Mitek Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 Cześć A co tu pisać - nie widzisz??? Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 Godzinę temu, zając napisał: Jeździcie też czy tylko knajping 😁🙃 ? dobra, dobra - zwyczajna zazdrość przeze mnie przemawia 😉 Jeźdźmy🍺, a jakże. pozdro 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted November 24, 2024 Author Share Posted November 24, 2024 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Cze My dzisiaj Tylicz. Warun fajny, ludzi sporo. Na początek ok, do zaakceptowania. Wczoraj było słonko, dzisiaj brak. pozdro Na SO jest informacja, że wczoraj na otwarciu było ludzi jak mrówkow. Dało się pojeździć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 (edited) 3 minuty temu, grimson napisał: Na SO jest informacja, że wczoraj na otwarciu było ludzi jak mrówkow. Dało się pojeździć? Stania było początkowo na 5-10min. Teraz pusto. Praktycznie na bieżąco. Chyba 4h się ludziskom skończyły. pozdro ps. Instruktor stwierdził, że na otwarciu jest najwięcej dobrze jeżdżących narciarzy😀 Edited November 24, 2024 by Marcos73 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 17 godzin temu, Mitek napisał: Da się bez niczego. Super! Mario. Super. Kolega mnie zaskoczył że też nie miał oporów przed próbą zjazdu. Pytałem się w trakcie podejścia, czy na pewno to robimy. I potwierdzał. 🙂 Chyba widać mnie więcej jak ta trawa wystaje. Wyżej kolor się zmienia. Ale takie widoki 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 Cześć Zazdroszczę bardzo bo uwielbiam takie zabawy. Znakomity pomysł a stok aż zaprasza do jazdy. POzdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 Widziałam te ślady, i szczerze mówiąc myślałam, że to Tadzik molestował ten stok. Tymczasem pozdrawiamy Was z raju … 7 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 1 minutę temu, .Beata. napisał: z raju a dokładnie to gdzie ten Raj ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 Godzinę temu, .Beata. napisał: Widziałam te ślady, i szczerze mówiąc myślałam, że to Tadzik molestował ten stok. Tymczasem pozdrawiamy Was z raju … Suuuuper Betty, tak trzymaj👍. pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 3 godziny temu, Jan napisał: a dokładnie to gdzie ten Raj ? Ten to chyba w niebie, a tam gdzie jestem - na Ziemi 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 6 minut temu, .Beata. napisał: Ten to chyba w niebie, a tam gdzie jestem - na Ziemi 😉 chciałem tylko wiedzieć gdzie takie dobre warunki są ale jeśli tajemnica to przepraszam za pytanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted November 25, 2024 Share Posted November 25, 2024 13 godzin temu, Jan napisał: a dokładnie to gdzie ten Raj ? Oj, Jan, co TTTTYYYY nie byłeś w tym ośrodku? 😜 Przecież widać charakterystyczną stację gondoli. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 25, 2024 Share Posted November 25, 2024 54 minuty temu, MarioJ napisał: Oj, Jan, co TTTTYYYY nie byłeś w tym ośrodku? 😜 Przecież widać charakterystyczną stację gondoli. Taki światowiec jak Jan nie poznaje ..... Białego Krzyża 😉 pozdro 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 25, 2024 Share Posted November 25, 2024 Cześć Moim zdaniem to nie jest Biały Krzyż. Lina od wyciągu na Białym Krzyżu idzie niżej. Pozdro 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted November 25, 2024 Share Posted November 25, 2024 2 godziny temu, MarioJ napisał: Oj, Jan, co TTTTYYYY nie byłeś w tym ośrodku? 😜 Przecież widać charakterystyczną stację gondoli. no wiesz na Pitzku byłem ostatnio dobre 30 lat temu to coś trochę się pozmieniało i liczyłem na więcej fotek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 25, 2024 Share Posted November 25, 2024 (edited) 12 godzin temu, Marcos73 napisał: Taki światowiec jak Jan nie poznaje ..... Białego Krzyża 😉 pozdro https://bialy-krzyz.webcamera.pl/ Moze listopadowe spotkanie skiforum? ;-)) Edited November 25, 2024 by mig 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted November 25, 2024 Share Posted November 25, 2024 33 minuty temu, mig napisał: https://bialy-krzyz.webcamera.pl/ Moze grudniowe spotkanie skiforum? ;-)) pomachaj do kamery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted November 25, 2024 Share Posted November 25, 2024 6 godzin temu, Jan napisał: no wiesz na Pitzku byłem ostatnio dobre 30 lat temu to coś trochę się pozmieniało i liczyłem na więcej fotek Orczyk raczej się nie zmienił, po drodze na górę zanim wjedziesz można dwa browce trzasnąć 😁 ale trasa fajna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 25, 2024 Share Posted November 25, 2024 Cześć A ile kosztuje karnet 6 dniowy na Białym Krzyżu, bo nie mogę nigdzie znaleźć? Pozdro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 25, 2024 Share Posted November 25, 2024 (edited) Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć A ile kosztuje karnet 6 dniowy na Białym Krzyżu, bo nie mogę nigdzie znaleźć? Pozdro Z FastPass chcesz czy zwykłą? edit... sorry pomyliłem - myślałem że zastanawiasz sie nad sezonówką.. Edited November 25, 2024 by Lexi 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 25, 2024 Share Posted November 25, 2024 (edited) Wy tu smichychichy a tam na slalomkach z 7-8 skretow da sie wycisnąć... 😉 Edited November 25, 2024 by mig 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 25, 2024 Share Posted November 25, 2024 15 minut temu, mig napisał: Wy tu smichychichy a tam na slalomkach z 7-8 skretow da sie wycisnąć... 😉 Chyba śmigiem i to takim gęstym😀. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 25, 2024 Share Posted November 25, 2024 42 minuty temu, Marcos73 napisał: Chyba śmigiem i to takim gęstym😀. pozdro Od tego są slalomki.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 26, 2024 Share Posted November 26, 2024 10 godzin temu, mig napisał: Wy tu smichychichy a tam na slalomkach z 7-8 skretow da sie wycisnąć... 😉 Cześć Tam jest chyba 300 czy nawet 350 metrów - 150 skrętów, powinno dać radę, chyba, że za płasko trochę... Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted November 26, 2024 Share Posted November 26, 2024 @Edwin knajpka na stoku w landgraaf czymna tylko w weekendy 🤷♂️ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts