kordiankw Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 23 minuty temu, moruniek napisał: Tak, od 01 do 15 lutego. A do Szczyrku za tydzień? Będę z kolegą od piątku wieczorem do południa we wtorek. Jakby co, to mam miejsce na chacie 😀. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 3 minuty temu, kordiankw napisał: A do Szczyrku za tydzień? Będę z kolegą od piątku wieczorem do południa we wtorek. Jakby co, to mam miejsce na chacie 😀. Nie chwal się, bo pół forum spragnionych jazdy się zwali😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 2 minuty temu, Edwin napisał: Nie chwal się, bo pół forum spragnionych jazdy się zwali😄 Na rowerze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 3 minuty temu, Lexi napisał: Na rowerze? To taka lipa u Was ze śniegiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 1 minutę temu, Edwin napisał: To taka lipa u Was ze śniegiem? Noo..dupy nie urywa.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 (edited) 57 minut temu, Lexi napisał: Noo..dupy nie urywa.. Pojeździłeś dzisiaj? Destrojery były brane pod uwagę po ostatnim afroncie z ich strony? pozdro Edited December 6, 2024 by Marcos73 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 Godzinę temu, Edwin napisał: Nie chwal się, bo pół forum spragnionych jazdy się zwali😄 Nie zwali, bo to propozycja dla Krzysztofa. A większość i tak wiesza tu psy na Szczyrku, to po co mieliby tu przyjeżdżać 😂? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 30 minut temu, Marcos73 napisał: Pojeździłeś dzisiaj? Destrojery były brane pod uwagę po ostatnim afroncie z ich strony? pozdro Dzisiaj treningowo ... unifikacje robili instruktory więc podglądałem i ćwiczyłem ile wlezie 🙂 Deestrojerów nawet nie zabrałem a szkoda bo warun był pod nie.. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 13 minut temu, Lexi napisał: Dzisiaj treningowo ... unifikacje robili instruktory więc podglądałem i ćwiczyłem ile wlezie 🙂 Deestrojerów nawet nie zabrałem a szkoda bo warun był pod nie.. To poodgladaleś trochę, kiedy robisz papiery na instruktora😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 (edited) 10 minut temu, Edwin napisał: To poodgladaleś trochę, kiedy robisz papiery na instruktora😄 Hahaha.. w zamierzchłych czasach myślałem o tyczkach ale to było tylko raz jak zobaczyłem Gustavo Thoni i Fernándeza Ochoa na Nosalu - uczenie cudzych dzieci mówiąc delikatnie nigdy mnie nie pociągało nawet wtedy jak jeszcze potrafiłem jako tako poruszać się po stoku. 🙂 Edited December 6, 2024 by Lexi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 5 minut temu, Lexi napisał: Hahaha.. w zamierzchłych czasach myślałem o tyczkach ale to było tylko raz jak zobaczyłem Gustavo Thoni i Fernándeza Ochoa na Nosalu - uczenie cudzych dzieci mówiąc delikatnie nigdy mnie nie pociągało nawet wtedy jak jeszcze potrafiłem jako tako poruszać się po stoku. 🙂 Do nauki dzieci mało kto się nadaję,ja bynajmniej nie i nigdy o tym nie myślałem, ale poprawiać jazdę trochę gorzej jeżdżącym sprawia mi przyjemność, że mogę pomóc. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 6, 2024 Author Share Posted December 6, 2024 4 godziny temu, moruniek napisał: Bania otwiera swój stok narciarski. Na tę informację czekali wszyscy Od soboty 7 grudnia rusza Ośrodek Narciarski Bania SKI Otwarte zostaną kolej krzesełkowa nr 5 i wyciąg orczykowy. Wszystkich kochających narty, snowboard i śnieg zapraszamy: w sobotę i niedzielę 9:00 - 18:00 poniedziałek - czwartek - 9:00 - 16:00 Już w sobotę widzimy się w Białce Tatrzańskiej na stoku Bania SKI Białka otwiera się jak nasypie przynajmniej metr białego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 Niestety, u nas jest taki stereotyp instruktora, który jest tylko od tego żeby pomóc w pierwszych krokach na nartach,ale żeby poprawić jazdę już w miarę dobrze jeżdżącym jest niewielu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted December 7, 2024 Share Posted December 7, 2024 10 godzin temu, Edwin napisał: Niestety, u nas jest taki stereotyp instruktora, który jest tylko od tego żeby pomóc w pierwszych krokach na nartach,ale żeby poprawić jazdę już w miarę dobrze jeżdżącym jest niewielu. Czyli jesteś jednym z niewielu...brawo Ty 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted December 7, 2024 Share Posted December 7, 2024 12 godzin temu, Lexi napisał: Dzisiaj treningowo ... unifikacje robili instruktory więc podglądałem i ćwiczyłem ile wlezie 🙂 Deestrojerów nawet nie zabrałem a szkoda bo warun był pod nie.. Mam nadzieję, że dyskretnie tam jeździłeś i nie narobiłeś im wstydu. pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted December 7, 2024 Share Posted December 7, 2024 17 minut temu, Marcos73 napisał: Mam nadzieję, że dyskretnie tam jeździłeś i nie narobiłeś im wstydu. pozdro Spoko .. starałem się być w ćwiczeniach na dokładnie średnim poziomie..a jak wychodziło wyżej to jechałem kawałek na krawędziach żeby zaniżyć .. 😉 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted December 7, 2024 Share Posted December 7, 2024 3 godziny temu, Lexi napisał: Czyli jesteś jednym z niewielu...brawo Ty 👍 Ile razy mam powtarzać, że nie jestem instruktorem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted December 7, 2024 Share Posted December 7, 2024 Godzinę temu, Edwin napisał: Ile razy mam powtarzać, że nie jestem instruktorem... Nie rób mi tego.. za rok mistrzostwa w Cortina - kto mnie przygotuje 😞 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted December 7, 2024 Share Posted December 7, 2024 2 minuty temu, Lexi napisał: Nie rób mi tego.. za rok mistrzostwa w Cortina - kto mnie przygotuje 😞 To musisz poszukać trenera nie instruktora, ja tylko przeciętny narciarz jestem😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted December 7, 2024 Share Posted December 7, 2024 W Tyrolu bardzo cieniutko z białym przynajmniej w dolinach-zimy brak 😡 ..oby kaszy było pod dostatkiem i będzie elegancko 🥳 ⛷️ lecimy na metę czas odpocząć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_senior Posted December 7, 2024 Share Posted December 7, 2024 19 godzin temu, Edwin napisał: Niestety, u nas jest taki stereotyp instruktora, który jest tylko od tego żeby pomóc w pierwszych krokach na nartach, ale żeby poprawić jazdę już w miarę dobrze jeżdżącym jest niewielu. Nie do końca. Do poprawienie jazdy tym średnio i dobrze jeżdżącym najlepiej służą staże alpejskie. Kilkudniowe z wieczornym omawianiem błędów poszczególnych stażystów, z gadką o narciarstwie i nie tylko i zapewne omawianiem filmików kręconych przez prowadzącego staż poszczególnym uczestnikom. A pewnie też nie o suchym pysku. 🙂 Nie byłem na żadnym, ale tak to wygląda na stażach prowadzonych przez "moich" Francuzów. Podejrzewam, że podobnie jest na stażach z filinatorem czy Tedeo ..., ale to musiałby potwierdzić któryś z uczestników. Gdybym miał te 25 lat mniej na karku pewnie bym się na taki staż wybrał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted December 7, 2024 Share Posted December 7, 2024 Na 1400 coś zaczęło biało się robić 🥳 Wasze zdrowie 🥃 niech ten sezon ⛷️będzie biały,długi i bez kontuzji 🥳 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted December 7, 2024 Share Posted December 7, 2024 2 godziny temu, Victor napisał: Na 1400 coś zaczęło biało się robić 🥳 Wasze zdrowie 🥃 niech ten sezon ⛷️będzie biały,długi i bez kontuzji 🥳 No to jutro pał der dej 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted December 8, 2024 Share Posted December 8, 2024 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted December 8, 2024 Share Posted December 8, 2024 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts