SzymQ Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 19 minutes ago, AdrianW said: Cóż, będzie następny 😉 Wiem gdzie uderzać jak coś. Tylko w tygodniu na GK latasz? W weekendy jest stanie w kolejkach. Nie bywam od kiedy po godzinie jazdy zrezygnowałem mając karnet 4h 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, SzymQ napisał: W weekendy jest stanie w kolejkach. Nie bywam od kiedy po godzinie jazdy zrezygnowałem mając karnet 4h 🙂 Takem czuł 😉 Żeby tam pojeździć 4h musiałbym wyjechać z domu o 14 i wróciłbym wtedy na 23.30😆 Jest to jakaś opcja. Ponowimy temat w nast sezon. Nie napisałeś, daleko masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Zrobiliśmy sellarondę pomarańczową + dojazd i powrót przez Alta Badia, gdzie stacjonujemy. Generalnie fajna zabawa ale nie obraziłabym się gdyby ludzi było o połowę mniej 😁na ogół nie było źle, ale kilka problematycznych punktów (wyciągi) było ze sporym kolejkami. Pogoda dziś klasycznie włoska: 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, zając napisał: Zrobiliśmy sellarondę pomarańczową To jeszcze Cortina przez Lagazuoi–Armentarola i powrót przez Hodden Valley. Mi się nie udało tym razem :(. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, rulez napisał: To jeszcze Cortina przez Lagazuoi–Armentarola i powrót przez Hodden Valley. Mi się nie udało tym razem :(. Okolice Cortiny odpuszczamy z uwagi na ruch okołoolimpijski. Poza tym jesteśmy tu pierwszy raz więc wszystko jest nowe i nie wiemy co tam się powinno obowiązkowo zaliczyć 😉 Jutro ma być dzień śnieżny - więc nie ma co się za daleko wyprawiać ani liczyć na widoki. Rozważamy pozostanie do piątku w aktulanym miejscu, plan był jeszcze na Carezzę, ale okaże się jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 hours ago, AdrianW said: Ponowimy temat w nast sezon. Nie napisałeś, daleko masz? 60 albo 90 km. Ale jak bym nie jechał to godzina 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 39 minut temu, zając napisał: Okolice Cortiny odpuszczamy z uwagi na ruch okołoolimpijski. Poza tym jesteśmy tu pierwszy raz więc wszystko jest nowe i nie wiemy co tam się powinno obowiązkowo zaliczyć 😉 Jutro ma być dzień śnieżny - więc nie ma co się za daleko wyprawiać ani liczyć na widoki. Rozważamy pozostanie do piątku w aktulanym miejscu, plan był jeszcze na Carezzę, ale okaże się jutro. Mi sie bardzo podobała Civetta, tyle, ze tam sporo łagodnych tras wiec jak kto lubi. A jeszcze bardziej jesli chodzi o widoki, to San Martino di Castrozza. Widoki kosmos i nie bylo tam w ogóle ludzi trasy cały dzień jak stół, ale to daleko. A wy sie tam przemieszczanie tym Kamperem, czy stacjonarnie? W ogole piękna zajawka. Edytowane 1 godzinę temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, bubol.T napisał: Mi sie bardzo podobała Civetta, tyle, ze tam sporo łagodnych tras wiec jak kto lubi. A jeszcze bardziej jesli chodzi o widoki, to San Martino di Castrozza. Widoki kosmos i nie bylo tam w ogóle ludzi trasy cały dzień jak stół, ale to daleko. A wy sie tam przemieszczanie tym Kamperem, czy stacjonarnie? W ogole piękna zajawka. Dzięki, czasu jakoś za mało na to wszystko. No jedziemy od północy: najpierw zatrzymaliśmy się przy 3 Zinnen, potem na Kronplatzu, a teraz w miejscowości La Villa (tu akurat jest kamperpark w bliskiej odległości od wyciągu, a był nam potrzebny serwis), mieliśmy zostać 2 dni i jechać dalej ale z uwagi na słabą pogodę jutro może zostaniemy na miejscu bo serio jest git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu 11 godzin temu, lski napisał: Czy ktoś z Was wie,co to ten hanger,bo ja pierwszy raz słyszę>>> Cześć To cennik dla leszczy. Uwielbiają nieznane określenia i skomplikowane technicznie rozwiązania i łuskają kasę z portfeli. W ogóle nie ma co zwracać uwagi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi