grimson Posted April 26 Share Posted April 26 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted April 27 Share Posted April 27 Cześć Film wstawiłem w odpowiednim dziale już dobry tydzień temu i nawet był on kanwą do fajnej rozmowy. Zacznij się w końcu orientować trochę a nie robisz z siebie głupka w tematach politycznych. Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 27 Author Share Posted April 27 Wyslij link do tamtego wątku, ja go nie widzę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted April 27 Share Posted April 27 50 minut temu, grimson napisał: Wyslij link do tamtego wątku, ja go nie widzę. Filmy fajnie zrobione. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 27 Author Share Posted April 27 Wyjaśniło się. Skiforum nie wrzuca najnowszych tematów na sama górę. Stad dubel tematu. Filmy fajnie zrobione miałem gdzieś w środku tematów w Multimediach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted April 28 Share Posted April 28 W dniu 27.04.2022 o 11:38, grimson napisał: Wyjaśniło się. Skiforum nie wrzuca najnowszych tematów na sama górę. Stad dubel tematu. Filmy fajnie zrobione miałem gdzieś w środku tematów w Multimediach. Niektore wrzuca a niektóre nie. Nie wiem jaki jest klucz do tych, które są pozycjonowane poprawnie. Może to kwestia archiwalnych wątków sprzed pożaru... Nie wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndRand_v2 Posted April 30 Share Posted April 30 W dniu 28.04.2022 o 17:59, KrzysiekK napisał: Niektore wrzuca a niektóre nie. Nie wiem jaki jest klucz do tych, które są pozycjonowane poprawnie. Może to kwestia archiwalnych wątków sprzed pożaru... Nie wiem To może być jakiś klucz bo faktycznie niektóre wątki po dodaniu postu są na początku listy, a dla niektórych widać ostatni post jako najświeższy w kategorii na głównej, a na liście nie widać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted May 29 Share Posted May 29 https://www.youtube.com/watch?v=GeytcOdElzQ Piękno sportu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts