Mitek Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Cześć Ale dwuwiersz piękny wyszedł Michale. A u nas 13 stopni i pełnia wiosny. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 25, 2024 Author Share Posted March 25, 2024 To wczoraj.... dzisiaj już tylko mokro. Tu już też wiosennie. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 U mnie wczoraj i słońce i śnieg i wszystko co pomiędzy.. … 🙂 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Cześć Co za człowiek! Zabrał biedną dziewczynę gdzieś na jakieś uroczysko i zostawił na brzozie a jak wiadomo brzozy ściągają samoloty.... Pozdrowienia dla Ewuni oczywiście też! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 13 minut temu, Mitek napisał: a jak wiadomo brzozy ściągają samoloty.... Tam tyle tych powalonych brzózek że chyba cały 36 Pułk Specjalny tam lądował (nota bene służyłem kiedyś w nim 🙂 ) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted April 7, 2024 Share Posted April 7, 2024 Rekreacyjnie z żoną. @Mitek poznajesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted April 7, 2024 Share Posted April 7, 2024 Cześć Hehe to byliście praktycznie u mnie pod domem... Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted April 7, 2024 Share Posted April 7, 2024 40 minut temu, Mitek napisał: Cześć Hehe to byliście praktycznie u mnie pod domem... Pozdro No prawie, do ciebie to jeszcze ze 300 metrów 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted April 10, 2024 Author Share Posted April 10, 2024 Drugi dzień Swiąt w okolicy Raciborza. Procesja konna. Koni roboczych już pewnie nie ma w okolicy lecz tradycja pozostała... 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted April 14, 2024 Author Share Posted April 14, 2024 (edited) Coraz mniej chce mi się fotki pstrykać... szczególnie z roweru. Łąka jest wyjątkiem. Tym razem w mniszkach- 2 tygodnie za szybko... 😉 Edited April 14, 2024 by mig 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_senior Posted April 28, 2024 Share Posted April 28, 2024 A to taka migawka jelonkowa. Koło domu sąsiadki. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted April 30, 2024 Share Posted April 30, 2024 (edited) Nikodem jeździ już z nami ,więc nawet nie ściągam z dachu bagażnika na rowery. Majówka wzdłuż Soły i wokół jeziora Żywieckiego. Bardzo przyjemne trasy na wyjazdy z 5 latkiem Edited April 30, 2024 by bubol.T 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted April 30, 2024 Share Posted April 30, 2024 15 godzin temu, bubol.T napisał: Nikodem jeździ już z nami ,więc nawet nie ściągam z dachu bagażnika na rowery. Majówka wzdłuż Soły i wokół jeziora Żywieckiego. Bardzo przyjemne trasy na wyjazdy z 5 latkiem A jak oceniasz ten teren pod rolki? Jaki asfalt? Dużo przewyższeń i zjazdów czy raczej płasko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted May 1, 2024 Share Posted May 1, 2024 (edited) 9 godzin temu, KrzysiekK napisał: A jak oceniasz ten teren pod rolki? Jaki asfalt? Dużo przewyższeń i zjazdów czy raczej płasko? Cześć Kup sobie terenowe rolki Krzychu to nie będziesz chciał asfaltować całego świata. Mnie się też po asfalcie lepiej jedzie, zapewniam, a i średnie ponad 30 robią robotę ale tam gdzie go nie ma - niech go nie będzie. Pozdro Edited May 1, 2024 by Mitek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted May 1, 2024 Share Posted May 1, 2024 9 godzin temu, KrzysiekK napisał: A jak oceniasz ten teren pod rolki? Jaki asfalt? Dużo przewyższeń i zjazdów czy raczej płasko? Raczej płasko, ale czy na rolki się nadaje to nie wiem, bo nie jeżdżę. Odcinki w Żywcu wzdłuż Soły raczej tak ,bo jest asfalt. Dalej jest kostka więc raczej słabo ,a od baru źródełko w stronę jeziora już droga szutrowa,więc tylko rolki terenowe wchodzą w grę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted May 1, 2024 Share Posted May 1, 2024 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Kup sobie terenowe rolki Krzychu to nie będziesz chciał asfaltować całego świata. Mnie się też po asfalcie lepiej jedzie, zapewniam, a i średnie ponad 30 robią robotę ale tam gdzie go nie ma - niech go nie będzie. Pozdro Mitku, ja jestem wiejski chłopak i od asfaltowania całego świata daleko jestem a o rolkach terenowych pomyśleć warto. Pasowało by obejrzeć jak to w praktyce się sprawuje bo tereny mamy różne i na pewno nie każdy się nadaje. U mnie kółka trzy, dość duże, więc chropowatości się nie boję ale jak już jest trasa rolkowo narciarska to jakość asfaltu, gdy gładki, ma znaczenie i jest przyjemnej. Gdzie nie ma asfaltu a bardzo potrzebny to lepiej niech będzie chociaż na rowerze zdecydowanie wolę ubite gliniane podłoża dróżek w lesie. 🙂 Pozdrawiam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 (edited) Dzień Dobry. Edited May 2, 2024 by kordiankw 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubeckim Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 O Kaimóweczka 🙂 W sobotę może będzie latanie na Skrzycznem. Jak chcesz z bliska pooglądać sobie dużo glajtów, to zapraszam 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 Cześć Na Kaimówce jeździłem dwa razy w życiu i były to dwa razy kiedy jeździłem jedyne w życiu slalomy. Bardzo fajne przeżycie. Tylko, że... była to nieco inna Kaimóweczka bo minęło jakieś 30 może więcej lat... Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 41 minut temu, lubeckim napisał: O Kaimóweczka 🙂 W sobotę może będzie latanie na Skrzycznem. Jak chcesz z bliska pooglądać sobie dużo glajtów, to zapraszam 🙂 Na glajtach nie latałem, ale kilkaset skoków udało się wykonać, ale to już trochę czasu upłynęło. A glajty widzę z balkonu 😀. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 25 minut temu, Mitek napisał: Cześć Na Kaimówce jeździłem dwa razy w życiu i były to dwa razy kiedy jeździłem jedyne w życiu slalomy. Bardzo fajne przeżycie. Tylko, że... była to nieco inna Kaimóweczka bo minęło jakieś 30 może więcej lat... Pozdro Ale w jakim sensie się zmieniła? Bo tam od lat wygląda tak samo. Spychacz tam raczej nie zawitał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 2 godziny temu, kordiankw napisał: Dzień Dobry. A dzień dobry 😎 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 1 godzinę temu, kordiankw napisał: Ale w jakim sensie się zmieniła? Bo tam od lat wygląda tak samo. Spychacz tam raczej nie zawitał. Cześć No zielona jest. Jak ja jeździłem to była biała z odcieniem niebiesko-szarego. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 55 minut temu, Mitek napisał: Cześć No zielona jest. Jak ja jeździłem to była biała z odcieniem niebiesko-szarego. Pozdro Od pamiętnej tragedii, rzadko była biała i tylko na długości krótszego talerzyka. Co najwyżej przez kilka dni od naśnieżenia, a za chwilę odwilż i wszystko spływało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 3, 2024 Share Posted May 3, 2024 Dzień Dobry, 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts