brachol Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, cappo napisał: Poznań-3 Zinnnen wyjechaliśmy o 5:30, za Norynberga zaczął się dramat, sznur aut, wypadki, zwężenia i deszcz a przez to ograniczenia. Dojechaliśmy o 20:30 czyli po 15h. Przewidujac korek na brenerze pojechaliśmy na Kufstein i potem tunel Felbertauern, ciekawa droga, zwłaszcza że w najwyższych partiach waliło białym, ale służby ogarniały, także na tym odcinku nic nie straciliśmy. Moim zdaniem z Poznania lepiej teraz jechać S3 na Pragę i potem Linz i dalej już wybierasz którędy - tak mam przynajmniej zamiar jechać jutro rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Z tego co widzę pokazuje dłużej, ale przy takim ruchu i wszystkim co się dziś działo może faktycznie być lepiej. Szerokiej drogi! Jedziesz do 3 Zinnen czy gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu To ciekawe, wracaliśmy dzisiaj trasą "południową" z Dolomitów czyli na Villach, Graz, Wiedeń, Ostrawę do Katowic - droga była nadspodziewanie spokojna, właściwie bez korków, tylko miejscowo padał deszcz (gdzieś za Graz), drogą była odśnieżona, za to wszędzie widać było niedawne przejście śnieżnego frontu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 15 minut temu, cappo napisał: Z tego co widzę pokazuje dłużej, ale przy takim ruchu i wszystkim co się dziś działo może faktycznie być lepiej. Szerokiej drogi! Jedziesz do 3 Zinnen czy gdzieś indziej? Jadę do Campo Tures (na północ od Brunico) są tam dwa niewielkie ośrodki Speikboden i Klausberg. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Teraz, brachol napisał: Jadę do Campo Tures (na północ od Brunico) są tam dwa niewielkie ośrodki Speikboden i Klausberg. Czytałam o nich w gazetce promocyjnej Południowego Tyrolu - zerknij proszę czy na parkingach przy wyciągach stoją gdzieś kampery 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, brachol napisał: Jadę do Campo Tures (na północ od Brunico) są tam dwa niewielkie ośrodki Speikboden i Klausberg. Byłem w marcu z Jurkiem, ale wszystko we mgle i w nocy spadło dobre 30 cm, także ciężko mi oceniać te ośrodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Fajny pomysł. Takie nieduże ośrodki zazwyczaj pozwalają się nieźle wyjeździć. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) Dzisiaj wieczorową porą 😎 klimacik elegancki 😎 Edytowane 5 godzin temu przez Bruner79 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 13 minut temu, brachol napisał: Jadę do Campo Tures (na północ od Brunico) są tam dwa niewielkie ośrodki Speikboden i Klausberg. po 40 km tras każdy ośrodek to wcale nie takie niewielkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, cappo napisał: Byłem w marcu z Jurkiem, ale wszystko we mgle i w nocy spadło dobre 30 cm, także ciężko mi oceniać te ośrodki. Ja z kolei z Jurasem byłem w Drei Zinnen, mieliśmy 3 dni lampy i ostatniego dnia śnieg intensywny i wróciliśmy wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Jan napisał: po 40 km tras każdy ośrodek to wcale nie takie niewielkie Niby tak, ale tutaj piszą o 230 km to te niewielkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 26 minut temu, zając napisał: To ciekawe, wracaliśmy dzisiaj trasą "południową" z Dolomitów czyli na Villach, Graz, Wiedeń, Ostrawę do Katowic - droga była nadspodziewanie spokojna, właściwie bez korków, tylko miejscowo padał deszcz (gdzieś za Graz), drogą była odśnieżona, za to wszędzie widać było niedawne przejście śnieżnego frontu. Śmy się mijały 🙂 w Graz byłam ok 14.30 na tankowaniu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Jan napisał: myślałem że już jesteś w Italii Na razie zadaje szyku. Przyjazd na razie przed 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 21 minut temu, .Beata. napisał: Śmy się mijały 🙂 w Graz byłam ok 14.30 na tankowaniu To już?🙂 Szybko zleciało... W końcu i Ty Zazulko sobie pośmigasz ⛷️ Wrzuć z czasu foteczkę😄 I pozdrów Elę😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 7 godzin temu, .Beata. napisał: Śmy się mijały 🙂 w Graz byłam ok 14.30 na tankowaniu Sappada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 8 godzin temu, brachol napisał: dwa niewielkie ośrodki Speikboden i Klausberg Skąd wybór Piotrek?... bo trasy wyglądają fajniie ale z drugiej strony to trochę zadupie i dalej niż np niezbyt odległa dolina Zillertal .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 30 minut temu, Lexi napisał: Sappada? jessss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu ymczasem o 4.25 meldunek w hotelu. Trasa szczególnie AUT oraz ITA pusta, na Brenner jechało przede mną 1 auto, któremu… błysnął fotoradar na czerwono na ograniczeniu do 40. weszly w nocy 3 Red Bulle, i na takim paliwie dokulalismy się na miejsce 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Udanego narciarskiego urlopu wszystkim szczęśliwcom, którzy go zaczynają ⛷️☺️ 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, grimson napisał: ymczasem o 4.25 meldunek w hotelu. Trasa szczególnie AUT oraz ITA pusta, na Brenner jechało przede mną 1 auto, któremu… błysnął fotoradar na czerwono na ograniczeniu do 40. weszly w nocy 3 Red Bulle, i na takim paliwie dokulalismy się na miejsce no to teraz czekamy na zapisy z jazdy na wprost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Jan napisał: po 40 km tras każdy ośrodek to wcale nie takie niewielkie Można jezdzic cały tydzien na kilku trasach i sie nie nudzić, a może być tak , ze ośrodek z 200 kilometrami nam nie spasuje. Ja tak mialem w Skiwelt. W zasadzie cały wyjazd zapędziłem na kilku trasach po stronie Westendorfu, reszta ośrodka niespecjalnie przypadła mi do gustu. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, bubol.T napisał: Można jezdzic cały tydzien na kilku trasach i sie nie nudzić, a może być tak , ze ośrodek z 200 kilometrami nam nie spasuje. Ja tak mialem w Skiwelt. W zasadzie cały wyjazd zapędziłem na kilku trasach po stronie Westendorfu, reszta ośrodka niespecjalnie przypadła mi do gustu. mam takiego kumpla co raz w sezonie jedzie do Val Thorens i jeździ tylko na jednej górze z 2 wyciągami i 5 trasami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Miłego dnia życzymy! 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, .Beata. napisał: Miłego dnia życzymy! o jakie fajne muzealne krzesełka Miłych szusów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, .Beata. napisał: Miłego dnia życzymy! Skądś kojarzę te niebieskie Salcesonki...😝 Miłego! Dajcie popalić trenerowi ⛷️💪 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi