Chertan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Czekajta, bo mi się powaliło, Victor i PaVic to te same czerwone diabły? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Chertan napisał: Czekajta, bo mi się powaliło, Victor i PaVic to te same czerwone diabły? Tak 🙂 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Marcos73 napisał: Tak 🙂 pozdro To no kurde, na starość takie wyzwania intelektualne dawać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Chertan napisał: To no kurde, na starość takie wyzwania intelektualne dawać? Też późno się zorientowałem, nie przejmuj się tym. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W dniu 20.01.2026 o 09:55, PaVic napisał: Dzień dobry 🌞 Wczoraj ekipa testowała handmade Italy dziś trafiły mi się męskie 🤨 q..żwa trzeba być twardym 🙃 po twardym 🥶⛷️ Jak Ci się na tym jeździło? Na pierwszy rzut oka wyglądają jak rebrandowane Nordiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, tomkly napisał: Jak Ci się na tym jeździło? Na pierwszy rzut oka wyglądają jak rebrandowane Nordiki. Pisze o własnych wrażeniach ale weź pod uwagę że jestem na poziomie nauki😉 i jest to totalna nowość pomijając Atoma G9r na którym coś więcej jeździłem . Tak więc bardzo przyjemna/przyjazna w krótkim skręcie,rewelacyjna w średnim i petarda w długim skręcie . Porównałbym ją bardziej do VRT @Mikoskichoc na jego zjechałem tylko trzy razy ale to raczej ten klimat narty 🤷♂️ ps. wykręcisz na niej R8 <( sam to wykręciłem na bordowej w dojeździe do ściany czarnej natrafię czarnej -udokumentowane 😉) choć ma R20 🙃 Edytowane 5 minut temu przez PaVic 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi