Skocz do zawartości

W skrócie: oszałamiające sukcesy bandyckiej skarbówki (i urzędów miasta)

piotrniz

Rekomendowane odpowiedzi

Od 2013 r. nie mam już tego namiotu (80 dB izolacji). Być może chroni komputer przed kontrolą operacyjną procesora i układów graficznych, aczkolwiek to to pewnie trzeba by spełnić jeszcze dalsze warunki, tj. laptop, niepodłączony do zewnętrznego zasilania i dodatkowo jeszcze zaekranowany podwójną siatką z miedzi czernionej (np. z asortymentu ASTAT-u; każdą warstwę można domknąć linią ze zszywek), od zewnątrz w takim układzie przyda się jakiś szerokopasmowy generator szumu (0-5GHz czy 0-6 GHz) możliwie wysokiej mocy i z podłączoną antenką szerokopasmową SMA.

• Haha 1

3 godziny temu, piotrniz napisał:

h, aczkolwiek to to pewnie trzeba by spełnić jeszcze dalsze warunki, tj. laptop, niepodłączony do zewnętrznego zasilania i dodatkowo jeszcze zaekranowany podwójną siatką z miedzi czernionej (

Nie da rady.. tylko potrójna siatka.. tylko że ta trzecia siatka musi pochodzić z ogrodzenia cmentarnego.. nie bez znaczenia jest też godzina „pozyskania” rzeczonej siatki - im bliżej północy tym lepiej

• Haha 1

W dniu 25.05.2025 o 19:50, piotrniz napisał:

Polacy, obudźcie się! Odważnie stawiajmy czoła niszczeniu zdrowego kapitalizmu i demokracji.
W obecnej dobie wybory są fałszowane i ludziom wmawia się, że pod względem poparcia jest system 2-partyjny, tj. kandydat PO i kandydat PiS, po czym długo, długo nic i dopiero inni. Jest to oszustwo. To również pokazuję i omawiam na moim YouTube'ie oraz Facebooku. Aby to oszustwo podtrzymywać, ludziom wmawia się, że jest bardzo źle pod względem moralnym, że wszyscy są w gangu, zdemoralizowani, że nie ma ludzi pracujących normalnie albo bardzo niewiele (nawet rzekomo już przy pierwszej pracy ochoczo wszyscy się zgadzają na przestępstwa), że to wszystko przez zakulisowe i pomijane tematy podsłuchowe. Jest to lipa. Przykładowo, rzeczywista liczebność gangu podsłuchowego na Facebooku to trochę ponad 5 mln. i to się od 10 lat praktycznie nie zwiększyło istotnie. Nikt nie chce zostawać agentem (typ zboczenia prawnego "G") - może 1 na 6-7, nie wiem, ale nie więcej, bo to by bardziej urosło w takim razie, a nie ciągle tyle samo w przybliżeniu (a wiem, bo raz, że TV mi mówiła, a dwa, że się potwierdza heurystycznie w worldpopulationreview.com dla Polski pod względem przyrostu liczby userów Facebooka w 2024 r. - jak może wiecie oni wtedy wprowadzali konta na lewe dane, które są na dodatkowej grupie podsłuchowej reprezentującej "najwyższy szczebel wtajemniczenia" czy, jak kto woli, wstydu). Toteż to jest dość dobrze ustalona i potwierdzona informacja. Najprawdopodobniej analogicznie jest z typem "L". Ten podział to bodajże nowo przepychany już w czasach wprowadzenia tortury przeciwko mnie, żeby nowo przyjmowanym do pracy robić wrażenie, że jest bardzo źle z moralną siłą narodu (a jak ktoś bardzo się opiera - i przepchnie swoją wolę, że jest totalnie niezamieszany - to ma o tym milczeć względem innych). Są wprawdzie jakieś tam typy "B" wśród tych pod kreską (dolna połówka tabelki 2x2), które się czują półzamieszane, zawsze to istniało, ale to jest nic, to jest żaden powód, by popierać PO czy PiS. Trzeba by być zupełnie bez serca i jakichś resztek humanitaryzmu, zupełnym też abnegatem w dziedzinie poparcia dla demokracji, by mimo wszystko dalej popierać PiS czy PO. Toteż nie wierzmy w tę wersję mediów, ich sondaży oraz mafijnych sędziów z PKW i SN. To jest wszystko gigantyczna lipa i robienie w konia. Nawet, jak ktoś jest troszkę zamieszany, to śledztwo to jest bardzo odległa perspektywa, na razie chodzi po prostu o to, by nie było źle i by Polskę naprawić, i żeby była demokracja. Nie wiem, kto w związku z tym będzie popierać partie antydemokratycznie zakulisowo sterujące rynkiem pracy i mediami czy unikające śledztwa w choćby samej tylko TVP. Tego praktycznie nikt normalny nie popiera, o ile się nie mylę, nawet wśród agentów (skorumpowanych) niekoniecznie te partie starego systemu (PO, PiS) mają w ogóle poparcie, pewnie to tylko jedna z możliwości tam występujących, chociaż może nawet umiarkowanie mocna.

Przykładowo, temat fałszowania wyborów rozwinąłem na forum "U Asi": https://uasi.trafne-miejsce.pl/viewtopic.php?p=115331#p115331.

Co do pomocy z cenzurą Internetu to stosowne linki są na [url=https://www.youtube.com/@piotrnizynski4511]moim kanale YouTube[/url] (Reddit www.reddit.com/r/cenzura_Internetu/new, regulamin i przydatne informacje: https://web.archive.org/web/20250527190520/https://bandycituska.pl/cenzura.flarum.cloud/ lub jakby się nie otwierała - https://file.com.ru/srnqOrSxttecUaZ/preview).

maladiec

W dniu 26.05.2025 o 13:25, piotrniz napisał:

Od 2013 r. nie mam już tego namiotu (80 dB izolacji). Być może chroni komputer przed kontrolą operacyjną procesora i układów graficznych, aczkolwiek to to pewnie trzeba by spełnić jeszcze dalsze warunki, tj. laptop, niepodłączony do zewnętrznego zasilania i dodatkowo jeszcze zaekranowany podwójną siatką z miedzi czernionej (np. z asortymentu ASTAT-u; każdą warstwę można domknąć linią ze zszywek), od zewnątrz w takim układzie przyda się jakiś szerokopasmowy generator szumu (0-5GHz czy 0-6 GHz) możliwie wysokiej mocy i z podłączoną antenką szerokopasmową SMA.

W rybnickim starym szpitalu pdychiatrycznym wlaczono wlasnie wifi....

• Haha 1

9 hours ago, Spiochu said:

Daj linka do tego namiotu, w sypialni sobie zamontuje.  Wtedy już żadna kosiarka ani majsterkowicz mnie nie obudzi. ;)

https://hollandshielding.com/en/faraday-tent

Oczywiście tylko double layer ma jakikolwiek sens odnośnie elektroniki, tym niemniej jak już wskazałem nie wystarcza to do jej ochrony jako środek samodzielny.