Jump to content

Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4! SZCZEGÓŁY STRONA 8 🤦🏽‍♀️

.Beata.
 Share

Recommended Posts

10 minut temu, Adam ..DUCH napisał:

Sorki wkleiłem odpowiedź nie w tym wątku co trzeba. Rozmawiałem z Grzegorzem Celińskim - organizator ZR. Zawody nie będą kolidować z pracą stacji. Wpisowe 60 PLN. Osiągnięcie zakładanego limitu zwalnia z KK

Cześć

Jakie narty trzeba mieć na zawody? Firma, długość, szerokość pod butem, sposób ostrzenia, jak płyta itd. 

Pozdro

• Haha 3

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

2 minuty temu, Mitek napisał:

Cześć

Jakie narty trzeba mieć na zawody? Firma, długość, szerokość pod butem, sposób ostrzenia, jak płyta itd. 

Pozdro

No i jaka płyta?.. winyl czy.......

Godzinę temu, Lexi napisał:

Znam wielu kombinatorów którzy na bank "osiągną limit" żeby tylko nie podpaść pod KK.

Cześć

Napisał zwalnia z KK - ja rozumiem, że jak zrobisz limit to możesz po prostu wszystko....

Pozdro

• Haha 2

32 minuty temu, Mitek napisał:

Cześć

Napisał zwalnia z KK - ja rozumiem, że jak zrobisz limit to możesz po prostu wszystko....

Pozdro

A jam taka tablicę rej. w samochodzie - jestem zwolniony? Z czego? Z Krakowa? Z przejazdu? 

pozdro

• Like 1
  • Haha 1

38 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Pozdro

Biorąc pod uwagę ostatnio dostarczone na SF materiały szkoleniowo-programowe.....nic nie możesz i g....wiesz....pokora i jeszcze raz pokora i do roboty...bo jak chce się uczyć to trzeba umieć....Mitek poszło "bez osobowo"...jakoś nie umiem się z tego durnego nawyku wyleczyć

Edited by Adam ..DUCH
  • Like 2

• .Beata. changed the title to Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4! SZCZEGÓŁY STRONA 8 🤦🏽‍♀️
12 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Adasiu, Marki... sprawa jest prosta:

Jak zrobię limit to jestem zwolniony z KK - tak?

Czyli jak zrobię limit Kodeks Karny mnie nie dotyczy po prostu - tak kombinuję.

Pozdro

Dokładnie..możesz uśpić dowolnego fiuta .... 😉

25 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Adasiu, Marki... sprawa jest prosta:

Jak zrobię limit to jestem zwolniony z KK - tak?

Czyli jak zrobię limit Kodeks Karny mnie nie dotyczy po prostu - tak kombinuję.

Pozdro

Dokładnie tak ...całkowita abolicja....znaczy na stację musisz mnie odprowadzić...

• Haha 1

3 godziny temu, Adam ..DUCH napisał:

Dokładnie tak ...całkowita abolicja....znaczy na stację musisz mnie odprowadzić...

Jak odprowadzić...? Odwiozę Cię furą na długich z klaksonem pod sam dom w Rajczy. Będą mi mogli skoczyć.

Pozdro

• Haha 3

3 godziny temu, .Beata. napisał:

Za takie wspomnienia trzeba płacić - poproszę zatem o kasę . Póki co wpłaciły 3 osoby. Zagęszczajcie płatnicze ruchy! - @moruniek @Kaem @brachol @Mitek @Edwin

Niestety mnie nie będzie.

Mam lukę jeśli chodzi o zamówienia w pracy, muszę wykorzystać i naprawić kolano,jestem umówiony na artroskopię początkiem stycznia.

4 minuty temu, Edwin napisał:

Niestety mnie nie będzie.

Mam lukę jeśli chodzi o zamówienia w pracy, muszę wykorzystać i naprawić kolano,jestem umówiony na artroskopię początkiem stycznia.

Mój drogi, naprawić możesz 13 stycznia… peniasz? - przecież mówiłam, że wygrasz;)

• Haha 1

17 minut temu, .Beata. napisał:

Mój drogi, naprawić możesz 13 stycznia… peniasz? - przecież mówiłam, że wygrasz;)

Niestety, ale nie ja miałem wpływ na konkretną datę i tak miałem farta z terminem.

Chyba speniałem jeśli chodzi o kategorie poza narciarskie🍺🍺😁

Trzy lata się zbierałem, a im więcej się czyta zakręconych tutaj, to tym bardziej chce się wrócić do nart.

15 minut temu, Edwin napisał:

Niestety, ale nie ja miałem wpływ na konkretną datę i tak miałem farta z terminem.

Chyba speniałem jeśli chodzi o kategorie poza narciarskie🍺🍺😁

Trzy lata się zbierałem, a im więcej się czyta zakręconych tutaj, to tym bardziej chce się wrócić do nart.

Yhy yhy yhy… peniasz;)

• Haha 1

7 godzin temu, Adam ..DUCH napisał:

Będzie okazja popatrzeć na aktualny Poziom PI

Nie będziemy startować, coby nie zawyżać poziomu. Możemy co najwyżej dać wskazówki innym przed startem😉.

pozdro

Edited by Marcos73
  • Haha 3