Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu No może szału z nieba nie ma ale sezon się kończy nie ze względu na brak śniegu lecz na brak ludzi na stokch.. a dzieje sie tak miedzy innymi przez właśnie takie pierdoleniie.. sztruks wam się skończył?... nauczcie się jeździć w naturalnych wiosenych warunkach 4 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Lexi napisał: No może szału z nieba nie ma ale sezon się kończy nie ze względu na brak śniegu lecz na brak ludzi na stokch.. a dzieje sie tak miedzy innymi przez właśnie takie pierdoleniie.. sztruks wam się skończył?... nauczcie się jeździć w naturalnych wiosenych warunkach zobacz na forum - ludzie się cieszą że mogą jeźdzć na rowerach, pływać na kajakach, sadzić kwiatki i remontować domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 48 minut temu, Jan napisał: to ile dni łącznie na nartach się uzbierało ? Pinc lub szysc, teraz nie pamiętam dokładnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, Lexi napisał: No może szału z nieba nie ma ale sezon się kończy nie ze względu na brak śniegu lecz na brak ludzi na stokch.. a dzieje sie tak miedzy innymi przez właśnie takie pierdoleniie.. sztruks wam się skończył?... nauczcie się jeździć w naturalnych wiosenych warunkach Maras, bo to narzekanie maja we krwi, zima stulecia a ludzi brak. Nóż jak kurwa nie było śniegu, to dojebane po sufit, ale można było ponarzekać, że mało śniegu i szybko stacje pozamykali. A jak jest to nie ma kto jeździć, bo nie ma na co narzekać, bo jeździć się da. Jeszcze się taki nie urodził, coby ślizgaczom z PL dogodził. pozdro 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Marcos73 napisał: dojebane pamiętam w latach 80tych ubiegłego stulecia w PRLu 9 maja był wolny od pracy, miałem 3 fajnych kolegów i jako punkt honoru musieliśmy jeździć na nartach mieszkając w Murowańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Marcos73 napisał: Maras, bo to narzekanie maja we krwi, zima stulecia a ludzi brak. Nóż jak kurwa nie było śniegu, to dojebane po sufit, ale można było ponarzekać, że mało śniegu i szybko stacje pozamykali. A jak jest to nie ma kto jeździć, bo nie ma na co narzekać, bo jeździć się da. Jeszcze się taki nie urodził, coby ślizgaczom z PL dogodził. pozdro Jak mało śniegu... też się jeździ bez problemu. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu Teraz, Mitek napisał: Jak mało śniegu... też się jeździ bez problemu. Pozdro Grimson ????? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu Godzinę temu, Lexi napisał: No może szału z nieba nie ma ale sezon się kończy nie ze względu na brak śniegu lecz na brak ludzi na stokch.. a dzieje sie tak miedzy innymi przez właśnie takie pierdoleniie.. sztruks wam się skończył?... nauczcie się jeździć w naturalnych wiosenych warunkach W Szczyrku pustki, deszcz wygonił nas po trzech godzinach jazdy, ale kilka COM-ow udało się poprawić w tej kaszy 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 42 minuty temu Udostępnij Napisano 42 minuty temu (edytowane) 16 minut temu, Marcos73 napisał: Grimson ????? pozdro Cześć Ten gość umie jeździć. Widziałeś skok? Pozdro Edytowane 42 minuty temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu 16 minut temu, kordiankw napisał: W Szczyrku pustki, deszcz wygonił nas po trzech godzinach jazdy, ale kilka COM-ow udało się poprawić w tej kaszy 😀 Witek jak to wygląda na COS? W przyszłym tygodniu będzie otwarte? Będzie po czym jeździć po tym deszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu (edytowane) 14 minut temu, bubol.T napisał: Witek jak to wygląda na COS? W przyszłym tygodniu będzie otwarte? Będzie po czym jeździć po tym deszczu? Jutro wyjeżdżam i z rana wybieram się do Słowaków, jeżeli tam deszcz nie rozpuścił śniegu, to w COS tym bardziej. Jednak solidnie padało jakieś półtorej godziny. Na Fis do Hiltona wczoraj było jeszcze mnóstwo śniegu, więc pewnie przetrwa, gorzej na Ondraszku na górze gdzie nie ma naśnieżania i na Jaworzynie, gdzie operuje słońce. Edytowane 18 minut temu przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 22 minuty temu Udostępnij Napisano 22 minuty temu 48 minut temu, Marcos73 napisał: bo to narzekanie maja we krwi, zima stulecia a ludzi brak. Nie ma się co dziwić Marku, zima może jest i stulecia ale perspektywa portfela się diametralnie zmieniła . W tamten poniedziałek cena paliwa na stacji za 100l to 150€ dziś już ponad 200€ 🤯i rośnie codziennie . Ze dwa dni temu ziomek przesłał mi taką fotę- kogoś mocno popier…ile w tym prawdy nie mam pojęcia ale sam się zastanawiam czy swój wyjazd z rodziną dojdzie do skutku początkiem kwietnia jeżeli te ceny się nie ustabilizują bo jak mam wywalić 600€ + za wache to wyjazd mija się z celem . Wolę chyba stracić to co już zapłaciłem niż pchać się w chore koszta za parę dni relaksu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 21 minut temu Udostępnij Napisano 21 minut temu 1 godzinę temu, Lexi napisał: No może szału z nieba nie ma ale sezon się kończy nie ze względu na brak śniegu lecz na brak ludzi na stokch.. a dzieje sie tak miedzy innymi przez właśnie takie pierdoleniie.. sztruks wam się skończył?... nauczcie się jeździć w naturalnych wiosenych warunkach Teraz są genialne warunki. Oczywiście w Austrii oraz Szwajcarii. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 14 minut temu Udostępnij Napisano 14 minut temu (edytowane) 1 godzinę temu, Lexi napisał: No może szału z nieba nie ma ale sezon się kończy nie ze względu na brak śniegu lecz na brak ludzi na stokch.. a dzieje sie tak miedzy innymi przez właśnie takie pierdoleniie.. sztruks wam się skończył?... nauczcie się jeździć w naturalnych wiosenych warunkach Też mnie zawsze to zastanawiało - dlaczego jeśli śniegu jest full, ośrodki są zamykane. Teraz zajarzylem. Wynika z tego, że z braku sztruksownikow. Pamiętam kiedyś jak zamykałem sezon u mnie w Czechach. Wyjątkowo był to początek kwietnia, Czesi otworzyli w tym miesiącu - a raczej przedłużyli sezon. I pamiętam jak wjeżdżałem na górę jako jedyny. Po moim wjeździe wyłączyli orczyk. Stałem na górze sam jedyny, niczym samotny wilk Mc Cain. Ani jednej żywej duszy. Patrzysz w dół,masz to uczucie w głowie, że to już koniec … dramat 🙂 Dla mnie wiosenne jeżdżenie to kwintesencja narciarstwa. To jak od porannego betonu, po odpuszczający śnieg - aż do ciapy… poezja. Oczywiście lampa i błękitne niebo. Człowiek się uzależnia 😉 Może rzeczywiście takich poebow coraz mniej jak my… Tak się trochu uzewnętrzniłem 🤗 Edytowane 12 minut temu przez Bruner79 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 minut temu Udostępnij Napisano 7 minut temu 32 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Ten gość umie jeździć. Widziałeś skok? Pozdro Tak widziałem, odważny, mały błąd i siatki. Co prawda na wprost prawie, ale odwagę i umiejętności trzeba mieć. No i dechy nie za bardzo zjazdowe miał. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi