Adam ..DUCH Posted Friday at 08:50 AM Author Share Posted Friday at 08:50 AM No i jak ???jakiś wiążący w miarę termin się pojawia??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted Friday at 08:54 AM Share Posted Friday at 08:54 AM Musisz wyznaczyć jako dyktator zebrania 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted Friday at 09:55 AM Share Posted Friday at 09:55 AM Ja już się zdeklarowałem, niestety w innym terminie nie dam rady. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted Friday at 09:59 AM Share Posted Friday at 09:59 AM 18 godzin temu, Mitek napisał: Swego czasu wziąłem go z marszu i okazało się, że jest na 3/4 koła więc buty miałem absolutnie mokre. Mitek To chyba taki paradoks, jak jest woda mętna - to zawsze myślę że jest głęboko, natomiast przy krystalicznie czystej wodzie jest zazwyczaj głębiej niż mi się wydaje. Oko i mózg daje się oszukać. pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted Friday at 10:27 AM Share Posted Friday at 10:27 AM 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: No i jak ???jakiś wiążący w miarę termin się pojawia??? ..dokładnie tak jak pisze @mig - daj termin a i tak niektórzy sie zdeklarują i nie przyjadą a inni pojawią sie "z partyzanta"... czas wszystko zweryfikuje a i tak będzie fajnie 👍 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted Friday at 12:26 PM Author Share Posted Friday at 12:26 PM 16-18. 06 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted Friday at 02:39 PM Share Posted Friday at 02:39 PM 2 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: 16-18. 06 No i gut 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 19 godzin temu, Marcos73 napisał: Mitek To chyba taki paradoks, jak jest woda mętna - to zawsze myślę że jest głęboko, natomiast przy krystalicznie czystej wodzie jest zazwyczaj głębiej niż mi się wydaje. Oko i mózg daje się oszukać. pozdrawiam Cześć Nie tyle paradoks co raczej oczywiste ale jak widać nie dla mnie. 🙂 No za dwie godziny odpalam na Łupawę. Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujot2 Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago (edited) 23 godziny temu, Marcos73 napisał: Mitek To chyba taki paradoks, jak jest woda mętna - to zawsze myślę że jest głęboko, natomiast przy krystalicznie czystej wodzie jest zazwyczaj głębiej niż mi się wydaje. Oko i mózg daje się oszukać. W mętnej wodzie grube ryby pływają 😉 Edited 18 hours ago by Wujot2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 3 godziny temu, Wujot2 napisał: W mętnej wodzie grube ryby pływają 😉 No cóż, ja to plotka tylko 😉. pozdro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: No cóż, ja to plotka tylko 😉. pozdro Wiadomo, że nie karaś... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 4 godziny temu, star napisał: Wiadomo, że nie karaś... ..no pozamiatał.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts