Lexi Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października 49 minut temu, Edwin napisał: Swoje włości objeżdżałeś😊 To taka lokalna ścieżka ornitologiczna wiodąca wałem przy Wiśle ale dalej kawałek fajne pagórki są z piaskownicami i szutrowymi ścieżkami - jeszcze ze dwa tygodnie i kolory będą obłędne.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października 2 godziny temu, Lexi napisał: A dzisiaj z rana taki "Malczewski".. fajnie tylko trochę chłodno... Trzeba było jeszcze jakiegoś bociana i wieśniaczkę wstawić w AI. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października 45 minut temu, brachol napisał: Trzeba było jeszcze jakiegoś bociana i wieśniaczkę wstawić w AI. pozdro To by mi Chełmoński wyszedł - tematycznie ok ale nie ta kreska... może lepiej Fałat - byłoby geograficznie bliżej 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Czwartek o 15:53 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:53 Kolory jesieni. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Wokół dalszego komina, pętla na południe od Zatora, kraina tysiąca stawów, błotko i piękna jesień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Przy okazji się dowiedziałem, że kombajny do kukurydzy od razu oddziału oddzielają ziarno od kolby. Ciekawe to było. Kukurydzy tam setki hektarów, jeszcze niezebranej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Chertan napisał: Wokół dalszego komina, pętla na południe od Zatora, kraina tysiąca stawów, błotko i piękna jesień. I nie wpadłeś na piwo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Lexi napisał: I nie wpadłeś na piwo.. Przez Łączany szybko autem przemknąłem, ciemno się wcześnie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Chertan napisał: Wokół dalszego komina, pętla na południe od Zatora, kraina tysiąca stawów, błotko i piękna jesień. Fajna pętelka!!! Piotrek a ile Ci to zajęło, bo z Wadowic do Zatora to jest pewnie z 15 km a tu chyba się uzbiera z 80, bliżej 100 czy błądzę? Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi