jurek_h Napisano wczoraj o 12:18 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:18 (edytowane) Godzinę temu, tyrpoos_ski napisał: Oczywiście ze chętnie napisze. To nic nie kosztuje 😉 , Bartek Różne są miary oznaczające "NIC" 🙂 Na Śląsku NIC to halba na dwóch. U Bartka NIC to 3 000 Euro za 5 dni na nartach za osobę.🙂 Edytowane wczoraj o 12:18 przez jurek_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 12:37 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:37 11 minut temu, jurek_h napisał: Różne są miary oznaczające "NIC" 🙂 Na Śląsku NIC to halba na dwóch. U Bartka NIC to 3 000 Euro za 5 dni na nartach za osobę.🙂 Cześć Hehe.. I bardzo dobrze. Bartek dzięki wielkiej pracy połączonej z odwaga i zelazelnej konsekwencji wpisał się do grona światowych demonstratorów i trenerów. Zapracował na nazwisko i renomę - to po pierwsze. Po drugie, godzina nauki face to face z bardziej lub mniej przypadkowym gościem kosztuje minimum 100E za 45 minut więc 3000 za zaplanowany cykl z pełną obsługa u takiego gościa jak Bartek to po prostu cena rynkowa. Za 50 Euro to możesz sobie pogadać z Kurdzielem przez telefon o oczywistosciach. :) BREWOLUCJA!!! Pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 13:00 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:00 Cześć Kurde, skąd tu się wzięła jakaś Brewolucja??? Napisałem BRAWO BARTEK!! - dokładnie tak i jeszcze sprawdzałem. To złośliwości unijnej, sterowanej przez Niemców i innych Żydów aplikacji chyba...? Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 15:32 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:32 3 godziny temu, jurek_h napisał: U Bartka NIC to 3 000 Euro za 5 dni na nartach za osobę.🙂 Nie 5 tylko 6 i to zapewne jeszcze ze spaniem, jedzeniem i skipassem - całkiem przyzwoita cena i widać że jest duży popyt bo większość terminów już zarezerwowana. @jurek_h - NIC to miało być za poradnictwo na forum, tak więc wrzucaj swój filmik z ostatniego sezonu i dostaniesz poradę aby się udoskonalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 15:37 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:37 3 godziny temu, Gabrik napisał: https://www.gocarv.com/ @Gabrik byłeś już na szkoleniu u @tyrpoos_ski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano wczoraj o 16:25 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:25 (edytowane) Godzinę temu, Jan napisał: Nie 5 tylko 6 i to zapewne jeszcze ze spaniem, jedzeniem i skipassem - całkiem przyzwoita cena i widać że jest duży popyt bo większość terminów już zarezerwowana. @jurek_h - NIC to miało być za poradnictwo na forum, tak więc wrzucaj swój filmik z ostatniego sezonu i dostaniesz poradę aby się udoskonalić. Hans. Jak zwykle masz problem ze zrozumieniem słowa pisanego. Mój wpis był zwyczajnie żartobliwy. Sam Bartek zamieścił w swoim wpisie dwuznaczny sens czego nie odczytałeś. Nie pouczam nikogo kto i jak ma wydawać swoje pieniądze. Każdy może robić co chce. Jeśli Bartek ma klientów to znaczy, że dobrze albo nawet za nisko skalkulował cenę swoich wyjazdów. Dla mnie taka forma wyjazdu nie jest atrakcyjna bo mam inne priorytety. Wybrał bym raczej trening na tyczkach z Kubą Ilewiczem. Nie chodzi nawet o ponad połowę niższą cenę ale większą ( DLA MNIE) wynikającą z formy szkolenia wartość merytoryczną. Jeszcze raz powtórzę DLA MNIE. Edytowane wczoraj o 16:48 przez jurek_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 17:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:09 42 minuty temu, jurek_h napisał: Mój wpis był zwyczajnie żartobliwy. mój też był żartobliwy. To co, wrzucisz ten filmik z ostatniego sezonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano wczoraj o 17:54 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:54 2 godziny temu, Jan napisał: @Gabrik byłeś już na szkoleniu u @tyrpoos_ski ? Nie zamierzam obniżać Bartkowi, średniej postępów Jego kursantów. Może niski, ale jakiś poziom przyzwoitości mam 😇. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 18:25 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:25 29 minut temu, Gabrik napisał: Nie zamierzam obniżać Bartkowi, średniej postępów Jego kursantów. Może niski, ale jakiś poziom przyzwoitości mam 😇. Myślę, że szczerość nie jest twoim drugim ja. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 21 godzin temu, Jan napisał: mój też był żartobliwy. To co, wrzucisz ten filmik z ostatniego sezonu ? Na nartach głównie ..............jeżdzę na nartach. Filmy kręcę incydentalnie. Z moją jazdą mam mniej jak 10 w całym narciarskim życiu i ani jednego z poprzedniego sezonu. p.s. zależy Ci aby zobaczyć jak jeżdżę ? Dawaj do Zwardonia na zlot !!! Nie może przecież zabraknąć tak aktywnego forumowicza jak Ty. Będziesz szczerze rozczarowany bo z moją jazdą jest lepiej niż liczysz, że jest 😄 No i zabierz wnuczkę. Zobaczysz. Znacząco poprawię jej jazdę w kilka przejazdów. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, jurek_h napisał: Na nartach głównie ..............jeżdzę na nartach. Filmy kręcę incydentalnie. Z moją jazdą mam mniej jak 10 w całym narciarskim życiu i ani jednego z poprzedniego sezonu. p.s. zależy Ci aby zobaczyć jak jeżdżę ? Dawaj do Zwardonia na zlot !!! Nie może przecież zabraknąć tak aktywnego forumowicza jak Ty. Będziesz szczerze rozczarowany bo z moją jazdą jest lepiej niż liczysz, że jest 😄 No i zabierz wnuczkę. Zobaczysz. Znacząco poprawię jej jazdę w kilka przejazdów. Cześć Z tymi fimami mam tak samo. Ale ostatnio tak mało jeżdżę, że nią ma się co dziwić. Chyba dzięki Krzysiowi mam jakiś filmik. Ale,... bardzo dużo jeżdżę na rowerze i nie mam ani klatki. Natomiast swego czasu na którejś Pomorskiej poznaliśmy fajna dziewczynę, zawiodniczke MTB i Ultra, z którą jechaliśmy przez 3 dni. Poznaliśmy się w pociągu i każdy opowiadał jak to on nie jeździ, jakie średnie jakie podjazdy itd. A że ja zawsze dużo gadam więc byłem.na cenzurowanym jak wsiadłem na rower - widziałem jak na mnie patrzy i jak ocenia. I jak już zaczęły się trudności to zauważyłem taki taksujący wzrok ponczym takie kieniecie głową z aprobatą. Od tej pory nie muszę już się oglądać bo wiem, że technicznie jest OK. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cze Film Bartka, w mojej ocenie zasługuje na pochwałę, bo jako jeden z nielicznych pokazuje to, co tak naprawdę dają szkolenia. Nie ma tutaj fajerwerków, tylko poprawa płynności jazdy. Podobny film wrzucił Tadeo, ale tam w dużo dłuższej perspektywie czasowo szkoleniowej, stąd dużo bardziej spektakularny postęp. Tutaj obraz rzetelny co po tygodniu na śniegu można osiągnąć w zależności od punktu wyjścia. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Punkt wyjścia to jedno, a drugie to materiał do obróbki, a ten może być trudny i upierdliwy, i szkolenie może nie zakończyć się tak szybko i spektakularnie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, .Beata. napisał: Punkt wyjścia to jedno, a drugie to materiał do obróbki, a ten może być trudny i upierdliwy, i szkolenie może nie zakończyć się tak szybko i spektakularnie. Cześć Wiesz... nie ma materiału "niedowyszkolenia". Wszystko jest kwestia czasu ale przede wszystkim programu dostosowanego do szkolonego. Przypadkowe spotkania na stoku czy nawet kurs tygodniowy - choć ten zawsze da najwięcej - nie przyniosą efektu bez solidnej diagnozy problemu a ten czasto tkwi w psychice na przykład i możesz sobie szkolić i szkolić technikę do usranej śmierci. W moim życiu szkoleniowym uczyłem setki ludzi i wszyscy nauczyli się bezpiecznie zjeżdżać a niektórzy nawet jeździć ale jeden raz odniosłem porażkę której nie zapomnę. Dziewczyna nie nauczyła się przez6 dniwe Włoszech nic. Podchodzenie schodkowaniem było praktycznie nie do przejścia ale...co zrozumiałem później - ona nie czuła narciarstwa w ogóle. Ja to nie interesowało. Pojechała bo ktoś powiedział że to fajne, może chciała się przed kimś popisać ze była albocos takiego.. nie wiem. Wtedy się nie da. Podobnie trudno jest jak ktoś bardzo chce, jak jest to dla niego super ważne, anbicjonalnie niezbędne. Spowodować wyluzowanie - co jest kluczem - jest wtedy niemożliwe. Trzeba wtedy gościa lekko zgłuszyć ale to bardzo ryzykowne niestety. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, jurek_h napisał: Dawaj do Zwardonia na zlot !!! nie da rady bo wnuczka musi do szkoły ale bardzo dziękuję za zaproszenie Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu Cześć Przestań pieprzyc Janku. Sam wiesz ile było przez te prawie 20 lat złotów, spotkań, zawodów i nigdy nie byłeś, więc nie wykręcaj się ta sympatyczna strzelistą dziewczyną. Ja niestety raczej nie pojadę do Szwajcari czy Francji bo...po co. Wszędzie na nartach można zjechać z zadowoleniem i niezła zabawa. Ale... Fajnie jednak byłoby die poznać. Te same pretensje mam np do Andrzeja, który ma rzut beretem a już nie mówię o grimsonie, którego stać na to aby wstawać o 2 w nocy i jechać do Czarnej Góry. Wiem, fajnie jest zachować tajmnicza twarz, bo przy spotkaniu bezpośrednim pewne mity loga upaść ale.... warto to chrzanić dla fajnej zabawy i poznania fajnych ludzi. Wiem, że trudno jest pozbyć się obciążenia oceny ale warto to po prostu olać. Warto się zbliżać niż oddalać, zwłaszcza wtedy gdyoddalanie się zaczyna być w modzie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi