Chertan Napisano 16 Maja Udostępnij Napisano 16 Maja Dzięki ludziska, było zacnie, Adaś nas oprowadził po Dierach i Rozsutcu Z Marasem i żonką pohasaliśmy po górkach na rowerkach (@Marcos73 nawet języka niecenzuralnego nie musiał nadużywać, doping robił robotę, ale wcale nie było lekko). A wieczorkami mocne Polaków rozmowy o wszystkim. Towarzycho dynamiczne, Beata fajnie było Cię zobaczyć w realu, bo resztę to już znałem i polubiłem dawno. W dniu 12.05.2024 o 09:51, Victor napisał: ...czyżby z rana głowa bolała ? 🤕😏 Piotrze lata temu mialem to samo,zastanawialem się jak ludzie mogą pić tak ciężki browar ale to były czasy kiedy pils był na topie 😀myślę ze powinienes jezeli masz gdzies mozliwosc sprobowac Leffe Blond ! 👌 W sobotę rano tak nieco, ale nie z powodu tych browarów (bo piłem dopiero następnego dnia) ino pomieszania z wódą na myszach. Próbowałem Duvalem zapić tego delikatnego kaca i to był zły pomysł. Przeszło dopiero na szlaku po łyknięciu piwa Vŕšky z Terchovej, lokalny browar, swoją drogą genialne. W dniu 12.05.2024 o 13:00, kordiankw napisał: Piotr, czy to prawda 😀? W sumie tak, unikam mocnych piw, raczej lżejsze, choć preferuję też mocny smak, z mniejszą ilością alkoholu. Ostatnio całkiem często bezalko czeskie, super sprawa. W dniu 12.05.2024 o 11:57, grimson napisał: Jak znajdziesz przegryzkę, np orzeszki, to można i 10 browarów obalić. Zostaje pytanie jaka będzie forma [albo jej brak[ nazajutrz. Nie moja bajka, tyle browarów. Smakowo nie pasują, jeden to maks. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 16 Maja Autor Udostępnij Napisano 16 Maja Też się cieszę. Mam tylko nadzieję, że zakwalifikowałam się do tego zacnego polubionego grona 😉 pozdrowienia dla supertwrdzielki, żony Twej, Ani 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Maja Udostępnij Napisano 16 Maja Cześć Fajnie, że było Wam tak fajnie. To znaczy ja się w ogóle nie dziwię - bo to oczywiste - tylko zazdroszczę, zazdrościmy serdecznie. Chciałem jeszcze dużo napisać ale... i tak wszystko wiadomo. Trzymajcie się serdecznie PS Jakby ktoś kiedyś albo już teraz miał być albo chciał być w Warszawie to pierwszy telefon proszę do nas, wiadomo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Maja Udostępnij Napisano 17 Maja Co wspólnego mają góry z kolanoskopią ...🤫... że kolano boli? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Maja Udostępnij Napisano 17 Maja 22 godziny temu, .Beata. napisał: supertwrdzielki 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 17 Maja Udostępnij Napisano 17 Maja 14 minut temu, Lexi napisał: Co wspólnego mają góry z kolanoskopią ...🤫... że kolano boli? CBA 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 17 Maja Autor Udostępnij Napisano 17 Maja Godzinę temu, Lexi napisał: Co wspólnego mają góry z kolanoskopią ...🤫... że kolano boli? Zwardoński Interstellar … ps. Ależ jestem rozbudowana, jak pierd…ę to zabiję;) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 4 Czerwca Udostępnij Napisano 4 Czerwca Kochani tyci mnie nie było - Adaś się naprawiał - piękne podsumowanie zlotu......jesień rowerowa......mocno przebieram nogami......i tak dla dopingu - czeka nagroda: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Czerwca Udostępnij Napisano 4 Czerwca 52 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: Kochani tyci mnie nie było - Adaś się naprawiał - piękne podsumowanie zlotu......jesień rowerowa......mocno przebieram nogami......i tak dla dopingu - czeka nagroda: Nie może być.. nie dokonczylim? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca A to te Victorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Czerwca Udostępnij Napisano 4 Czerwca Godzinę temu, .Beata. napisał: A to te Victorowe? Patrz Becia .. znowu niedopatrzenie.. 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 Czerwca Udostępnij Napisano 4 Czerwca Godzinę temu, Lexi napisał: Nie może być.. nie dokonczylim? A no nie dokonczylim 😁 jak my kończylim z Markiem o trzeciej w nocy to stwierdzilim że po jednym krasnalu a jakże i ani kropli więcej bo to byłoby już pijaństwo 😜 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca Dopatrzam, że to teraz Adam będzie niedopatrzał na te 3 sztuki… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi