Kaem Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 1 minutę temu, Kuba99 napisał: Chyba ten temat ma zły nagłówek. Powinno być: Chojrakowanie Jaśka.🤔 I tu już też dotarłeś, zadymiarzu??? Weź wiaderko, grabki i łopatkę i Idź na podwórko. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiek. Posted March 3, 2022 Author Share Posted March 3, 2022 W dniu 2.03.2022 o 11:07, Kuba99 napisał: Chyba ten temat ma zły nagłówek. Powinno być: Chojrakowanie Jaśka.🤔 a ja się zastanawiam czy tacy się rodzą czy z odzysku jakoś... czy🤔 Człowieku, chcesz coś wnieść ciekawego do wątka? dawaj... chcesz skrytykować? dawaj... ale twórczo a nie jak rus 😳🤢 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiek. Posted March 3, 2022 Author Share Posted March 3, 2022 (edited) Sorry pomyłka 🙃 Edited March 3, 2022 by Jasiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba99 Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 7 godzin temu, Jasiek. napisał: a ja się zastanawiam czy tacy się rodzą czy z odzysku jakoś... czy🤔 Człowieku, chcesz coś wnieść ciekawego do wątka? dawaj... chcesz skrytykować? dawaj... ale twórczo a nie jak rus 😳🤢 Dalej chojrakujesz?😗 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 1 minutę temu, Kuba99 napisał: Dalej chojrakujesz?😗 Dalej cwaniakujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiek. Posted January 25, 2023 Author Share Posted January 25, 2023 Czy coś pisać 🤔 chyba wystarczą fotki... S pozdravom 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiek. Posted January 26, 2023 Author Share Posted January 26, 2023 Magia Chopka 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Jasiek jak tam cenowo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 7 minut temu, Gabrik napisał: Jasiek jak tam cenowo? Tak samo jak w Szczyrku, jak masz sezonówkę. 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Dajcie znać jak ktoś pojedzie tam. Po pandemii zostało mi chyba 250E do wykorzystania w Jasnej... a samemu nijak. Jakieś 2-3 dni byłyby ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiek. Posted January 26, 2023 Author Share Posted January 26, 2023 8 godzin temu, Gabrik napisał: Jasiek jak tam cenowo? 8 godzin temu, Gabrik napisał: Jasiek jak tam cenowo? Odje... im nieźle! Ponoć w kasie 69 🤣 ale ja sezonka a więc już i tak zapłacone. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiek. Posted January 26, 2023 Author Share Posted January 26, 2023 Prognoza pogody pokazywała horror a mamy 5 dzień cudownej pogody. Słoneczko i -4 dziś -8. Śnieg jest cudowny bo naturalny jak na Pilsku. Trasy przygotowują perfekcyjnie tak, że jest ogień. Obawiałem się o kolano (bo po kontuzji) ale rehabilitacja wyszła chyba super bo daje radę, choć jeżdżę w ortezie ale już raczej się nie oszczędzam. No ale poza trasy jeszcze nie... choć żleby kuszą 🤩 Pozdrawiam 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiek. Posted January 27, 2023 Author Share Posted January 27, 2023 W dniu 26.01.2023 o 10:32, Gabrik napisał: Jasiek jak tam cenowo? Masz na live prosto z pokladni 😆 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 1 godzinę temu, Jasiek. napisał: Masz na live prosto z pokladni 😆 Ja w tym sezonie zakupiłem sezonówki na Oravice. 2x199 Euro, plus dziecko do lat 10 gratis. Narty + termy. Z młodym byliśmy 5 dni, teraz jedziemy w ferie od 11 lutego. Będę się ruszał po okolicy, Chopok nie jest daleko. Pewnie będą też Rohace, Donovaly. Jakby co, to do zobaczenia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 1 godzinę temu, Jasiek. napisał: Masz na live prosto z pokladni 😆 60 euro, to jest chyba jednak przesada, choć nie znam miejscówki i może warto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 8 minut temu, Gabrik napisał: 60 euro, to jest chyba jednak przesada, choć nie znam miejscówki i może warto w Zermatt kosztuje 99 na dzień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 (edited) 16 minut temu, Jan napisał: w Zermatt kosztuje 99 na dzień Sorry ale porównuj choć z grubsza podobne. Np. Karynckie BKK -120 km tras 56E. Za to : Tignes - Val d'Isère 63E Edited January 27, 2023 by mig 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 33 minuty temu, Gabrik napisał: 60 euro, to jest chyba jednak przesada, choć nie znam miejscówki i może warto Na pewno warto. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 29 minut temu, star napisał: Na pewno warto. Wyjazd na prognozę, ze szczególnym uwzględnieniem siły wiatru.... 😉 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 13 godzin temu, mig napisał: Sorry ale porównuj choć z grubsza podobne. Np. Karynckie BKK -120 km tras 56E. Za to : Tignes - Val d'Isère 63E Porównałem jedynie 2 najlepsze ośrodki w Karpatach i Alpach. TMR jest kapitalistyczną spółką akcyjną i wcale się nie dziwię że mają takie ceny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 10 minut temu, Jan napisał: Porównałem jedynie 2 najlepsze ośrodki w Karpatach i Alpach. TMR jest kapitalistyczną spółką akcyjną i wcale się nie dziwię że mają takie ceny Znasz jakieś socjalistyczne? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 3 hours ago, star said: Znasz jakieś socjalistyczne? Ale pytasz o formę prawną czy podejście do jakości świadczonych usług? 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 3 godziny temu, star napisał: Znasz jakieś socjalistyczne? PKL Nic się nie zmieniło. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiek. Posted January 28, 2023 Author Share Posted January 28, 2023 W dniu 27.01.2023 o 22:23, moruniek napisał: Ja w tym sezonie zakupiłem sezonówki na Oravice. 2x199 Euro, plus dziecko do lat 10 gratis. Narty + termy. Z młodym byliśmy 5 dni, teraz jedziemy w ferie od 11 lutego. Będę się ruszał po okolicy, Chopok nie jest daleko. Pewnie będą też Rohace, Donovaly. Jakby co, to do zobaczenia. Mam nadzieję że się wreszcie trafimy 😂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiek. Posted January 28, 2023 Author Share Posted January 28, 2023 23 godziny temu, Gabrik napisał: 60 euro, to jest chyba jednak przesada, choć nie znam miejscówki i może warto No warun fajny....ale szczerze ... Nie polecam... Austrie masz za te same pieniądze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts