Mitek Posted November 7 Share Posted November 7 10 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Sorki wkleiłem odpowiedź nie w tym wątku co trzeba. Rozmawiałem z Grzegorzem Celińskim - organizator ZR. Zawody nie będą kolidować z pracą stacji. Wpisowe 60 PLN. Osiągnięcie zakładanego limitu zwalnia z KK Cześć Jakie narty trzeba mieć na zawody? Firma, długość, szerokość pod butem, sposób ostrzenia, jak płyta itd. Pozdro 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 7 Share Posted November 7 12 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Osiągnięcie zakładanego limitu zwalnia z KK Znam wielu kombinatorów którzy na bank "osiągną limit" żeby tylko nie podpaść pod KK. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 7 Share Posted November 7 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Jakie narty trzeba mieć na zawody? Firma, długość, szerokość pod butem, sposób ostrzenia, jak płyta itd. Pozdro No i jaka płyta?.. winyl czy....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 7 Share Posted November 7 Godzinę temu, Lexi napisał: Znam wielu kombinatorów którzy na bank "osiągną limit" żeby tylko nie podpaść pod KK. Cześć Napisał zwalnia z KK - ja rozumiem, że jak zrobisz limit to możesz po prostu wszystko.... Pozdro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 7 Share Posted November 7 32 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Napisał zwalnia z KK - ja rozumiem, że jak zrobisz limit to możesz po prostu wszystko.... Pozdro A jam taka tablicę rej. w samochodzie - jestem zwolniony? Z czego? Z Krakowa? Z przejazdu? pozdro 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted November 7 Share Posted November 7 (edited) 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Napisał zwalnia z KK - ja rozumiem, że jak zrobisz limit to możesz po prostu wszystko.... Pozdro Biorąc pod uwagę ostatnio dostarczone na SF materiały szkoleniowo-programowe.....nic nie możesz i g....wiesz....pokora i jeszcze raz pokora i do roboty...bo jak chce się uczyć to trzeba umieć....Mitek poszło "bez osobowo"...jakoś nie umiem się z tego durnego nawyku wyleczyć Edited November 7 by Adam ..DUCH 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted November 7 Share Posted November 7 Ja optuję za 10-12 stycznia, w innych terminach jestem wyjechany. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 7 Share Posted November 7 Cześć Adasiu, Marki... sprawa jest prosta: Jak zrobię limit to jestem zwolniony z KK - tak? Czyli jak zrobię limit Kodeks Karny mnie nie dotyczy po prostu - tak kombinuję. Pozdro 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 7 Share Posted November 7 52 minuty temu, Kaem napisał: Ja optuję za 10-12 stycznia, w innych terminach jestem wyjechany. No...masz szczęście. Pozdrowienia serdeczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 7 Share Posted November 7 12 minut temu, Mitek napisał: Cześć Adasiu, Marki... sprawa jest prosta: Jak zrobię limit to jestem zwolniony z KK - tak? Czyli jak zrobię limit Kodeks Karny mnie nie dotyczy po prostu - tak kombinuję. Pozdro Dokładnie..możesz uśpić dowolnego fiuta .... 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted November 7 Share Posted November 7 25 minut temu, Mitek napisał: Cześć Adasiu, Marki... sprawa jest prosta: Jak zrobię limit to jestem zwolniony z KK - tak? Czyli jak zrobię limit Kodeks Karny mnie nie dotyczy po prostu - tak kombinuję. Pozdro Dokładnie tak ...całkowita abolicja....znaczy na stację musisz mnie odprowadzić... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted November 7 Share Posted November 7 Teraz, Adam ..DUCH napisał: Dokładnie tak ...całkowita abolicja....znaczy na stację musisz mnie odprowadzić... Mitek - piękne wspomnienie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted November 7 Share Posted November 7 48 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Mitek - piękne wspomnienie 48 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Mitek - piękne wspomnienie Klapki faja i spodenki 👍 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 7 Share Posted November 7 3 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Dokładnie tak ...całkowita abolicja....znaczy na stację musisz mnie odprowadzić... Jak odprowadzić...? Odwiozę Cię furą na długich z klaksonem pod sam dom w Rajczy. Będą mi mogli skoczyć. Pozdro 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 9 Author Share Posted November 9 Za takie wspomnienia trzeba płacić - poproszę zatem o kasę . Póki co wpłaciły 3 osoby. Zagęszczajcie płatnicze ruchy! - @moruniek @Kaem @brachol @Mitek @Edwin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 9 Share Posted November 9 (edited) . Edited November 9 by mig 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted November 9 Share Posted November 9 2 godziny temu, .Beata. napisał: Za takie wspomnienia trzeba płacić - poproszę zatem o kasę . Póki co wpłaciły 3 osoby. Zagęszczajcie płatnicze ruchy! - @moruniek @Kaem @brachol @Mitek @Edwin Się fajna ekipa szykuje. 😁🤪 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted November 9 Share Posted November 9 11 GS ZR a 12 ER tak więc z rana SL. Bajka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted November 9 Share Posted November 9 Będzie okazja popatrzeć na aktualny Poziom PI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted November 9 Share Posted November 9 3 godziny temu, .Beata. napisał: Za takie wspomnienia trzeba płacić - poproszę zatem o kasę . Póki co wpłaciły 3 osoby. Zagęszczajcie płatnicze ruchy! - @moruniek @Kaem @brachol @Mitek @Edwin Niestety mnie nie będzie. Mam lukę jeśli chodzi o zamówienia w pracy, muszę wykorzystać i naprawić kolano,jestem umówiony na artroskopię początkiem stycznia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 9 Author Share Posted November 9 4 minuty temu, Edwin napisał: Niestety mnie nie będzie. Mam lukę jeśli chodzi o zamówienia w pracy, muszę wykorzystać i naprawić kolano,jestem umówiony na artroskopię początkiem stycznia. Mój drogi, naprawić możesz 13 stycznia… peniasz? - przecież mówiłam, że wygrasz;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 9 Share Posted November 9 Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: 11 GS ZR a 12 ER tak więc z rana SL. Bajka A teraz pełnym zdaniem.... ;-)) 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted November 9 Share Posted November 9 17 minut temu, .Beata. napisał: Mój drogi, naprawić możesz 13 stycznia… peniasz? - przecież mówiłam, że wygrasz;) Niestety, ale nie ja miałem wpływ na konkretną datę i tak miałem farta z terminem. Chyba speniałem jeśli chodzi o kategorie poza narciarskie🍺🍺😁 Trzy lata się zbierałem, a im więcej się czyta zakręconych tutaj, to tym bardziej chce się wrócić do nart. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 9 Author Share Posted November 9 15 minut temu, Edwin napisał: Niestety, ale nie ja miałem wpływ na konkretną datę i tak miałem farta z terminem. Chyba speniałem jeśli chodzi o kategorie poza narciarskie🍺🍺😁 Trzy lata się zbierałem, a im więcej się czyta zakręconych tutaj, to tym bardziej chce się wrócić do nart. Yhy yhy yhy… peniasz;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 9 Share Posted November 9 (edited) 7 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: Będzie okazja popatrzeć na aktualny Poziom PI Nie będziemy startować, coby nie zawyżać poziomu. Możemy co najwyżej dać wskazówki innym przed startem😉. pozdro Edited November 9 by Marcos73 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts