a_senior Napisano 25 Czerwca Udostępnij Napisano 25 Czerwca Dolce vita II 🙂 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 25 Czerwca Udostępnij Napisano 25 Czerwca Godzinę temu, a_senior napisał: Dolce vita II 🙂 Czad 🤩 WoW….. piękna miejscówka 👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 29 Czerwca Udostępnij Napisano 29 Czerwca Dolce vita III 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca (edytowane) widok na Tatry..... 😉 Edytowane 30 Czerwca przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca 31 minut temu, mig napisał: widok na Tatry..... 😉 🙂 Fajny mamy ten polski język. To moje ulubione miejsce do "filozoficznych" przemyśleń. Tuż przed domkiem. Siedzę sobie w wygodnym foteliku, w dali Tatry, blisko Tatra lub coś zbliżonego i błogi nastrój. Nawet jak wnuki szaleją w okolicy. 🙂 A na tym pólku po lewej to kiedyś zjeżdżałem na nartach. Nawet, nawet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca "Czwarta nad ranem"..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca (edytowane) Witold lekko zakpił z Jeziora Żywieckiego. A tu proszę jak pięknie na rower, wodny też. Edytowane 30 Czerwca przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca (edytowane) Widzę plaża w ośrodku Politechniki Krakowskiej. ps. a ta ścieżka rowerowa wokół jeziora już ukończona? Edytowane 30 Czerwca przez kordiankw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca Jeszcze jeden widoczek z moich okolic. Mniej więcej tu przebiega granica między Szczawą i... Zalesiem. Tak, tym Zalesiem od niejakiego T. Dudy. Na wprost widać górę Modyń, a po nią grupę domów. To tu urodził się ten koleś. A Stara Wieś jest rzut beretem. Moje sąsiadki panikują. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano wczoraj o 09:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:41 (edytowane) Wakacje z wnukami Edytowane wczoraj o 09:41 przez a_senior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 10:14 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:14 31 minut temu, a_senior napisał: Wakacje z wnukami Andrzej tylko pilnuj smartfona i nie dawaj do zabawy wnukom 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano wczoraj o 10:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:34 18 minut temu, kordiankw napisał: Andrzej tylko pilnuj smartfona i nie dawaj do zabawy wnukom 😉. Ban absolutny na mój telefon. 🙂 Ale wziąłem swój stary. Bez kart, bez aplikacji bankowych, bez SIM. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi