PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 41 minut temu, Lexi napisał: Czyli cukrowa kasza po kostki na lodzie (tak bywa w halach koło południa) zapytaj @Victora albo @Jana... "Całe szczęście" że jednak ta "sztuczność" została okraszona całkiem sporą dawką naturalnego kamienia miejscowego - folklor.. k- wa .. wczoraj deski z serwisu wziąłem.. bez skazy były.. :(... to jak pierwsza rysa na nowym aucie.. Cześć Na wstępie napiszę ,że się nie znam ale dlaczego struktura ślizgu jest tylko tak przez środek a nie od krawędzi do krawędzi czyli po całości ? Tu masz ( tańszy i droższy serwis - chodzi właśnie o wzór) moja prawa i młodego lewa robione zaraz po przyjeździe z PL i wygląda to inaczej 🤷♂️ co do cukru pełna zgoda 👍 pozdro Edytowane 3 godziny temu przez PaVic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, PaVic napisał: Cześć Na wstępie napiszę ,że się nie znam ale dlaczego struktura ślizgu jest tylko tak przez środek a nie od krawędzi do krawędzi czyli po całości ? Tu masz ( tańszy i droższy serwis - chodzi właśnie o wzór) moje prawa i młodego lewe robione zaraz po przyjeździe z PL i wygląda to inaczej 🤷♂️ co do cukru pełna zgoda 👍 pozdro Nie robi się do końca żeby kamień który robi wzorek nie uszkodził krawędzi. Sama struktura dla amatora jest całkowicie obojętna ta w literę V to podobno race 😜 jedynie kiedy zauważyłem różnicę w strukturze lub gładkiej narcie to w marcowej ciapie kiedy narty przysysają się do mokrego śniegu, wtedy lepiej mieć strukturę. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Mikoski napisał: Nie robi się do końca żeby kamień który robi wzorek nie uszkodził krawędzi. Sama struktura dla amatora jest całkowicie obojętna ta w literę V to podobno race 😜 jedynie kiedy zauważyłem różnicę w strukturze lub gładkiej narcie to w marcowej ciapie kiedy narty przysysają się do mokrego śniegu, wtedy lepiej mieć strukturę. W Austrii kiedyś robiłem narty struktura od-do w Austrii w innym miejscu kupilem te młodego narty też to samo w Belgii jak widać też tak robą 🤷♂️ dlatego pytam bo się nie znam a V dla ambitnego 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, PaVic napisał: Na wstępie napiszę ,że się nie znam ale dlaczego struktura ślizgu jest tylko tak przez środek a nie od krawędzi do krawędzi czyli po całości ? Jutro zareklammuje - może naprawią co zjebałem w Szczyrku.. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu A ttak na serio Paweł to robili to fachowcy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Kurdziel też mówi, że nie powinna bycna całej szerokości narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Lexi napisał: A ttak na serio Paweł to robili to fachowcy.. Zwykłe pytanie, spoczko 😉 dlatego jeżeli tak ma być to ja swojemu zwrócę na to uwagę następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 43 minuty temu, PaVic napisał: Zwykłe pytanie, spoczko 😉 dlatego jeżeli tak ma być to ja swojemu zwrócę na to uwagę następnym razem. O co pytasz? 59 minut temu, Mikoski napisał: całkowicie obojętna ta w literę V to podobno race 😜 No nie pierdol Damian dziś byłem szybszy od rozwolnienia... ;D Edytowane 2 godziny temu przez Lexi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu A tutaj caly odcinek o strukturach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi