spod śniegu. Idzie ochłodzenie i z tego co pamiętam opad, więc na luzie daję im jeszcze dwa tygodnie (trzeba by zerknąć kiedy mają lokalne zawody, po których decyzje zazwyczaj zapadają szybciej). Co do planów, to ma w głowie „rewizytę” w przyszłym tygodniu (czwartek/piątek), ale działam w bardzo mocno zmieniających się okolicznościach. Jak tylko będzie coś pewne, to się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, kordiankw napisał: Piękne zakończenie sezonu: dobra prędkość średnia, 17,2km/godz. rozumiem że było na bieżąco do kanap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, kordiankw napisał: Piękne zakończenie sezonu: dobra prędkość średnia, 17,2km/godz. rozumiem że było na bieżąco do kanap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) . Edytowane 1 godzinę temu przez grimson dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, ravick97st napisał: W nocy był „minus”, więc rano firm, który trzymał do 10:30 na głównej trasie. Później miękko, ale bardzo nierozjeżdżone, z uwagi na małą ilość ludzi (pewnie się to zmieni ja tłumy skiturowe zjadą z Salatyna 😉). Prawa odnoga trzyma się dłużej. Odnośnie warunków, to w jednym miejscu widziałem kamienie (do ominięcia). Czarna bez problemu przejezdna, przy wystającej trawie spod śniegu. Idzie ochłodzenie i z tego co pamiętam opad, więc na luzie daję im jeszcze dwa tygodnie (trzeba by zerknąć kiedy mają lokalne zawody, po których decyzje zazwyczaj zapadają szybciej). Co do planów, to ma w głowie „rewizytę” w przyszłym tygodniu (czwartek/piątek), ale działam w bardzo mocno zmieniających się okolicznościach. Jak tylko będzie coś pewne, to się odezwę. To odezwij się, ja też nie wiem czy dam radę, bo kurwa z budowlańcami to nic nigdy nie wiadomo, robimy fundament pod maszynę i zamykamy firmę na parę dni, ale od poniedziałku przychodzą i i nie mogą trafić 🙂 W środę "mają" zacząć i będę miał czas. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Marcos73 napisał: To odezwij się, ja też nie wiem czy dam radę, bo kurwa z budowlańcami to nic nigdy nie wiadomo, robimy fundament pod maszynę i zamykamy firmę na parę dni, ale od poniedziałku przychodzą i i nie mogą trafić 🙂 W środę "mają" zacząć i będę miał czas. pozdro Te typy tak mają, nabiorą roboty, wszedzie zaczną, nigdzie nie skończą, a jeszcze nie wiadomo czy jakiś szewski poniedziałek nie wpadnie, albo nawet wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Pominąć moją jazdę a rozkoszować się przekazem 😜🎸🏔️ https://www.instagram.com/reel/DV0fGJyDNZT/?igsh=MTFscWo5OTlzNm5oMg== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, bubol.T napisał: Te typy tak mają, nabiorą roboty, wszedzie zaczną, nigdzie nie skończą, a jeszcze nie wiadomo czy jakiś szewski poniedziałek nie wpadnie, albo nawet wtorek. No właśnie mieli zacząć w poniedziałek, ale wczoraj okazało się, że jednak środa 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Marcos73 napisał: ale wczoraj okazało się, że jednak środa A powiedzieli chociaż, która środa ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, rulez napisał: A powiedzieli chociaż, która środa ? Ty, kurła nie zapytałem 🙂 pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi