Skocz do zawartości

Sezon 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

41 minut temu, Lexi napisał:

Czyli cukrowa  kasza po kostki  na lodzie (tak bywa  w halach koło południa) zapytaj @Victora   albo  @Jana...

"Całe szczęście" że jednak ta "sztuczność" została okraszona całkiem sporą dawką naturalnego  kamienia miejscowego - folklor.. k- wa .. wczoraj  deski z  serwisu wziąłem..  bez skazy były.. :(... to jak pierwsza rysa na  nowym aucie..

IMG_7974.thumb.jpg.fffff13e3109a53101df9cbafb28b328.jpg

Cześć 

Na wstępie napiszę ,że się nie znam ale dlaczego struktura ślizgu jest tylko tak przez środek a nie od krawędzi do krawędzi czyli po całości ? 

Tu masz ( tańszy i droższy serwis - chodzi właśnie o wzór) moja prawa i młodego lewa robione zaraz po przyjeździe z PL i wygląda to inaczej 🤷‍♂️

IMG_7827.thumb.jpeg.fd6ed6039eee2ea7ab4151be100f4cda.jpeg

co do cukru pełna zgoda 👍 

pozdro

Edytowane przez PaVic

1 minutę temu, PaVic napisał:

Cześć 

Na wstępie napiszę ,że się nie znam ale dlaczego struktura ślizgu jest tylko tak przez środek a nie od krawędzi do krawędzi czyli po całości ? 

Tu masz ( tańszy i droższy serwis - chodzi właśnie o wzór) moje prawa i młodego lewe robione zaraz po przyjeździe z PL i wygląda to inaczej 🤷‍♂️

IMG_7827.thumb.jpeg.fd6ed6039eee2ea7ab4151be100f4cda.jpeg

co do cukru pełna zgoda 👍 

pozdro

Nie robi się do końca żeby kamień który robi wzorek nie uszkodził krawędzi. Sama struktura dla amatora jest całkowicie obojętna  ta w literę V to podobno race 😜 jedynie kiedy zauważyłem różnicę w strukturze lub gładkiej narcie to w marcowej ciapie kiedy narty przysysają się do mokrego śniegu, wtedy lepiej mieć strukturę.

• Like 2
  • Thanks 1

4 minuty temu, Mikoski napisał:

Nie robi się do końca żeby kamień który robi wzorek nie uszkodził krawędzi. Sama struktura dla amatora jest całkowicie obojętna  ta w literę V to podobno race 😜 jedynie kiedy zauważyłem różnicę w strukturze lub gładkiej narcie to w marcowej ciapie kiedy narty przysysają się do mokrego śniegu, wtedy lepiej mieć strukturę.

W Austrii kiedyś robiłem narty struktura od-do w Austrii w innym miejscu kupilem te młodego narty też to samo w Belgii jak widać też tak robą 🤷‍♂️ dlatego pytam bo się nie znam a V dla ambitnego 😜

18 minut temu, PaVic napisał:

Jutro zareklammuje - może naprawią co zjebałem w  Szczyrku.. 🙂

• Haha 2

43 minuty temu, PaVic napisał:

Zwykłe pytanie, spoczko 😉 dlatego jeżeli tak ma być to ja swojemu zwrócę na to uwagę następnym razem. 

O co pytasz?

59 minut temu, Mikoski napisał:

całkowicie obojętna  ta w literę V to podobno race 😜

No nie pierdol Damian dziś byłem szybszy od rozwolnienia...  ;D

Edytowane przez Lexi
  • Haha 3